Den vackra flickan – 2

Sexiganoveller

Medan jag återvänder till verkligheten i Göteborg låter jag pulsen gå ner till sitt normala igen. Det är samma sak varje gång jag tänker på just den dagen hemma hos Grannen, jag kan riktigt känna den där flygande känslan som jag hade när jag lämnade hennes hus med lätta steg. Väl hemma hade det känts som om hela världen log med mig, log för vad just jag hade varit med om, och det kändes som om jag ville dela med mig av det till vem som helst. Vare sig det var ett det eller en den, han eller hon.

Jag hade inte varit så glad på länge. Med ett leende på läpparna börjar jag bläddra i pappershögen som finns framför mig på mitt skrivbord; mitt första riktiga uppdrag. Just då, i det ögonblicket, känns det som om jag hade kunnat ta hand om hundra sådana här högar. Det glada som hade funnits för flera år sedan, hade för en stund kommit tillbaks till mig. Men tyvärr bara för en kortare stund, det dröjer inte länge förrän jag börjar fråga mig själv varför jag hade varit så himla glad för en liten stund sedan. Medan jag läser, vänder och signerar papprena blir jag allt rastlösare, och börjar mumla irriterat som jag alltid gör när allt går långsamt och aldrig vill ta slut.

  • Fredag kväll, inte en människa kvar här förutom jag.

De visste säkert att det skulle ta lång tid, det var därför jag fick den här förbannade slavgöran! Det dröjer inte länge förrän det inte finns något annat val; det får ligga tills på måndag. När jag lagt undan alla färdiga papper i sina pärmar och de ogjorda diskret undangömda i en av skrivbordslådorna, lämnar jag byggnaden med snabba steg. Klockan kan inte vara mer än nio, än är det inte för sent att bestämma sig för att hitta på något att göra. Medan jag står och väntar på den försenade spårvagnen tittar jag upp mot kontorsbyggnaden. Det dåliga samvetet börjar ta ut sin rätt. När jag börjar överväga tanken att gå tillbaks för att ändå göra klart arbetet, kommer spårvagnen, och jag behöver bara titta in i den för att slänga den fåfänga iden längst bak i hjärnan tillsammans med alla andra dåliga idéer.

Snabbt drar jag fingrarna genom håret för att trassla ur de värsta tovorna och när jag kliver på den sista vagnen och börjar gå mot den enda lediga platsen längst bak, möter jag hennes blick. Det märks att hon ska ut, då hon är uppklädd till hundra procent. Det syns att hennes hår är blonderat, men jag gillar det och snabbt far låten ’Girls just wanna have fun’ genom mitt förut trötta huvud. När jag sätter mig ner hamnar jag snett bakom henne och jag kan se hennes ansikte i en vacker profil. Läpparna är lätt åtskilda, ögonfransarna långa och ibland drar hon handen genom den långa luggen och lägger den åt sidan, men det är nästan meningslöst då den åker framför ögonen lika snabbt igen. Resan hem till min lägenhet innebär två byten av spårvagn, och tar 45 tråkiga minuter men just i dag fasade jag för att lämna den vagn jag satt i. Skulle jag låta denna vackra varelse bara glida mig ur händerna? Skulle jag inte ens försöka? Men det verkar som om turen är på min sida den här kvällen. I nästa stopp som spårvagnen gör stiger nästan alla av.

Det berodde givetvis på att vi hade nått centrum, och här skulle den också stå en kortare stund. Till sist var det bara hon och jag kvar. Det lägrar en behaglig tystnad i vagnen men plötsligt vänder sig tjejen om och tittar på mig. – Tänka sig, ler hon. Idag är jag inte ensam om att sitta kvar när vi kommit in till stan. Vart ska du? – Hisingen, svarar jag och besvarar hennes leende. Måste hem först, sedan ska jag allt av i stan jag med. Hon ser på mig ett ögonblick, sedan är det ungefär som om hon bestämt sig för något, för hon vänder sig om och säger inget mer. – Vi kanske ses, viskar jag stött för mig själv. Hade jag sagt något fel eller? Men jag kan ändå inte låta bli att fortsätta titta på henne. Hon är så vacker! Jag hade hunnit gå inne i centrum en gång förut, och Gud vilka vackra kvinnor Han hade skapat.

Det var som att gå i paradiset! Men den här slog alla rekord. Under sätet kunde jag se ett par underbart solbrända ben och jag som är helt såld på vackra vader, kan bara svälja ett par gånger. Snabbt sänker jag ner blicken till knät för att hon inte ska kunna se vad som har hänt mig. Det hade börjat dunka nere i min fitta och jag känner hur mina bröstvårtor styvnar mot min spetsbehå. Det blir torrt i halsen och jag hostar till ett par gånger för att fukta svalget. När jag tittar upp igen, ser jag att hon sitter och tittar på mig. Hon hade vänt sig om halvvägs, kanske för att hon suttit obekvämt, men nu har hon fri sikt över hela vagnen och när våra blickar möts, ler hon. Och ser det inte ut som om hon vet hur det är med mig. – Vart ska du ta vägen ikväll då? frågar hon. Någon roligt fest någonstans? Jag bestämmer mig för att vara ärlig. Vem vet, det kanske för något gott med sig? – Ingen aning faktiskt. Jag flyttade hit i förra veckan. Jag ler försiktigt mot henne efter att jag avslöjat mig.

Fast du vet kanske vart man ska gå för att hitta på något roligt? – Kanske det, svarar hon med blicken fäst någonstans vid mina bröst. Fast det beror ju på vad du tycker är kul förstås. Här finns ju ganska mycket att välja mellan. – Vad ska du göra? När hon ser på mig nästa gång, har hon ett mystiskt leende på läpparna. – En privat fest, svarar hon. Men, om du vill kanske jag kan fixa en inbjudan till dig med. Jag ska just till att tacka men avböja. Inte ska jag tränga mig på så, när hon fortsätter. – Fast det är ju bara om jag får lov att följa med dig hem såklart. Jag blir osäker för en sekund men när jag ser in i hennes ögon och hon möter min blick med ett farligt uttryck ler jag tillbaks. – Avgjort, svarar jag. Du är välkommen till mitt enkla hem. Då kommer hon och sätter sig bredvid mig och utan förvarning känner jag hennes hand på mitt lår, precis där kjolen slutar. Hon drar en suck och lutar sitt huvud med det vackra blonda håret på min axel. Jag känner hennes varma andedräkt mot min bröstkorg. – Det finns inget bättre än att få luta sig mot en vacker kvinna, mumlar hon plötsligt. Hon sätter sig upp och sätter sitt huvud ett par centimeter från mitt ansikte, våra nästippar krockar nästan med varandra.

Vi ser varandra länge i ögonen, och då kan jag inte låta bli att kyssa henne. Jag lutar mig tätt intill henne och fångar hennes läppar i mina, medan jag äntligen får smeka hennes långa hår. Hon besvarar kyssen, och när jag känner hennes tunga försiktigt komma in i min mun möter jag den snabbt med min egen. Min hand letar sig upp till hennes bröst och jag lägger den varsamt över hennes högra och kramar. – Gud så gott det är att få känna en kvinnas barm i sin hand, stönar jag mitt i kyssen och jag får ett ännu högre stön i svar: – Och Gud vad jag älskar kvinnor som kan kyssas. Hennes hand som låg på mitt lår börjar plötsligt att leta sig under min kjol och upp mot min fuktande fitta. Hon smeker insidan av mitt lår, där huden är som allra lenast och jag suckar högt. – Gillar du det? frågar hon.

Eller vill du att jag ska sluta? Utan att vänta på mitt svar drar hon ett finger över skåran, och jag tänker att hon måste känna hur blöt jag är, det måste vara svar nog. Hon måste fatta att jag vill ha henne. Då sätter hon sig plötsligt framför mig på golvet. – Jag vill att det ska gå för dig här i spårvagnen, viskar hon. Jag ska göra så att det går för dig så att du måste skrika, och så ska halva Göteborg höra dig. Hör du det? Jag tittar bara på henne. Hennes ord har kåtat upp mig, och tanken på att hon skulle göra så att det går för mig får det att börja bulta ändå mer i min varma fitta. Det känns som om hela jag ska explodera och att hjärtat ska hoppa ur bröstet när som helst. – Gör det, ber jag. Gör så att det går för mig…slicka mig. – Din horunge, svarar hon. Som vågar be mig att slicka dig. Men vänta du bara, jag ska allt slicka dig. Och när jag är färdig, kommer du inte vilja släppa mig för allt i världen. Hennes varma mun kysser mig på fittan, utanpå trosorna.

Hon drar sin tunga upp och ner och jag känner hur hela jag svullnar upp. Trosorna blir genomvåta, blandat med hennes saliv och mina safter och det luktar fitta i hela vagnen. Så drar hon mina trosor åt sidan, och jag känner hur hon prövande låter tungan snudda vid min klitta. Hela jag rycker till vid den lätta beröringen och en rodnad börjar sprida sig över mitt ansikte. Fan vad kåt du är, flinar hon. Och fan vad jag ska göra dig ännu mer kåt. Vi ser varandra i ögonen för ett kort ögonblick och så återgår hon till vad hon höll på med förut. Ingen av oss har en tanke på att vem som helst kan komma in i vagnen när som helst. Eller, vi bryr oss inte om det. Skulle det komma någon så får han ju se en p-rulle, fast live. Hennes tunga leker med hela min fitta. Hon slickar vartenda skrymsle och varenda vrå och jag tror nästan att jag ska bli tokig av kåthet. När hon tar klittan i munnen, och låter tungan virvla runt dess känsliga bas, kan jag inte låta bli att kvida till. – Håller du på så länge till, kommer det att gå för mig när som helst. – Bra!! Får jag till svar. Och så fortsätter hon att göra exakt samma sak. Hon låter tungan virvla runt, och då och då som bara hastigast slickar hon klittan direkt på.

För varje slickning och varje virvling känns det som om någon eller något blåser upp mig. Jag är tvungen att ta tag i hennes axlar och lägga upp benen på ryggstöden framför mig för att inte försvinna upp i det blå. Och så låter hon ett finger glida in i min fitta, två fingrar och till sist tre. Hon kör dem in och ut samtidigt som hon slickar allt vildare och mina stönanden har nästan helt övergått till små skrik. – Det går för mig, fortsätt så. Ahh, just precis så. Jag juckar förtvivlat emot hennes sköna fingrar och tunga, och då känner jag hur gränsen är passerad för vad som kallas verklighet. Jag känner hur mina fittmuskler börjar dra ihop sig i kramper och hur det svartnar framför ögonen på mig. – Skrik ut det, befaller hon. Skrik ut din sköna orgasm, så andra tjejer får reda på hur bra jag är på att slicka fitta. Och när det kommer, kan jag ändå inte låta bli att skrika. Jag skriker ut de sköna sammandragningarna i min fitta och jag skriker för det svarta framför mina ögon. Och så tar det slut. Det känns som om jag blivit överkörd av en traktor på magen och som om jag sprungit ett maraton för lungorna. När jag ser ner på henne, möter jag ett underbart ansikte med ett vackert leende brytt med saliv och mina fittsafter. – Vad var det jag sa? viskar hon. I samma sekund ropar en röst utanför: Skynda dig, det går nu. Vi får inte missa spårvagnen. Hon hinner just torka sig hjälpligt rent runt munnen och sätta sig tätt intill mig, när ett yngre par kommer inspringande i vagnen. – När vi kommer hem till mig, viskar jag i hennes öra. Ska jag ge igen.

(0)

Sexnoveller

Clicky