Cissi på stranden

Sexiganoveller

Det här hände förra sommaren när jag var och badade vid en sjö i närheten där jag bor. Det var väldigt varmt den dagen så jag beslutade mig för att ta cykeln ner till sjön och svalka av mig en stund. När jag var framme vid sjön som inte har någon riktig strand utan är helt omgiven av skog så fick jag se att en tjej i 25 årsåldern låg och solade på en liten berghäll vid vattnet. Till min förvåning såg jag att hon inte hade någon bikiniöverdel på sig utan hade brösten helt synliga där hon låg på rygg i solen. Jag visste inte om jag skulle gå en bit därifrån eller stanna kvar, Jag beslutade mig snabbt för att stanna. Jag la ut min handduk på gräset medan jag tittade på dom välformade brösten som inte var mer än 15 meter ifrån mig.

Helt plötsligt lyfte hon på huvudet och såg på mig ,Jag tittade genast ner i gräset för att inte låtsas om någonting. Sedan lade hon ner huvudet igen och fortsatte sola så jag tog av mig min t-shirt badbyxorna hade jag redan på mig så jag gick fram till vattnet och stoppade ner ena foten det var lagom varmt. Så jag hoppade i och simmade runt lite samtidigt som jag kastade snabba blickar på den blonda kvinnan`s bröst och dom såg verkligen bra ut. Jag kände hur jag började få stånd så jag simmade bort en bit tills jag lugnat ner ”den” sedan simmade jag tillbaka. När jag simmat en stund bestämde bestämde jag mig för att gå upp och sola en stund, när jag var på väg upp ur vattnet märkte jag hur hon tittade på mig och jag tittade tillbaka. Jag lade mig ner på min handduk och väntade på att bli torr av den varma solen. Medan jag låg där märkte jag hur hon tittade på mig och jag höll nästan på att få stånd igen så jag var tvungen att lägga mig på mage för att dölja det. Men efter en stund så reste hon sig upp och vände sig bort från mig, Hon böjde sig neråt och verkade leta efter något i sin badväska.

Medan hon stod framåtlutad kunde jag inte ta mina ögon från hennes underbara häck som hon hade utputad mot mig. Jag kände att jag fick stånd när jag tänkte på hur skönt det skulle vara att få trycka in kuken mellan hennes välformade skinkor. Nu tog hon upp en flaska ur väskan och gick mot mig fortfarande barbröstad. När hon kom fram till mig så frågade hon om jag hade en kapsylöppnare för hon hade glömt sin hemma. Jag sa att jag inte hade någon med mig fortfarande liggandes på mage för att dölja mitt stånd. Otur svarade hon jag som är så törstig. Jag erbjöd mig att öppna flaskan med tänderna och det gick hon med på men en sak jag inte tänkte på var att jag fortfarande hade stånd så när jag reste mig lite upp och skulle ta emot flaskan måste hon ha sett det för hennes ögon blev större just då. Jag öppnade flaskan och höll den mot henne utan att resa mig upp så att hon var tvungen att böja sig ner för att ta emot den och när hon gjorde det så var hennes bröst framför mitt ansikte. Hon halsade snabbt ur flaskan. Sedan sade hon att hon heter Cissi och undrade vad jag hette. Jag svarade snabbt mange.

Nu hade mitt stånd nästan försvunnit så jag satte mig upp. Cissi frågade om jag ville bada lite. Jag svarade genast ja och reste mig upp och gick ner mot vattnet tillsammans med henne. Vi simmade lite och efter en stund började hon stänka vatten på mig så jag stänkte tillbaks sedan var det fullt krig. Cissi gick fram mot mig och försökte knuffa omkull mig i vattnet men jag tog tag i henne så vi föll samtidigt och då jag rörde hennes kropp när vi föll i vattnet så fick jag genast stånd. Och oturligt trycktes min kuk mot hennes lår så hon måste ha märkt det. När vi låg i vattnet stirrade hon mot mig, skitpinsamt tyckte jag hon måste ha märkt det. Men hon rörde sig fram mot mig genom vattnet och började smeka mig jag fattade inte att det var sant så jag stod bara still. Men när hon tog tag runt min kuk så vaknade jag upp och förde sakta mina händer mot hennes bröst och började smeka dem. När vi smekt`s en stund så drog hon ner mina badbyxor och jag hjälpte henne att ta av dem sedan så dök hon ner med huvudet under vattnet och jag kände hennes läppar slutas mot min kuk. Hon sög mycket skönt och jag tog av hennes bikini byxor och smekte henne mellan benen och upptäckte att hon var rakad. Nu kunde hon inte hålla andan längre utan slutade suga och ställde sig upp.

Hon tittade på mig med glansiga ögon och lade sig sedan flytandes på rygg med fittan mot mig. Jag böjde mig ner mellan hennes ben och började slicka hennes fitta, Hon stönade av välbehag och fick problem med att hålla sig flytande så jag satte mina armar under henne och höll upp henne. När jag slickat henne en stund så kunde jag inte hålla mig längre jag var bara tvungen att knulla henne nu. Jag slutade att slicka henne och hon ställde sig upp och satte sina ben runt mina höfter och sina armar runt min hals Knulla mig nu sa hon med kåt röst. Jag var inte sen att lyda utan tog tag runt kuken och förde den mot hennes väntande fitta. När jag kände att ollonet var mot öppningen så tryckte jag till och kuken gled in. Hon höll nästan på att tappa greppet om mig när kuken trängde in i henne, Hon stönade till ganska högt så jag tog tag runt hennes rygg och tryckte hennes bröst mot mig. Jag började genast att jucka in och ut i hennes fitta som var ganska trång.

Hon stönade ganska högt nu och började vrida sig och helt plötsligt kände jag hur fittan drog ihop sig i kramper runt min hårda kuk. Det gick för henne och jag kunde inte tro att det var sant. Nu blev jag ännu kåtare och började jucka fortare in och ut i henne, Nu kände jag att det var nära för mig att komma men jag visste inte var jag skulle spruta någonstans. Så jag frågade snabbt om jag kunde spruta inne i henne. Hon svarade bara ”spruta min fitta full”. Nu kunde jag inte hålla mig längre utan sprutade hennes varma fitta full av sperma. Vi kramade varandra en stund och sedan drog jag ut kuken ur henne. Vi började gå in mot land utan att någon sa något, Mina badbyxor och hennes bikiniunderdel hade drivit bort. När vi kom upp på stranden så gick vi och lindade våra handdukar om oss. Cissi undrade om jag skulle bada imorgon också, Själv klart svarade jag och hon log. Sedan sa vi hejdå och åkte hem. Ni kan ju gissa vad som hände dagen efter.

(0)

Sexnoveller

Clicky