Den nya säljchefen

Sexiganoveller

Jag vill berätta om något som hände för några år sedan. Det var på den tiden jag jobbade som säljare på ett företag som sålde till kunder över hela Sverige. Eftersom mitt distrikt var stort blev det många resor. När jag jobbat ett halvår fick vi en ny säljchef som hette Mona. Hon var en 30 årig blondin med en vacker figur. Själv var jag 27 år.

Den nya säljchefen var vacker men eftersom hon prioriterade jobbet utstrålade hon effektivitet och en viss kyla. När hon jobbat en månad bestämdes att hon skulle följa med mig på en resa till Göteborg för att lära känna våra kunder där. Till saken hör att vi säljare är i Göteborg ganska ofta och därför har firman skaffat en lägenhet där istället för att vi skall bo på hotell varje gång. Lägenheten är inte så stor men där finns två sovrum och en liten bastu innanför badrummet.

När Mona och jag på morgonen kom till lägenheten såg sig Mona omkring och la sedan genast beslag på det största sovrummet. ”Jag vill också bli säljchef” tänkte jag. Efter att vi ställt in våra väskor började vi vårt arbete att åka runt till ett antal kunder. Det var en jobbig dag eftersom jag ville göra intryck både på mina kunder och på Mona. Vi var båda två trötta när vi kom tillbaka vid sjutiden och Mona föreslog en dusch och en bastu innan vi gick ut för att äta middag. ”Bastu ?” sa jag och såg antagligen ganska chockad ut eftersom hon log mot mig och sa ”Du är väl inte blyg ?”. Jag försäkrade henne, med ett lätt darr på stämman, att jag alls inte var blyg. ”Bra” sa hon, ”Hoppa in först så kommer jag efter”. Efter en dusch så gick jag in och satte mig i bastun med en handduk virad kring höften.

När jag suttit där en stund kom Mona in. Hon var naken ! Jag fick en klump i magen när jag såg hennes nakna kropp. ”Du är blyg” skrattade hon och pekade på min handduk. Det var inget annat att göra än att hålla masken så jag ryckte på axlarna och tog av mig handduken. ”Duktig pojke” sa Mona och satte sig bredvid mig. Jag undrade hur detta skulle sluta. Här satt jag naken i en bastu med min likaledes nakna försäljningschef som dessutom var vacker. Mona hade blont halvlångt hår, små uppnosiga bröst, en svagt rundad mage och en liten mellanblond buske mellan låren. ”Detta kan aldrig gå väl” tänkte jag.

Det var flera månader sedan jag legat med någon och nu kände jag att kåtheten började smyga genom kroppen. Jag försökte tänka på jobb och på stökiga kunder men jag kunde inte låta bli att smygtitta på Mona då och då. Hon satt framåtlutad med händerna för ansiktet och lät värmen skölja över henne. ”Gud vad skönt det här var” sa hon efter en stund samtidigt som hon lutade sig bakåt, log mot mig och särade en aning på låren. Då klarade jag inte mer ! Jag kände hur kuken reste sig i all sin prakt utan att jag kunde göra något åt det. I ett desperat försök att inte avslöja mig så klämde jag ihop låren så att kuken inte skulle synas men ståndet var för kraftigt.

Kuken for med fart upp mellan låren och upp mot min mage. Mona såg givetvis min ståkuk och med ett flin sa hon ”Hoppsan, är det mitt fel ?”. Jag svarade inte utan gick ut ur bastun och in i duschen där kallt vatten lugnade ned mig och min kuk. Innan Mona kom ut ur bastun hade jag gått in i mitt sovrum för att ta på mig mina kläder. Efter bastun gick vi till en närbelägen restaurang och en snabb måltid. Jag vet i denna dag fortfarande inte vad jag åt. Jag tänkte på vad som hänt i bastun samtidigt som vi pratade om morgondagens kunder och taktik. Jag hade halvstånd till och från under hela måltiden, men Mona var som vanligt. Förhoppningsvis såg hon det som en olyckshändelse. Själv var jag lättad att hon tog så lätt på det eftersom man inte gärna kan sitta naken med sin chef och ha ståkuk hur som helst. Efter maten gick vi bestämde vi oss för en tidig kväll och vi gick tillbaka till lägenheten där vi försvann in i våra respektive sovrum Jag hade inte kunna glömma hennes kropp. När jag gjort mig i ordning hade jag en rejäl ståkuk och lade mig naken ovanpå sängen för att lätta på trycket.

Bilder av Mona dansade framför mig när jag runkade. Jag kände att jag var så full av kåthet att jag inte skulle kunna hålla på länge innan sprutade. När jag närmade mig min efterlängtade orgasm öppnades dörren plötsligt och Mona kom in. ”Nisse !” sa hon, ”Jag tänkte på en sak inför morgondagens kunder…”. Hon tystnade tvärt när hon såg vad jag gjorde. Jag låg på sängen och skämdes, röd som en kräfta och med en slaknande kuk i handen. När jag till sist öppnade ögonen såg jag att Mona såg på mig med en konstig blick i ögonen. ”Är det mig du tänkte på ?” sa hon och pekade på den slaka kuken som jag fortfarande höll i handen. ”Förlåt” sa jag och funderade febrilt för att komma på en bra förklaring. Mona viftade undan mina försök till ursäkter och gick fram och satte sig på knä bredvid sängen.

Hon var klädd i T-shirt och trosor och jag såg hennes bröst genom tyget när hon lutade sig fram mot mig. ”Nisse. Du behöver inte sluta för min skull” sa hon tyst utan att se mig i ögonen. ”Jag vill gärna se på. Snälla…”. Kuken reste sig sakta när jag hörde detta och min hand började röra sig upp och ned igen. Kåtheten som nyss varit som bortblåst svepte på nytt genom min kropp med full kraft och det tog inte många sekunder innan kuken stod som ett spett igen. Jag runkade med långa tag och kände sprutet komma närmare. När jag tittade på Mona såg jag att hennes bröstvårtor var styva under t-shirtens tyg och när jag tittade ned längs hennes kropp såg jag att Mona sakta smekte sig utanpå trosorna. Hon log litet osäkert när hon såg att hon var upptäckt.

Jag log uppmuntrande mot henne samtidigt som jag kände att det skulle gå för mig vilken sekund som helst. Mona såg vad som var på gång och manade på mig: ”Ja ! Låt det gå. Jag vill se dig spruta”. I det samma gick det för mig och sperman sprutade ut ur kuken långt upp mot min haka. När jag låg och försökte återfå medvetandet så lekte hon med ett pekfinger i sperman på min mage. Hon tog av sig sin t-shirt och torkade bort sperman från magen. Därefter lade hon sig bredvid mig i sängen, log och sa ”Var det skönt ?”. Jag orkade bara nicka. ”Orkar du ägna dig åt mig nu ?” sa hon och sträckte inbjudande på sig.

Jag tittade på henne och lät blicken glida över hennes vackra kropp. Från det vackra ansiktet, över de härliga uppnosiga brösten, dem mjukt rundade magen, den lilla busken och de slanka benen. Åsynen gav mig nya krafter och jag började smeka henne. Jag smekte henne sakta över magen samtidigt som jag lutade mig fram och kysste henne på halsen. Hon sträckte på kroppen och stönade svagt. Min hand vandrade upp mot brösten som jag ömt omfamnade. Jag kysste hennes mun och hon svarade med en djup tungkyss. Vi kysstes och höll om varandra medan jag förde ned en hand mellan hennes ben och kände en fuktig trosa.

Först smekte jag henne med ett finger utanpå trosan upp och ner i springan. Jag såg att hon njöt när jag förde trosan åt sidan och försiktigt förde in ett finger mellan hennes blygdläppar. Hon var oerhört blöt. Jag lekte med ett finger fram och tillbaka mellan hennes klitta och hål. Samtidigt började jag slicka hennes ena bröstvårta. Jag sög in vårtan och en del av bröstet i munnen, lekte med tungan och kände bröstet svälla i min mun. På hennes andhämtning hördes att hon började bli rejält kåt. Även jag kände hur jag började bli rejält kåt igen. ”Snälla” bad hon ”Vill du slicka mig ?” Jag manövrerade henne så hon satt över mitt ansikte. Hon tittade ned på mig och log samtidigt som hon smekte sina bröst. Hennes buske kittlade mig när jag borrade in ansiktet i hennes fitta.

Jag njöt av hennes doft och ömsom slickade och sög på hennes klitoris. Jag runkade min kuk som på nytt stod styv som trä med en droppe av försats på ollonet. Efter några minuter kände jag hur hon blev alldeles stel i hela kroppen och med ett utdraget stönande kom hon. Hon slappande sedan av och log lyckligt ned mot mig. ”Nu vill jag känna dig på riktigt. I fittan” sa hon och därefter backade hon ner över mig till hon satt på knä ovanför min kuk. Hon tog tag i den och lekte med den mot sin fitta innan hon lät den glida in hela vägen. Hennes fitta var varm och blöt och känslan när hon började rida mig var underbar.

Medan hon red så smekte jag hennes kropp och hon böjde sig ned så jag kunde kyssa och suga på hennes bröst. Efter en stund ville hon byta plats lade sig ned på rygg. Jag lade mig över henne och förde in min kuk i henne och börjar stöta. Hon var så vacker där hon låg med slutna ögon och njöt. Jag böjde upp hennes ben mot hennes överkropp så jag kunde komma riktigt djupt i henne och snart kände jag hur min orgasm närmade sig. ”Nu…snart…” stönade jag. ”Stopp” sa hon, ”Du får inte spruta i mig” Hon satte sina händer mot min mage och knuffade mjukt bort mig. ”Lägg dig på rygg” sa hon. Jag lade mig på rygg och min kuk som kändes stor och varm stod rakt upp.

Hon stod leende på knä i sängen och med en hand smekte hon sig sakta mellan benen. Hon tittade på mig där jag låg och väntade på vad som skulle hända. ”Lugn, det här är inget farligt” sa hon. Hon tog tag i kuken med sin varma hand och började runka. Det gick lätt eftersom kuken var blöt av hennes fittsaft och min försats. Det hela var underbart skönt och jag kände ilningar i hela kroppen. Då böjde hon sig fram och slickade på ollonet. Jag ryckte till av vällust, men hon lade sin hand på min mage och sa ”Jag ordnar det här”. Därefter började hon suga på ollonet samtidigt som hon runkade. Det tog inte lång tid förrän jag kände att jag skulle spruta.

Än en gång stönade jag ”Snart…”. Då lyfte Mona på huvudet och förklarade ” Jag gillar inte sperma i munnen”. Hon satte sig på knä och började runka kuken med långa tag. Jag kände min sperma ta sats från tårna innan den sköt i sprut efter sprut över min mage och Monas hand. ”Hoppsan” sa hon, ”Du gillade visst det där.” Jag log bara lyckligt mot henne. Hon la sig på rygg bredvid mig och började smeka sig mellan benen. ”Jag blev inte riktigt färdig” förklarade hon. Jag sträckte fram en hand för att hjälpa till, som den gentleman man försöker vara, men hon sköt bort den. ”Jag ordnar det här” sa hon, ”Ligg kvar och titta på. Jag tycker det är mysigt”. Jag lutade mig mot några kuddar och tittade på när hon började smeka sig själv. Hon lekte med en hand i fitta medan den andra vandrade mellan brösten fittan.

Jag låg stilla och njöt av anblicken samtidigt som jag sakta strök mig över kuken, men efter allt som hänt innan var kuken slak. Allt emellanåt tittade hon på mig och log. Snart hade hon båda sina händer mellan benen och smekte febrilt. På nytt stelnade hon till och kom i en stark orgasm. När hon började komma till sans så kröp jag upp mot henne, kysste henne mjukt och smekte hennes händer som hon hade kvar över sin fitta. Hon skrattade mot mig och sa ”Gud, så skönt det här var. Det anade jag aldrig när jag gick in hit till dig.” Jag bara log mot henne och kysste henne på magen. Därefter låg vi och småpratade om ingenting en stund tills vi somnade bredvid varandra. Jag minns att min sista tanke innan jag somnade var ”Hur ska detta gå när vi kom hem ?”.

(0)

Sexnoveller

Clicky