Den kvinnliga lastbilschauffören

Sexiganoveller

För fem år sedan jobbade jag på postens paketterminal. Jag lossade och lastade långtradare, inget drömjobb för en 20-åring med nytaget lastbilskörkort i fickan. Chaufförerna och vi som arbetade på terminalen var inte direkt goda vänner… halva jobbet var att bråka med dem och att bli bråkad med tillbaka. Men en av chaufförerna bråkade jag inte med. Tina, en ganska alldaglig tjej på 25, var jag kompis med. Vi brukade fika tillsammans och när jag var ledig hände det att jag åkte med henne på nattkörningarna.

Hon var ganska kort och lite stadig, på långtradarchaufförers vis. Men det var något visst med henne. Trevlig och kul förstås, och så hade hon ”det där” som som inte går att förklara. Något mystiskt, attraherande. En sen kväll var vi på väg till Jönköping. Tina stannade på vår vanliga rastplats. Fikadags. Hon hoppade ur bilen medan jag letade efter mitt cigarettpaket. När jag kom ut ur hytten hörde jag hur Tina ropade bakom släpkärran. Jag gick bak för att se vad som stod på. Bakdörrarna stod öppna och inifrån hörde jag hur Tina möblerade om bland paketen. Jag klättrade upp för att se vad som hänt. Jag hann inte fråga förrän dörrarna slog igen. Hon stod framför mig med en blick jag aldrig sett förr. – Jag vill ha dig nu, sa Tina lågt. Hon lade armen om min nacke och kysste mig. Kraftfullt, med tungan långt in i min mun. Jag smekte henne lite försiktigt i nacken. Hon lade mig ner på pakethögen. Jag minns att jag blev förvånad över hur stark hon var. Vi kysstes och rullade runt.

Hon drog av sig sin t-shirt, tog tag i min nacke igen och pressade mina läppar mot sitt ena bröst. Jag slickade, nafsade ganska hårt i bröstvårtan samtidigt som jag smekte hennes stjärt. Hon lade mig på rygg igen, tog av sig byxorna och satte sig på huk över mitt ansikte. Hennes våta fitta var bara några millimeter från min mun. Jag kunde känna ett par fuktiga hårstrå kittla min överläpp. Jag började slicka, men Tina lyfte sig litegrann så att jag inte nådde. Hon f l yttade sig en bit och sjönk ner igen med sitt anus på behagligt slickavstånd. Jag lekte med tungan fjäderlätt, försiktigt. Det här hade jag aldrig gjort förr och det gjorde mig otroligt upphetsad. Hon sjönk ner lite till, lät mig kyssa hennes stjärthål. Jag höll på att explodera fast hon knappt hade rört mig än. Jag kände hur min kuk var fuktig och stenhård. Hon sa ingenting, bara andades tungt. Efter en stund rullade hon över på rygg och lade sig med benen rakt upp och brett isär. – Ta mig, sa hon kort. Jag slet ner byxorna och lade mej ovanpå henne.

Eftersom hon verkade gilla analsex, tog jag min kuk och lade den prövande mot hennes stjärthål. Hon spärrade upp ögonen, styrde in den med handen och öppnade munnen till ett ljudlöst skrik. Jag var tvungen att behärska mig för att inte komma direkt. Hennes trånga röv kramade kuken på ett sätt jag aldrig varit med om förr. Jag juckade så fort jag vågade medan Tina masserade sin klitoris. Inte särskilt länge, ett par minuter kanske. När Tina pressa d e sina ben om mig, körde in sina naglar i min nacke och kom våldsamt men ljudlöst, klarade jag inte mer. Halvvägs genom hennes orgasm sprutade jag i henne. Det svartnade för ögonen av upplevelsen och det kändes som om det varade i en evighet. Efteråt låg jag kvar i henne på den nu ganska demolerade högen av paket. Vi höll om varandra, log och kikade. Under resten av turen satt vi redan och planerade nästa resa. Utan lastbil den gången.

(0)

Sexnoveller

Clicky