Den vackra flickan – 1

Sexiganoveller

Den här sagan börjar inte som alla andra med att den första gången jag såg henne, trodde jag att mitt hjärta skulle gå sönder eller något liknande. Det börjar inte heller med att när jag såg honom för första gången höll jag på att drunkna av kåtsafter. Det hela började med att jag blev förflyttad från mitt gamla kontor i den lilla hålan Varberg, till storstan Göteborg. Chefen kallade det befordran, och jag trodde på det i början, men efter min första arbetsdag ångrade jag att jag litat på honom.

Alla ville givetvis veta vad en liten bondflicka kunde göra, så jag fick springa och kopiera i alla former, starta om datorer och svara i telefon; för en annan SEKRETERARE! Jag trivdes kanske inte så bra, och jag kände mig mer som en praktikant än en vuxen kvinna på 26 år, som jobbat i samma bransch sedan jag var 16. Men jag ville ändå ge jobbet en chans, och om så inte jobbet, varför inte stan. Jag tror inte att jag haft ett förhållande som varat i 6 månader, fast jag har ju heller inte saknat någonting av vad som innebär ett fast förhållande, eftersom jag är en ganska äventyrlig person. I Varberg var jag ganska känd, folk visste vem jag var. Vissa femtonåriga killar kunde inte slita blicken från mig, medan andra sprang sin väg då jag så mycket som andades på dem.

Kanske jag skulle sakna dem, men jag visste en person som jag skulle sakna ännu mer. Inte för att hon dreglade efter mig, för det gjorde hon inte. Men för allt som hon lärt mig. Jag glömmer aldrig den gången jag fick veta att hon tände på tjejer. Du fattar vad jag menar va? Tänder på tjejer! Jag var inte mer än 16 år, och hade just förlorat min oskuld till en fumlig kille i min egen ålder. Men när jag låtit tanken mala runt lite i mitt huvud. Att min 35-åriga granne tände på tjejer, och att det var därför hon inte var gift, kunde jag inte låta bli att tänka tanken lite grann. Och det kom en dag då jag inte kunde hålla mig.

Jag var tvungen att fråga denna kvinna, hur det i hela friden kändes att ligga med en annan kvinna. Jag hade då legat med den här fumliga killen ett antal gånger, och han kanske hade börjat bättra sig lite, men jag njöt fortfarande inte av det. Inte som han i alla fall. Jag tänkte, att kanske hon visste hur man skulle göra, för att hitta den knapp på mig, som alla pratar om. Idag fattar jag inte riktigt vad det var jag tänkte på när jag ringde på hos henne. Men en sak är säker. Jag ångrar mig inte för fem öre. Hon öppnade dörren med ett förväntat leende på läpparna, men när hon fick syn på mig, märktes det att hon blev besviken. Jag tror hon väntade sig en annan kvinna stå där utanför.

 • Vad vill du vännen? Frågade hon mig.

 • Jag skulle vilja prata med dig om en sak, lyckades jag klämma fram. Hon tittade på mig för att se om det skulle komma en fortsättning, men det gjorde det inte.

 • Ok, svarade hon. Du kan väl komma in, så kan vi prata om det. Men bara så att du vet, så väntar jag en gäst när som hälst.

 • En annan tjej? Frågade jag snabbt. Min granne tittade på mig.

 • Varför frågar du det?

 • Hur känns det att ligga med en annan tjej? Frågan bara slank ur mig, och nu
  fanns det inget återvändo.

Min granne blev först röd om kinderna, men det försvann ganska snabbt.

 • Det är ganska svårt att förklara, började hon. Hon kom närmare och såg in i mina blåa ögon. Hon var en aningen längre än mig, och när hon tryckte sig mot mig, fick jag hennes ena bröst på min kind. Jag kunde känna hennes värme stråla mot mig, och jag blev alldeles torr i munnen.

Vi stod så en stund, innan hon fortsatte:

 • Men jag kan visa dig.

När hon tog ett steg från mig, så att jag kunde se hela henne, kunde jag riktigt se hur vacker hon var. Hennes svarta axellånga hår var utsläppt, och det glänste så om det. Jag kunde inte indra det impulsiva i mig,, utan jag lyfte min hand och drog pekfingret över en slinga. Hennes gröna ögon log mot mig, och jag kunde inte låta bli att le tillbaks.

 • Jag tycker om ditt utseende, viskade jag till henne. Jag vet inte varför, jag bara gillar det.

Hon tog min hand, och flyttade den till sitt bröst. De var ganska stora, fyllde mina händer och lite till. Jag kramade dem försiktigt, och jag kände hur hennes vårtor styvnade i mina handflator. Hon gav ifrån sig en djup suck, jag kände hur det började bulta i min fitta. Fast det bultade mer i mitt hjärta.

 • Vill du fortsätta? Frågade hon mig. Eller har jag skrämt upp dig? Jag svarade med att snabbt kyssa henne.

 • Jag vet inte varför, svarade jag. Men jag vill ha dig.

Efter det sade vi inte så mycket mer. Hon tog mig till hennes sovrum, där hennes säng väntade. Med van hand klädde hon av mig, plagg för plagg. Hennes händer masserade ömt mina bröst som knappt blivit smekta, och jag reagerade starkt, och stönade högt. När hon lade ena handen över min springa utanpå mina svarta tights, kändes det som om hela jag skulle spricka. Jag bet mig i läppen för att att inte börja stöna ännu högre. Blodet forsade genom mina ådror, och jag kände hur det savade mellan benen på mig. När hon sakta började dra ner mina tights, och andades lätt mot min fitta, kunde jag inte låta bli att snyfta till. Hon hade knappt rört vid mig, men jag var öndå nära bristningsgränsen.

När tightsen nått mina fötter, bad hon mig att kliva ur dem, och sedan lägga mig på sängen. Jag ska visa hur skönt två tjejer kan ha det tillsammans, viskade hon medan jag klättrade upp i hennes säng och lade mig till rätta på huvudkudden. Om du gillar det, kan du få göra samma sak tillbaks.

Där låg jag i endast trosor, och fick se henne klä av sig, sakta och förföriskt. Hon drog av sig den korta klänningen, och vips var hon förvandlad till en sexbomb, med röda stayups och inget annat på kroppen. Sakta kröp hon upp över mig, och kysste mig på munnen. Ivrigt besvarade jag den med min bästa förmåga, lät min tunga leka med hennes och vårt saliv blandades och rann nerför våra hakor. Samtidigt rullade hon mina bröstvårtor mellan sina fingrar, och det gick elektriska stötar genom mig.

Hon lät sin våta mun slicka mina örsnibbar, hals, bröstkorg, när hon kom till brösten och hon tog den ena vårtan i munnen, suckade jag högt. Den människan visste vad hon höll på med! När hon sedan lämnade dem, och började närma sig naveln, gick förbi den, och kysste mig lätt på insidan låret, visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta. Det dunkade så förfärligt i fittan, det dunkade och savade, och det enda jag ville ha var hennes tunga som slickade där. Jag försökte med händerna flytta hennes huvud som nu var i mina knäveck till min svullna fitta, men hon drog sig undan, och tittade på mig.

 • Vad vill du? Frågade hon. Jag tittade på henne, och kände mig generad. Men jag var så jävla kåt rent ut sagt. Hon hade inte rört min fitta en gång, men endå var jag så jävla kåt.

 • Jag vill att du talar om vad du vill att jag ska göra med dig, väste hon då.

 • Slicka mig, viskade jag tyst.

 • Hör inte!

 • Slicka mig…

 • Jag hör dig inte, skrik!

Jag tog luft i mina lungor, och jst som jag skulle skrika ut vad det var jag ville, dök hon ner melan mina ben, och tog hela min fitta i sin mun. Hon riktigt åt av mig. Heta vågor sköljde över min kropp, jag darrade som ett asplöv. Hon lät tungan vrivla runt klittan innan hos som på ett kommando, försiktigt slickade den. Hon slickade den som om det vore en isglass, en isglass som hon inte ville skulle ta slut. För varje gång hon slickade min fitta, kände jag hur jag styvnade allt mer, och jag försvann allt längre in i dimman.

Det var som om hon märkte vad som höll på att hända, och för en kort sekund försvann hon, men hon kom lika snabbt tillbaks mellan mina ben med sin tunga, och jag kände hur mina fittmuskler började dra ihop sig. Då kände jag ett främmande föremål nosa vid min fittöppning. Överraskat tittade jag, och fick se en dildo, väldigt lik en kuk.

 • Du missade nästan det bästa, log grannen. Det bästa som finns, är att bli knullad av en tjej, hon vet exakt vilket tempo hon ska köra, och hur djup….vill du att jag ska…

 • Ja! Avbröt jag henne. Det rann safter ur mig ner på hennes lakan, och jag kände att hon skulle fått göra vad hon velat nu. Knulla mig med den där! Och gör det så där skönt som du säger att tjejer kan göra.

Grannen drog kuken längst min öppna skåra, för att blöta den, sedan tryckte hon den lätt mot mitt kåta hål.

 • Oh, ja…var det enda jag fick ur mig. Kör in den nu…..hårt. Och det gjorde hon. Med mjuk hand körde hon in den till botten, samtidigt som hon ännu en gång lät tungan leka med min klitta. Hon knullade verkligen underbart. I början körde hon den försikigt, med när hon märkte hur jag förtvivlat juckade emot för att få det att gå fortare, satte hon på vibratorn på högsta hastighet, och knullade mig som besatt. Det kluckade varje gång hon körde in den, så våt var jag, och när hennes slickningar blev allt intensivare och hårdare, trodde jag att jag skulle dö. Jag kände hur något började byggas upp inom mig. Kände hur kroppen gjorde sig beredd att explodera. Hon fortsatte att slicka och knulla mig. Det vibrerade så himla gott i fittan på mig, och klittan kunde inte bli större nu än vad den redan var. Det var en så underbar känsla att ha henne mellan mina ben, och när jag för en sekund kom att tänka på den fumliga killen, mitt i alltihop. Kom jag i en explosion aom fick mig att skaka i flera i minuter. Fittmusklerna drog ihop sig och det blev alldeles svart i huvudet på mig. Det dansade små stjärnor framför ögonen på mig, och blodet forsade genom mina ådror som ett vattenfall.

Det kändes som om det höll på i evigheter, som om det aldrig skulle ta slut, men när det gjorde det, var jag alldeles tung i hela kroppen. Det kändes som om den domnat bort, och jag kunde bara ligga och andas ett tag.

 • Var det skönt? Frågade hon sedan. Hon låg bredvid mig med huvudet lutad i handen. Jag såg upp, och mötte hennes blick. Jag kunde inte låta bli att le belåtet mot henne och hon började skratta. Jag tror att du gillade jag!

 • Kanske det. Men är det inte min tur nu?

(0)

Sexnoveller

Clicky