Blind date (analt, bondage, S/M)

Sexiganoveller

En regnig sommar kväll då det inte fanns så mycket annat att göra gick jag in på nätet och letade rätt på en sexchat. Jag använde namnet sexygirl och fick naturligtvis många anrop. Det var roligt och i början svarade jag alla, men snart förstod jag att jag inte skulle hinna med och inte heller komma ihåg vem som sagt vad och vad jag själv hade svarat.

Det fanns en som var mer intressant än dom andra…en yngre kille, nästan 20 år yngre än jag själv, han hade lite idéer och jag blev intresserad. Vi pratade länge och utbyte sedan mail adresser. Under några veckor skrev vi till varandra och blev mer och mer nyfikna. Han verkade så mogen och visste precis vad han ville och trots min ålder ville jag träffa honom.

Vi kom överens om att jag skulle komma till honom, eftersom han boddepå landet och inte hade några grannar. Jag kom på eftermiddagen, han höll på att städa och visste inte riktigt vad han skulle ta sig till, lite blyg och spänt in för detta som han sa, spännande möte som han sett fram emot. Jag bad honom sluta med städningen och sätta på lite kaffe i stället. Sagt och gjort och vi gick och satte oss i soffan, vi pratade länge om vad vi kände och vilka fantasier vi hade och jag var så kåt att jag hade svårt att hålla fingrarna ifrån honom.

Jag satte mig med benen särade så han kunde se mina trosor och mina nylon beklädda ben, han stirrade och snart sträckte han fram en hand och smekte mitt ben, han stönade högt när han kände nylonen under sin hand och sa
– Klä av dig så jag får se vad du har under Jag gjorde så och när han såg min kropp som var klädd i vita siden underkläder och vita stay-upps , kved han nästan som i smärta och tog min hand och lade den på kuken, den var styv och bultande under jeansen och jag drog ner blixtlåset och den sprätt ut i det fria. Jag böjde mig ner och slickade i mig droppen som fanns på toppen och frågade
– Tycker du om att se mig så här och vill du att jag har kläderna på när jag rider dig?
Han flämtade till och sa – Oh min Gud, säg inte att du har samma längtan som jag efter att få leva ut dina idéer?
– Ja snälla rid mig, låt mig få smeka dina nylonben och hålla om din sidenbak.
Jag drog av honom jeansen men lät kalsongerna vara kvar.. tog ut kuken och slickade honom lite så den stod som ett hammarskaft. Sen ställde jag mig bredbent över honom och drog undan strängen så han kunde se min blöta fitta, han sträckte fram ett finger och smekte mig för att sen smaka på mina safter. Jag gränslade honom och sjönk ner över hans styva kuk, Han var stor, mycket stor och jag kände att det gjorde lite ont när han kom långt in i mig.

Jag flämtade till i en sorts lustfylld smärta som han tog för njutning för han började att jucka hårt emot, efter en stund kändes det skönt och jag började rida honom. Lyfte mig precis som om jag satt i sadeln på en häst och sänkte mig igen. Jag såg i hans ögon att detta var skönt och jag tog hans hand och sa
– smeka min klitta medan jag rider…var en fin häst och ge din ryttarinna en härlig orgasm. Han blev om möjlig störa i mig av att höra dessa ord och han smekte och tryckte upp ett finger bredvid kuken…detta blev bara för mycket jag red som en galning och snart kom vi båda två och skrek och stönade så det säkert hörtes en mil bort. Jag ville inte resa mig och satt kvar medan jag frågade honom
– Tycker du om att vara lite slav?
Han log ett mjukt leende och sa – jag skulle älska att du utnyttjade mig och gav mig order, bara har jag en önskan, att få se dig kissa.
– En from önskan svarade jag och började redan fantasier om vad jag skulle hitta på.

Efter en stund reste jag mig och sa – Slavpojken, det är dags att tvätta av din härskarinna, han såg på mig med ögon som brann som glödande kol och gick till badrummet för att hämta vatten och en svamp, när han kom tillbaka hade han stånd igen.
Jag log rått och sa- Tål du inte att se en fitta, men inte skall du tro det blir mer på ett tag, tvätta mig nu så skall vi gå ut i trädgården. Han tvättade och smekte och jag var snart kåt igen så jag tog svampen och började tvätta hans bultande kuk. Han stönade och kved och försökte att få mig att suga honom, men jag reste mig och gick mot dörren.

När han ville dra på sig jeansen sa jag – Nej, inga kläder, du skall gå naken så jag när som helst kan känna din kuk!
Han skrattade förtjust och sa – himmel, var har du varit hela mitt liv detta har jag längtat efter i många år! Väl ute i Trädgården visade han mig runt och vi kom fram till en tvättställning som var fast gjort i marken och var repändarna hängde löst, jag sa – olydiga slav, ta loss en repända och ställ dig mot ställningen, han såg lite fundersamt på mig, men gjorde som jag sa. Jag band fast honom och tog repet och började piska honom lätt. Först tittade han bara på mig och var säkert lite rädd, sen när jag slog honom över magen och ner över kuken förstod han och kuken reste sig direkt, han var med och började skrika att jag skulle sluta, han böner och ber att få slippa, men jag vill se röda märken. Jag slog lite hårdare och märken började att synas, jag kunde se att han snart skulle komma om jag inte slutade så jag slängde repet och ställde mig med baken mot honom och sa att hans kulle knulla mig.
Han körde in sin värkande kuk i min våta fitta och knullade som en besatt, precis när han kommer vänder jag mig om och han sprutar all i mitt ansikte. Han är nöjd och glad och frågor om han skall slicka mig. – Ja fast vi går in så jag kan tvätta ansiktet , svarade jag. Medan jag tvättar mig sätter han sig på golvet och börjar slicka mig, jag särar på benen så mycket det går och greppar tag i hans hår och kör fittan hårt i hans ansikte, jag hör hur han flämtar efter luft men bryr mig inte, jag kommer i en orgasm som får safterna att flyta och nu är det hans tur att tvätta sig.

Vi är rätt så nöjda för stunden och går till köket för att förbereda lite mat, vi öppnar en flaska vin och skålar glatt och önskar varandra en trevlig kväll. Varje gång jag går förbi honom rör jag hans kuk, smeker hans bak eller på annat sätt låter honom känna att jag är där. När han försöker göra samma med mig blir han bestraffat med smisk och ord som – håll kuken i styr slav, eller tror du jag vill knulla med en vilde.. han går runt med ett liderligt flin på ansiktet och njuter till100%, det gör också jag, detta var roligt och jag får utlopp för alla fantasier.

När maten är klar äter vi i lugn och ro och njuter av det goda vinet.. till efterrätt har han köpt jordgubbar. Vi äter och sen säger jag
– Vill du äta jordgubbar ur fittan? Han reser sig snabbt, rädd att jag skall ångra mig. Särar på mina lår och tar en stor jordgubbe och sätter i springan. Han börjat att äta, sakta och njutningsfullt och när han kommer in till sista biten slickar han i sig grädden som nu finns. Han torkar sig om munnen och säger
– Härliga gubbar, såna skulle man ha fler av och skrattar lite retsamt.

Vi diskar och städar undan och går för att bada, vi tar med ett glasvin och några levande ljus. Han börjar att spola upp vatten och jag säger att jag skall kissa
– Vänta säger han och lägger sig på golvet, kissa på mig snälla ber han.
Jag ställer mig bredbent över honom och kissar, jag ser åtrån i hans ögon och hur hans kuk växer, han sträcker upp en hand och smeker mig låter strålen rinna ner över armen. Med blanka ögon tackar han mig och säger att han skall göra det väldigt skönt för mig efter badet.

Vi badar, skojar och har allmänt trevligt. När vi är klara torkar han sig och börjar att torka mig, Han lyfter upp mig och bär mig tillsängen där han fortsätter att torka, varje springa tar han hand om jagär störtkåt. Han säger att jag skall ligga helt stilla då skall det bli skönt, han går i väg men kommer snart tillbaka med något i en handduk. Han tar bort handduken och fram kommer en stor löskuk och en flaska massage olja. Jag flämtar till och vill känna på den, tanken på att bli knullad med den gör mig nästan galen.
Han börjar med att massera mina bröst drar sig ner mot magen och benen…sen masserar han fittan och använder mycket olja, det är så skönt och jag mumlar osammanhängande ord som, kuk, fitta och vill knulla. Han sätter på vibratorn och masserar mig med löskuken, Ohh min Gud vilken känsla… sen trycker han upp den lite i taget och lyfter mina ben högt och knullar mig med denna vibrerande stav. Jag känner ettfinger mot stjärten och blir lite rädd, inte har han väl tänkt att knulla mig i stjärten också tänker jag. Jo det har han och jag känner hur han smörjer in den i olja och ser hur hans stora kuk glänser av samma.
Han säger- Slappna av, det kan göra lite ont men jag vet att du kommer att tycka om det. Han trycker in kuken lite i taget och det gör inte så ont som jag trodde, löskuken i fittan och hans kuk i stjärten, jag skrattar lite och tänker att det är precis som att bli knullat av två och undrar om jag skulle gilla det.

Han trycker på ordentligt och smeker min klitta lite, jag känner att jag är på väg och kvider att han skall smeka mig lite hårdare, han gör så och jag exploderar i en enorm orgasm som får mig att tubba av en stund. När jag är mig själv igen ligger han bredvid mig och smeker minkropp och sa- tack snälla du, det var en underbar upplevelse och jag som var så rädd att du skulle tycka jag var konstig.
Jag log lite och sa – inte är du konstig, det finns många som du som tycker om det lite udda och jag njöt som jag aldrig gjort för. Vi somnade och vakna nästa morgon till en ny dag av mycket kärlek, på kvällen åkte jag hem, rik på erfarenhet och öm i hela kroppen. Men vilken helg och vilken blind date.Inskriven av: *Skorpionen*

</font>

(0)

Sexnoveller

Clicky