Bra stämning på juldagen

Sexiganoveller

Jag är en 24 år gammal tjej som älskar sex. Min historia utspelar sig en lång och tråkig juldag hemma hos mina föräldrar. Dom bor i Jönköping. Som vanligt var hela släkten där på julafton men dom flesta åkte hem till sitt redan på kvällen. Dagen efter så är det en liten familjetradition att mina föräldrar bjuder hem sina kompisar på middag. Min tradition var att försöka att inte se så uttråkad ut som jag egentligen brukar vara. På eftermiddagen började det att strömma in folk. När familjen Hansson kom så fick jag en chock, deras yngsta son Glenn följde med och sist jag hade sett honom var för fem år sedan.

Men nu…ojojoj vilken kille han hade blivit snygg, sexig och världens läckraste ögon. Vid matbordet såg jag till att hamna bredvid honom. Vi började prata om lite av varje, jag fick reda på att han var 23 (jag var då 21), han var barnskötare men han frilansade som modell ibland och han var framförallt singel. Efter maten frågade jag om vi inte skulle gå ut på stan och få oss en öl eller nåt på någon pub. Han hakade på direkt. Vi gick till en mysig pub och drack några öl och småpratade och jag måste erkänna att jag började hoppas på att han skulle försöka förföra mig. När klockan började närma sig ett på natten så stängde puben och vi beslutade att vi skulle ta en taxi hem till mina föräldrar igen. Under tiden som jag drog på mig jackan så ställde han sig bakom mig och lade sina muskulösa armar runt min midja, hans mun viskade i mitt öra: ”Maria jag vill ha dig” Jag svarade med att vända mig om jag gav honom en lätt puss på munnen, han drog mig närmare och kysste mig. Det gick ganska snabbt för oss att få tag i en taxi. I taxin fortsatte vi kyssas och han började smeka mina lår. Jag var så kåt att jag utan att tänka på taxichauffören knäppte upp Glenns gylf och tog fram hans hårda kuk.

Den var större än vad jag förväntat mig och jag började sakta runka den. Glenn stönade till och jag böjde mig ner och lät min tunga smaka på hans glansiga ollon. Jag sög och runkade om vart annat och Glenn började smeka min rakade mus genom trosorna. Vare sig jag eller Glenn märkte att taxin hade stannat. Jag lät mina fingrar smeka Glenns pung och det blev för mycket för honom. Hans kuk växte och exploderade i min mun jag hann inte med. Så jag svalde hela satsen. Sen hörde jag ett stön från framsätet och jag satte mig för att se: Där satt den unge taxichaffisen med sin kuk i handen och runkade för fullt. Han tittade generat på mig och på Glenn som satt trött tillbakalutad i sätet. Jag var så kåt att jag trodde att jag skulle spricka. Jag frågade: ”Vad heter du?” chaffisen tittade på mig och sa: ”Micke, snälla säg inget till min chef om det här”. Jag blev så kåt av att se er så jag…” Jag avbröt honom mitt i meningen och särade mina ben så han kunde se mina våta trosor: ”Då är det bäst att du gör något åt det här!” Han log och körde iväg utan ett ord. Glenn stirrade bara på mig sedan log han och vände på mig så att jag hade ryggen mot dörren sen slet han av mig mina trosor.

Han började att smeka mitt klitoris med sin tumme. Efter några ögonblick så böjde ha sig ner och började slicka min blöta fitta. När jag närmade mig klimax så stannade plötsligt taxin. Micke vände sig och meddelade att vi var framme vid hans lägenhet. Snabbt rafsade jag ihop mina kläder och följde med in. Micke visade vägen in i en liten tvåa. Jag var lite nervös för jag hade aldrig varit med två killar samtidigt förut. Jag satte mig i en fåtölj medan Micke försvann ut i köket och Glenn gick på toa. Micke kom in med tre öl i händerna. Han gav mig den ena. Sen gick han fram till stereon och slog på lite musik. Glenn kom ut från toan och tog tacksamt emot sin öl. Micke gick in på dasset för att tvätta av sig lite ”vägdamm”. När Micke kom ut så satt vi och småpratade lite. Jag tror att vi alla tre var lite nervösa inför det som kanske skulle hända. Plötsligt försvann Micke in i köket och började rumstera om bland grytorna. Jag och Glenn tittade på varandra och började kyssa varandra lite försiktigt.

Då kom Micke in i vardagsrummet helt naken med en bricka vid skrevet. På brickan låg ett varmkorvbröd och i brödet låg hans hårda kuk. Jag gick fram till honom och böjde mig ner och tog kuken med brödet i min hand och frågade: ”Har du ingen ketchup?” Han tittade på mig och log: ”visst! ” Glenn satt på soffan och skrattade så att jag trodde att han skulle dö. Själv log jag och tog bort brödet från kuken och sög in den i min mun. Kuken åkte in och ut genom min mun och Micke stönade friskt. Glenn kom fram till mig och började smått ta av mig kläderna. Han böjde sig ner och med sin tunga hittade han min ömmaste punkt. Jag satte mig ner i fåtöljen och Glenn fortsatte att bearbeta min fitta med sin tunga. Micke ställde sig vid sidan av fåtöljen och lät den hårda kuken dingla framför min mun. Jag sög girigt in den och smekte hans ollon med min tunga samtidigt som min hand smekte kukroten och pungen. Glenn ställde sig på knä och tryckte in kuken i min blöta fitta. Det var så skönt!!! Då kände jag hur det började rycka i Mickes kuk och satsen sprutade rakt in i munnen. Samtidigt nådde jag höjden med ett rop. Glenn vände på mig och tog mig bakifrån. Jag hade aldrig varit så kåt i hela mitt liv.

Just som det skulle gå för mig igen så drog Glenn ut kuken ur min trånga fitta och lade med ett vrål sin sats över mina skinkor och gned ut den varma sperman med ollonet. Sen ställde han sig på knä bredvid mig och kysste mig. Jag trodde att det var över men det kändes så skönt att stå på knä i fåtöljen med röven i vädret. Mitt i kyssen kände jag hur någonting tränger in i fittan. Jag vred på huvudet och såg Micke stå bakom mig med sin återigen hårda kuk i ena näven och med ett finger i min fitta. Han log och drog ut fingret och sen tryckte han in kuken istället för fingret. Ganska så snabbt började jag klättra uppför ”berget” igen. Glenn hade satt sig ner på soffan och satt och tittade på oss. Han sa: ”Åh vad du är sexig, Maria”. Micke började köra på allt hårdare och när han tryckte in sin tumme i min anus så blev det för mycket för mig, Jag besteg ”berget” totalt och jag var tvungen att bita i fåtöljen för att inte skrika. En kort stund senare drog Micke ut kuken och lät sin varma säd flöda över min rygg. Sen sjönk vi ihop på golvet. Efter en liten stund gick vi och duschade och bäddade ner oss i Mickes säng alla tre. Dagen efteråt skildes vi åt med ett litet löfte om att göra om det här nästa gång vi var i Jönköping igen, dvs. nästa jul. Varför är det inte jul snart???

(0)

Sexnoveller

Clicky