Byte av flickvänner

Sexiganoveller

Byte av flickvänner 

Mitt namn är Michél. Jag är i skrivande stund 38 år gammal.
Jag kom till Sverige adopterad vid 5 månaders ålder.
178cm lång, väger ca 80 kg. 18 cm ståtlig svart kuk.
Inte överviktig, men heller inte tränad.

Detta som jag nu ska berätta för dig hände för 6 år sen.
6 hela år, tvillingar (Benedicté och Michél Jr) och ett radhus i Djupadal i Malmö tidigare!

Jag hade efter att ha jobbat med det mesta, begraven i skulder lyckats med en av mina affärsidéer.
Tjänat mycket pengar på några få månader, betalat av alla skulder, haft pengar över för att betala insats på lägenhet i Dockan och leva det goda livet på Lilla Torg.

En av alla legendariska kvällar den sommaren som alltid avslutades med efterfest i min lägenhet följde det med en blond silikonopererad tjej hem till mig, Angelica.
Det hela slutade med att vi hamnade i säng när dom andra somnat.
Angelica flyttade halvt in hos mig. Varannan vecka i alla fall. Glömde kanske säga att jag har ett barn sedan ett tidigare förhållande. Varannan vecka är sonen hos mig.
Angelica träffade aldrig sonen under tiden vi var ett ”par”,

Vi var dömda att misslyckas från början. Vi blev mer ett ”it”-par än ett riktigt par. Men vi båda trivdes med att njuta av livets goda. Resor, fester, sprit, droger.
Efter ett tag kände vi nog båda att det inte stod rätt till men ingen av oss vågade ta tag i det hela och prata om det.
Jobbmässigt gick det bara bra för mig. Uppdragen haglade in.
En dag så ringde det på telefonen, det var Jens Stoltner!
Sveriges skickligaste riskkapitalist. Han hade gått in i många unga företag på g. Investerat stort och sålt med många miljoner på pluskontot när företagen drog in uppdrag via hans nätverk.
Han ville investera i mitt företag. För den nätta summan av 10 miljoner skulle han köpa in sig i mitt företag. Få 49 % av bolaget. Samt via ett av sina utlandsföretag betala mig 3 miljoner netto för konsultarvoden.
Jag låtsades tänka efter i 2 timmar. Ringde upp honom, det visade sig att han var i Malmö. Bodde på ett hotell i närheten av kontoret. Snart stod han utanför porten till kontoret.
Han ville träffa mig öga mot öga innan han ringde och bad sina advokater skriva vårt kontrakt.
Vi gick och satte oss på Lilla Torg. Diskuterade fram och tillbaka. Våra olika roller i ett nytt bolag, eller om vi skulle behålla mitt men att han fick en del.
Det blev som jag berättat ovan. Han fick en nästan halva bolaget och jag fick en massa pengar.
Nu skulle vi fira! Men det var onsdag och jobbdag dagen efter egentligen. Men då skrattade vi båda till och kom på att vi båda är egenföretagare och kan bestämma våra tider själva.
Jens tyckte att min ”tjej” skulle följa med ut, hans sambo/fästmö Leia skulle följa med. Han ville bjuda på stort sa han.
Vem är då jag att tacka nej till ett sådant erbjudande.
Sa att jag behövde en timme hemma innan. Likaså Jens.

Åkte hem och berättade nyheten för Angelica som hoppade runt av glädje. Nu skulle hon kunna leva lyxhustrulivet! Blev en dusch (snabbis i duschen), öl och sen tog vi en taxi ner till Lilla Torg. Fräscha och glada!
Jens hade lyckats få bord på Bastard trots denna onsdag var en löningskväll.
Vilken kväll det var! Vi skrattade, drack och hade det himla trevligt. Jag kände direkt att detta kommer att bli bra. Högt i tak för oss alla fyra.
Jag kunde både höra och se hur Jens berömde Angelica för hennes utseende och personlighet. Angelica sög åt sig all uppmärksamhet och rodnade om kinderna. Men jag brydde mig inte. Detta var en glädjens dag och jag hade hittills inte känt någon svartsjuka med Angelica så varför skulle jag göra det nu tänkte jag (ex miljoner rikare)!
Men visst jag kan väl erkänna att en stor anledning till att jag lät Jens hållas var hans fantastiska sambo.
Ca 160 lång, vältränad, mörkt stort lockigt hår, blixtrande sensuella ögon. Och det stora plusset, hon var iranska! Jag som alltid haft ett gott öga till iranskor. Egentligen förstod varken jag eller mina vänner varför jag och Angelica var ett par.
Jag berömde Leia i samma takt som han berömde Angelica.

Här någon gång under kvällen började en plan formas i mitt huvud. En plan som jag än så länge höll hemlig. Tänkte att jag skulle ge det några drinkar och lite nattklubbsdans innan jag berättade om den för dom andra.
Vi hamnade på Level av alla ställen. Men kul hade vi! Jag dansade och pratade mest med Leia, och Jens och Angelica hängde mest.
Det var en tung förväntan som fanns i luften. En sensualism eller snarare kåthet som man nästan kunde ta på!
Efter ett tag kände jag att jag dansat och pratat med Leia bra länge. Mina byxor var ett par storlekar för små med det rejäla stånd jag hade fått av att få vara nära Leia. Jag behövde verkligen inga potenspiller denna kväll.
Jag samlade alla i baren, beställde in 4 shots och berättade att jag ville ställa en fråga till alla.
Alla fyra tittade förväntansfullt och nyfiket på mig:
– Jo, jag undrar om ni vill byta partner för en kväll? Vi åker hem till mig och Angelica. Jag har ett gästrum som kan användas. Eller så umgås vi allihop samtidigt?
Det blev helt tyst. Alla tittade på varandra, hällde i sig shoten och sen begav vi oss i samlad trupp mot garderoben. Taxiresan ner till Dockan var tyst. Jens betalade för taxin och vi gick i mitt hus och tog hissen upp till lägenheten.
Väl i lägenheten tog Angelica fram fyra vinglas och jag hämtade en flaska riesling som vi delade på.
Alla satt lite nervösa inför vad som skulle ske. Men så tog jag och Angelica första steget genom att börja kyssa och smeka varandra utanpå kläderna. Jens och Leia följde snabbt efter.
När jag reste mig och gick för att sätta igång datorn och få lite musik så såg Jens sin chans, han tog min plats i soffan och kysste försiktigt Angelica. Alla inväntade varandras reaktion på vad som precis hade hänt. Inget utbrott ingenting, alla verkade vara nöjda med situationen.
Leia reste på sig och kom fram till mig. Kysste mig på munnet och gav mig en kram. När jag fick den kramen kände jag att planen fick en annan vändning.
Angelica och Jens hade fullt upp med varandra. Helt plötsligt satt Angelica på knä naken framför honom och gav honom en av sina underbara avsugningar. Jens verkligen njöt av Barbiedockan Angelica.
Detta fick mig och Leia att ta av oss våra kläder. Leia och Angelica var varandras motsatser. Angelica var den typiska Moore-tjejen och Leia en iransk prinsessa. Leia hade även sparat en triangel med mörkt könshår. Detta fick igång mig på alla cylindrar. Jag la henne ner i min stora soffa och började slicka henne. Jag tror att jag njöt mer av detta än vad hon gjorde. Jag verkligen älskar att ge en kvinna oralsex och med Leia förhöjdes upplevelsen och känslan tio gånger om! Tror Leia kom två gånger ”normalt” och en fontänorgasm. Vilken kvinna!
Angelica och Jens verkade ha det skönt dom med. Det som från början var tänkt som partnerbyte och gruppsex blev mera endast partnerbyte. Vi hade bara ögonen för vår för kvällen ”nya” partner.

Det började ljusna ute och vi hade haft sex i över en timme nu. Alla hade fått komma otaliga gånger. Angelica hade blivit knullad samtidigt som Leia slickade henne. Vilken sexig syn det var. Sen stod Angelica med en varsin kuk i handen och Leia tog bilder!
Till slut ville alla sova. Jag visade gästrummet för Jens, vi tittade på varandra och log och sa unisont: Bytet är väl aktivt några timmar till?

Många timmar senare vaknade vi bakfulla och jävliga. Vi bestämde oss för att gå ner och ta en återställare och fortsätta firandet. Och så blev det.
Efter två öl tog jag mod till mig, och bad om allas uppmärksamhet.
– Tack Jens för att du tror på mig och mitt, förlåt, vårt företag!
Och stort tack för en underbar kväll igår. Vilken natt.
Nu till min tanke…
Jo vi bytte ju partner inatt, men jag skulle vilja göra bytet mer permanent. Jag tror att Jens och Angelica passar bättre ihop. Och jag måste ärligt erkänna att efter sexton timmar i Leias sällskap så är jag kär i henne!
OJ sa alla.
Sen nickade vi alla fyra instämmande och firade genom en skål.

Där började mitt liv med Leia. Kvinnan i mitt liv! Mitt allt. Det har hänt mycket spännande genom åren som jag gärna berättar mer om. Om det är någon som vill läsa vill säga?
Lite kul info för er.

Jens och Angelica är idag gifta,inga barn, bor i Sthlm men besöker Malmö ofta då vårt HQ är i Malmö.
Jens och jag arbetar fortfarande ihop. Dock med ett annat företag och idé. Företaget som förde oss samman sålde vi med en rejäl vinst ett år efter vi lärde känna varandra.
Vi har flertalet gånger haft sex ihop med Angelica och Jens.
Tillsammans smet vi iväg på en tvåveckors semester till Västindien där vi gifta oss samtidigt.
Även om vi är två par trivs vi väldigt bra i varandras sällskap.

Tack för mig för den här gången.
Vill du läsa mer om livet för en framgångsrik företagare i Malmö och dennes vilda sexliv?
Skriv gärna och kommentera. Första novellen för mig så var snälla tack.
Och nästa gång kommer det mer sex.

/Michél

(0)

Sexnoveller

Clicky