Dansen på Folkets Hus (analt)

Sexiganoveller

<font size="2" face="Arial, Helvetica, sans-serif">Första gången jag såg honom var på en dans i Folket Hus. Han var lång, säkert 180 cm, han var klädd helt i svart, hade en underbar kropp och en bak som man bara ville lägga händerna om. Han var en underbar syn där han stod i dörren in till lokalen. Han blev uppbjuden strax efter att jag fått syn på honom och min blick följde honom när dom dansade förbi, han dansade bra och jag försökte att fånga hans blick för att visa att jag skulle vilja dansa med honom. Han var ingen flirtig typ kom jag fram till, så jag bestämde att jag fick ta saken i egna händer och gick och bjöd upp honom. Det kändes gott att glida in i hans famn och känslan av hans armar omkring min kropp fick åtrån att blomma och jag bestämde att jag skulle försöka att få honom att bli intresserad. Jag lät mina händer glida försiktigt ner över hans rygg, smekte baken lätt och tryckte mig mot honom. Han log lite och tittade på mig, men sa inget. När dansen var klar höll han fast mig och vi gick åter ut på golvet, vi dansade några danser till och jag frågade om han hade lust att ta en runda i parken. Han tackade ja och vi gick ut. Vi småpratade och hade trevligt, när vi kom fram till en parkbänk satte vi oss och smekte varandra lätt. <br /><br /> Smekningarna blev snart intensivare och jag lät min hand falla ner i hans knä och kände kuken som stod stor och styv under gylfen. Jag smekte den, först lätt sedan mer krävande &#8211; Snälla ta fram den stönade han. Jag öppnade gylfen och tog fram den, det var en underbar syn, stor, styv och glänsande av safterna som redan fanns på kukhuvudet. Jag satte mig på huk framför honom och började suga honom, ett vildsint begär välde upp i honom och han tryckte mitt huvud ner över kuken och stönade högt &#8211; Oh Åååå min Gud så skönt det är, han stelnade till och lyfte upp mig, han försökte att resa sig, det kom folk lite längre bort. Jag höll fast honom och sa &#8211; Va nu då? Vill du inte leka längre? Men du förstår gubben lilla, att när jag lekar då är det jag som bestämmer reglerna.- Sluta är du snäll bad han, det kommer ju någon, han försökte åter att resa sig.- Om du rör dig, så skriker jag att du försöker våldta mig sa jag och slet av mig trosorna.- Du är ju inte klok sa han, upphetsningen syntes i hans ögon, kan vi inte gå någon annan stans. Han hade då absolut inte tappat lusten, kuken stod, om möjligt, styvare än förut.- Ta det lugnt sa jag och precis som folket gick förbi oss satte jag mig i hans knä och kuken gled in i min våta längtande fitta med ett smackande ljud. Dom tittade lite konstigt på oss, log lite och fortsatte att gå. Vi skrattade lite och jag sa <br /><br /> &#8211; Det var väl inte så farligt? Dom märkte ju inget. Han log och lyfte mig av sin kuk och lade mig ner på bänken så han kom åt att slicka min fitta. Han var skicklig, jag njöt och jag kom snart i en häftig orgasm som fick mig att skrika högt &#8211; Ja, ja slicka mig, knulla mig Åååå Ooooh Gud va skööööönt. När jag hade sansat mig reste jag mig upp, kysste hans läppar som sög sig fast vid mina och han stötte kuken hårt mot min hand och stönade &#8211; Sug mig, sug mig ren. Men jag skrattade, tog mina trosor, sprang i väg och sa &#8211; Om du kan hålla dig tills efter dansen skall du få följa med mig hem, då skall du få knulla precis hur mycket du vill! Han svor högt och försökte att få tag i mig, men det var inte lät att springa med byxorna nere. Tillbaka vid dansen gick jag till toaletten, tvättade av mig, tog på mig trosorna och gick in och dansade igen. Det gick en stund innan han kom och jag var säker på att han hade runkat. Han kom fram och ville dansa, jag kände att han inte hade runkat och skrattade lite och tryckte mitt underliv mot honom.- Förbannat också kvinna, jag kan ju inte dansa med andra i mitt tillstånd sa han och såg vild ut i blicken. Jag misstänkte att jag skulle bli riktigt ordentligt genomknullad när vi kom hem. <br /><br /> Dansen var slut och jag lämnade honom mitt på golvet och såg med belåtenhet att han blev uppbjuden. Jag höll mig undan en timma ca. men sen var det dags, han stod bakom mig och tryckte sin hårda kuk mot mig och sa &#8211; Vill lilla kåtingen dansa innan vi åker hem och knullar? För tro mig, den står än och den vill sugas och knullas. Jag försökte att smyga in en hand mellan oss, men han höll mig hårt, skrattade råt och sa &#8211; Nä du denna gången är det jag som bestämmer takten, och sätter upp regler. <br /><br /> Vi lämnade lokalen och gick till hans bil. Det var inte långt hem till mig, men vi hade inte åkt mer än några hundrade meter förrän han stannade bilen och låste dörrarna.- Nu min vän skall du få känna hur det är att vara kåt och inte få orgasm, skrattade han rått. Han lade sätet ner och kröp över och satte sig mellan mina ben och särade dom så mycket det gick, han drog mig ut mot kanten så han riktigt kom åt och började att smeka mig&#8230;&#8230;han lät sina fingrar glida över klitoris, särade på blygdläpparna och slickade mig lätt, han lät ett finger glida upp i fittan och använde det som en kuk samtidigt som han slickade mig. Jag försökte att hålla igen för att reta honom, men snart började jag vrida på mig och stönade att det var skönt. Han förstod att jag var på väg och slutade, han drog ner brallorna och kröp upp på sätet och sa att jag skulle suga hans kuk. Det var spännande att ha honom sittande där precis över mitt ansikte och när han med ena handen stoppade in kuken i min mun och började jucka, sög jag honom och lade mina händer om hans bak, han stötte lite hårdare och jag förstod att det snart var dags för honom och att han absolut inte skulle flytta sig för han höll fast om mitt huvud. Jag tänkte att skall jag ha hans sats i munnen skall jag överraska honom, jag körte ett finger upp i stjärten på honom och fingerknullade hans stjärt och han kom i en enorm orgasm, han sprutade min mun så full att det rann ner för kinderna för jag orkade inte att svälja det. Han ramlade ihop bredvid mig med sin slaka kuk över mitt ansikte och jag bet honom lät i kuken, han ryckte till och sa &#8211; Jag kan inte mer just nu, men om en stund när vi kommer hem till dig, då vill jag knulla dig! <br /><br /> Han räckte mig ett papper att torka ansiktet med, sen rättade vi till kläderna och åkte hem , vi skojade och hade roligt och jag som var jättekåt kunde inte hålla fingrarna ifrån honom. Jag smekte hans lår och försökte att öppna hans gylf, han tog undan min hand och sa &#8211; Inte pilla, om du kan vänta tills vi kommer hem skall du få vad du tål&#8230;.han skrattade liderligt och tittade på mig med ögon som brann av kåthet. <br /><br /> Väl hemma parkerade vi på besöksparkeringen och gick mot mitt hus, vi höll om varandra och jag kände att han lyfte upp min klänning där bak och började smeka mig&#8230;det var fri utsyn från dom andra husen, men jag brydde mig inte om det. Jag tog ett stadigt grepp om hans kuk som åter stod i givakt, stannade upp och tryckte min kropp hårt emot hans&#8230;.han vände på mig, öppnade gylfen och jag kände hans kuk mot min nakna bak. Han började gå och jag kände att kuken gled in mellan mina skinkor och snuddade mitt stjärthål&#8230;.han stönade varje gång ollonet kom mot min hud och stannade när vi kom fram till trappan, han sa &#8211; Lyft ena benet upp på trappan. Jag gjorde som han sa och kände hans kuk glida in i fittan, han lyfte upp mig och jag satt spetsat på han kuk. Jag öppnade dörren och han gick in och sparkade igen dörren efter sig. Han gick fram till trappan upp till övervåningen och satte ner mina fötter på översta trappsteget, fortfarande med kuken i min fitta. Han började klä av mig och jag sträckte händerna bakåt och försökte dra av honom kläderna. När vi var nakna sa han &#8211; Kryp min kåta vän&#8230;kryp på alla fyra, jag vill knulla dig medan du kryper upp för trappan! Jag skrattade och tyckte att detta var häftigt&#8230;.jag kröp och det var enormt att känna hur hans stora kuk gled ut och in för varje gång jag rörde mig uppåt. <br /><br /> När vi kom upp lyfte han mig upp och bar mig till sängen&#8230;tände allt ljus och satte sig mellan mina ben. Han började nu att undersöka mittkön och hans fingrar var överallt, utan på och inne i fittan, jag var så kåt att jag vrålade att han skulle knulla mig. Han skrattade rått och sa &#8211; Du är våt, plaskvåt&#8230;jag har aldrig känt en så våt fitta&#8230;vi skall prova om det kan bli än mer våt! Han smekte och tittade, undersökta och det rann ur mig, jag var så våt att det skulle ha varit lätt att stoppa upp en hel hand&#8230;&#8230;Hans fingrar letade sig upp i fittan och tungan letade sig till min klitta. Han fingerknullade mig med tre fingrar och slickade så att jag snart började skaka, han höll min kropp fast med den andra handen och jag exploderade i en enorm orgasm som för ett ögonblick fick mig att förlora medvetandet. <br /><br /> När jag kom till sans och samling hade han vänd på mig så jag låg med baken i vädret och han smekte min bak, han masserade lät och jag njöt av denna mjuka behandling. Han körde upp kuken i min plaskvåta fitta och lade sig över mig&#8230;sträckte fram händerna och smekte min klitta. Jag särade lite mer på benen och kände hur skönt det var, han reste sig upp på armarna och drog sakta ut kuken&#8230;.jag stönade &#8211; Nej, nej&#8230;.snälla du det är så skönt, lite till. Han körte in den igen och satte sig på knä bakom mig&#8230;..han började smeka min stjärt och stoppade in ett finger, försiktigt drog han det fram och tillbaka några gångar och jag stönade av lust -Ååååh, Oooooh min Gud så skönt det är&#8230;.sluta inte. Men han ville annorlunda, så han vände på mig igen och särade mina ben så mycket det gick och lade en kudde under min bak, sen satte han kuken mot mitt stjärthål, tryckte lät och ollonet komma in&#8230;han körte in två fingrar i fittan samtidigt som han tryckte på och kuken åkte helt in. Jag skrek till i en sorts lustfylld smärta och han stönade högt &#8211; Min Gud va trångt det är&#8230;så skööönt, Åååhh Gud så skönt. Hans fingrar knullade mig i fittan och kuken i stjärten och vi kom i en explosionsartad orgasm och föll ihop i varandras armar. Vi somnade så småningom, och nästa dag vaknade jag och kände att mina händer var bundna vid sänggaveln och han satt och tittade lusten på min nakna kropp. Men det är en annan historia som kommer senare. <br /><br /> 

Insänt av: *Skorpionen.*

</font>

(0)

Sexnoveller

Clicky