De fina badbrudarna

Sexiganoveller

Jag var på väg ut till min favoritfiskeplats en härlig sommarkväll. Min fiskeplats ligger på några klippor i en vik och det brukar vara ganska ensligt där. På vägen dit stannade jag och tittade på den vackra utsikten över havet och såg då också två nakna tjejer ligga och sola vid vattnet, precis intill där jag brukar fiska. Jag gick närmre dem, hälsade och frågade om det var okej att jag kastade några kast bredvid dem.

De hade tydligen varken hört eller sett mig för de hoppade till och den ena tjejen som satt på en sten och dinglade med benen kastade sig i vattnet med ett plask. Den andra som låg på rygg, vände sig blixtsnabbt och stammade något förvirrat som jag tolkade som ett ja. Jag log för mig själv då jag gick förbi deras saker för att hitta en bra plats. Jag började fixa med mina fiskeprylar samtidigt som jag kollade in tjejerna. Tjejen som hoppat i vattnet simmade till en grundare plats för att ta sig upp men hon hade klara problem så jag gick dit för att hjälpa henne. Jag frågade om hon behövde hjälp och hon tog lite motvilligt min hand som jag sträckte ut för att dra upp henne. Jag blev stående med stora ögon. Hon var otroligt snygg med fina ungflicksbröst, där bröstvårtorna styvnat av det kyliga vattnet. Hon försökte skyla sig så bra hon kunde med ena handen över brösten och den andra klämd över den svarta busken mellan benen.

Synen var otroligt upphetsande och det började pirra i kroppen. Efter några sekunder började den andra tjejen att fnissa och jag upptäckte att jag fått en bula framtill på mina jeans. Den nakna tjejen tittade ner, såg min reaktion och log skadeglatt. Hon tog bort händerna och smög sig förbi mig och vickade överdrivet på rumpan när hon gick bort till deras plats. När jag gick tillbaka till mina fiskeprylar hörde jag att tjejerna viskade och fnittrade och det gjorde mig inte precis mindre upphetsad. Jag fortsatte att göra klart mitt spö och började att kasta. Efter en stund tystnade tjejerna och jag kunde inte låta bli att titta bort mot dem. Jag trodde nästan inte mina ögon, de låg och smekte sig själva i solen. Som de låg kunde jag studera båda, och det ville de nog att jag skulle, för de viskade till varandra och fnittrade ibland. Hon som hade badat var som sagt oroligt snygg, med långt mörkt hår, ett perfekt ansikte och en ung spänstig kropp som hade lite barnsliga drag, men av den stora svarta busken och de vackra brösten att döma, var hon säkert närmre 20 år. Den andra såg något äldre ut och hade ett mer ”vanligt” utseende men ändå mycket snygg kropp. Hon hade lite kortare blont hår och ett sött ansikte. Det var otroligt varmt och jag började också svettas lite mer än normalt.

Eftersom tjejerna var nakna tog jag chansen och klädde av mig snabbt och hoppade i vattnet. Det var lika uppfriskande som det såg ut att vara och otroligt avsvalkande på den heta solbrända kroppen. Efter ett snabbt dopp la jag mig på klippan för att soltorka och fortsatte att kika på tjejerna. De hade vänt sig om så att jag nu kunde se rakt in i två vackra glänsande fittor. De viskade och skrattade fortfarande och som på kommando började de att onanera. Det var tydligt att de var ute efter att hetsa upp mig. Jag blev liggande och tittade med stora ögon, det var en syn jag aldrig ska glömma. Den yngsta använde ena handen till att sära på blygdläpparna och den andra gned hon över klitoris i en enorm hastighet som tydligen var effektiv, för hon började stöna så smått. Den andra var tydligen inte fullt så vild, hon hade lagt hela handen över venusberget med en finger innanför läpparna och låg och gned sig med lugna rörelser. De låg i något som kändes som en evighet på detta vis och jag var nu störtkåt med en kuk som höll på att sprängas. Jag märkte att rörelserna och stönen efterhand blev mer intensiva och det gick för den äldre tjejen först. Hon ropade ut: ååå-jaaa, det går – jag kommer – oj ooo, samtidigt som hon skakade, innan hon lugnade ner sig.

Den yngsta tjejen småstönade medan hon fingerknullade sig själv men hon klarade tydligen inte att få orgasm. Den äldsta reste sig och kikade på mig medan hon log ett stort leende. Så la hon sig ner mellan benen på dan andra som nu la en hand på var sida av blygdläpparna och drog i sär dessa. Jag vet inte om jag missförstod, men den äldsta, som nu stod med rumpan i vädret, trädde några fingrar in i fittan på den andra, samtidigt som hon verkade vinka på mig med den andra handen. När jag närmade mig den upphetsande synen började hon slicka väninnan. Jag böjde mig ner och trädde kuken rakt mot den saftiga gapande fittan och gled utan problem in. Jag juckade sakta, men bestämt och hon började strax att stöna ner i den andres fitta. När jag kikade runt såg jag att hon fortfarande hade tre fingrar i inne samtidigt som hon slickade mellan stönen. Jag närmade mig orgasm och var på väg att dra mig ur när jag kände en hand om pungen. Strax efter började de båda att vrida på sig och de kom nästan samtidigt och skakade ikapp. Detta blev för mycket för mig och jag skickade laddningen in i tjejen.

Vi föll ifrån varandra och blev liggande några minuter innan vi alla kastade oss i vattnet. Tysta kröp vi upp på land och la oss för att torka. Jag stängde ögonen några sekunder och undrade om det hade hänt. Jag hoppade till när en skugga kom över mitt ansikte. Då jag tittade upp var det den yngsta tjejen som höll på att sätta sig. Den lilla svarta trekanten närmade sig den halvstyva kuken. Jag hade ingen kommentar till detta och det hade nog inte gjort någon skillnad för efter penetreringen började en vild ritt. Kuken hårdnade snabbt igen och hon red som en galen. Strax stönade hon i orgasm, skakade och föll över mig. Så låg hon några sekunder medan jag smekte henne över ryggen och kände den sköna kroppen mot mig. Så reste hon sig och jag tänkte att det var det, men hon träddes sig på kuken igen och började rida ännu en gång. Denna gång var jag bättre med och svara de med motjuck och vi fick ett härligt samlag. Jag smekte henne över de nakna fasta brösten, hon böjde sig ner och kysste mig härligt eggande samtidigt som hon red mig på ett otroligt härligt vis. Jag kom allt närmre och sprutade henne full och strax efter kom hon i en enorm orgasm. Vi låg stilla tätt ihop en stund och myste innan hon reste sig upp. Det rann fittsaft och sperma ner över hennes ben och det var dags för ett bad igen. Vi hoppade i alla tre, sen soltorkade vi medan vi fikade. Fortsättningen på kvällen blev lika trevlig som den börjat och min fiskeplats är nu ännu mer speciell för mig.

(0)

Sexnoveller

Clicky