Den långa bilfärden

Sexiganoveller

Förste dagen på min semester bjöd på vackert väder, solen sken från en klarblå himmel och jag solade hela dagen, när kvällen kom hade jag en vacker gyllenbrun färg och ville ut att roa mig. Jag övertalade en kompis att åka med dom 15 milen det var för att få dansa till en orkester vi dansat till många gångar innan. Det fanns två killar där som var väldigt intressanta och i synnerhet en som jag väldigt gärna ville träffa. Det syntes att dom blev glada och mycket förvånade när vi dök upp en halv timme efter att dansen börjat.

Det blev lite oro på scenen, man pratade och undrade, varför hade vi dykt upp, inte hade vi åkt så långt bara för att dansa. Vi flirtade och dom, lika väll som vi, hade väldigt roligt. När det blev dags för paus gick vi till fikarummet för att prata med dom. Vi sa som det var att vi hade kommit för att träffa dom och att vi hoppades på att få vara tillsammans med dom en stund efteråt. När dansen var slut bad de oss vänta så skulle de snabbt packa ihop sina instrument och så kunde de följa med i våran bil en bit på vägen, där våra vägar gick åt var sitt håll skulle orkesterbussen ta upp dom. Jag hade kört dit och var glad att min kompis skulle köra hem för nu fick jag chansen att hålla om ”min” kille.

Han var väldigt fin, höll om mig och sa, – vad gott du lukter, jag log lite och kramade honom. Han gav mig en lätt kyss, tittade på mig och frågade,

– får jag kyssa dig?

– så klart du får, jag vill bli kysst, svarade jag med åtrå i rösten.

Vi kysstes och kramades och plötsligt kände jag en hand som letade sig in under min blus och smekte mina bröst medan en annan fattade om min hand och förde den mot hans lem. Det var, som jag redan hade observerad när han stod på scen, ingen liten sak som putade där och jag kände hur mina bröstvårter stelnade och jag blev våt mellan benen.

När sedan handen letade ner sig mellan mina lår och smekte mig utan på mina nu plaskvåta trosor, ja, då var jag så kåt att jag hade glömt allt om var vi var och att min kompis och den andra killen satt i framsätet. Jag slet av mig trosorna och de for iväg, som genom en dimma hörte jag någon som skrattade och sa,

– vad i helsike nu då? den andra killen hade fått dom i knät. När jag tittar på min kille håller han på att dra ner sin brallor och rakt ut står en enorm kuk som glänser lite på toppen.

Jag flämtar till, griper tag om den och ber,

– snälla jag måste bara få rida den.

– Ja det hoppas jag verkligen du vill, men först vill jag se vad du har att erbjuda, säger han.

Han krånglade ner sig på golvet mellan sätena och särade på mina ben,

– åh min Gud du är rakat utbrister han och börjar slicka mig som en galning, jag är störtkåt och vill knulla men han vill känna först så han kör upp två fingra i min våta grotta och bearbetar mig så jag stönar högt. Nu orkade jag inte längre och kommenderar honom att sätta sig så jag kommer åt att rida honom, när hans stora kuk helt uppfyller mig börjar jag att röra mig sakta upp och ner, njuter att känna honom så långt inne i mig. Jag känner hans händer om min midja och märker att han håller mig fast och blir vild och galen av begär.

När jag kände att orgasmen började närma sig stönade jag,

– jag kommer nu, försök inte att flytta på dig, jag lovar att suga av dig sen. Detta hetsade honom tydligen för han böjde min kropp baköver så han kom åt att smeka min klitta samtidigt som han pumpade på så gott det gick och förde mig fram till en häftig orgasm som fick mig att falla ihop i hans famn. Han kysste mina ögon och smekte mig över låren och frågade, – hoppas du tyckte det var skönt, jag har aldrig knullat i en bil för – Inte jag heller, men det var Gudomligt, svarade jag och reste mig från hans nu stenhårda kuk och lade mig på knä så jag kom åt att suga honom. Jag sög och slickade, runkade och smekte och försökte att få hans enorma kuk helt in i munnen så han riktigt skulle njuta. Jag kände att han försökte hålla tillbaka utlösningen, trodde väll inte att jag skulle genomföra det, men jag sög lite hårdare och med långa sug och smekte hans pung och anus och han kunde inte längre stå emot.

Han tog tag om mitt huvud och tryckte det ner över sin sprängfärdiga kuk samtidigt som han juckade emot, när han sprutade sin varma sperma i min mun och jag svalde den skrek han rakt ut i extas. När han kom till sans och samling kysste han min mun som smakade lite syrligt av hans sperma och sa, – du är underbar, detta har ingen någon gång gjort för mig. Jag log och sa, – gör det skönt för mig och jag uppfyller alla dina drömmar och fantasier. Sedan hörte vi en röst som sa, – jaha är ni färdiga nu, vi tittade upp och där framför oss sitter dom andra i fram sätet och tittar avundsjukt på oss och framför bilen står orkesterbussen och väntar. Snabbt får han på sig kläderna, ler lite och kysser mig, sedan springer dom iväg, när han stiger in i bussen sänder han mig en fingerkyss.

Bussen startar och börjar åka men så stannar den igen, dörren slås upp och han springer tillbaka till vår bil. Jag öppnar dörren och han drar ut mig, kysser mig och säger,

– du, jag kommer till dig på onsdag, måste få älska med dig igen. Sedan är han borta och jag står kvar på parkeringen, utan trosor, men ganska lycklig, medan min kompis sitter i bilen och skrattar sig halvt ihjäl, – du är ju för fan inte klok, säger hon, suga av honom i en bil i full fart, tänk om vi hade varit tvungna att bromsa, du kunde ju ha bitit av honom kuken. Vi skrattade hejdlöst båda två och tyckte det hade varit en mycket trevlig kväll. När jag kom hem hade han ringt min telefon svarare och lämnat ett meddelande. – Tack du underbara sexiga varelse, det var kanon bra, verkligen fint, längtar redan.

(0)

Sexnoveller

Clicky