Bisarr sex på skoltoalett

Sexiganoveller

Jag har lärt känna en tjej via Internet och under alla våra samtal via datorerna och via E-mail så har vi pratat om allt möjligt, även om sex. Det visade sig att vi båda gillade samma saker inom sex området. Dessutom så hade vi många andra gemensamma intressen och vi trivdes rent allmänt väldigt bra ihop. Felet var att hon bodde allt för långt ifrån mig så det där med att träffas var lite svårt. Men en dag förra under sommaren så skulle hon tillsammans med några andra åka bil genom Sverige. De skulle passera staden jag bor i och hon övertalade de andra att de skulle ta en paus här i stan jag bor i under ett par timmar så att hon och jag kunde träffas. Hade inga som helst förhoppningar om att vi skulle ha sex eftersom vi dels skulle träffas på stan och fika och dels så skulle hon bara vara här i några få timmar som sagt.

Dagen kom då vi skulle träffas och hon dök upp på mötesplatsen som jag hade förklarat vägen till. Hon var verkligen söt, kort, inte smal men inte heller knubbig. Axel långt mörkt hår och vackra ögon. Vi satte oss på en uteservering på ett café och tog en fika och pratade ett bra tag. Vi trivdes verkligen ihop även i riktiga livet, inte bara via nätet. Vi pratade mycket om allvarliga saker men det var också mycket skratt och fniss. Efter ett tag så blev det lite för varmt att sitta kvar på uteserveringen så vi beslöt oss för att gå runt lite på stan, hon ville bland annat se den högskola som jag går på. Jag visade henne runt inne på den sommar lediga och i stort sätt tomma skolan. När vi var på väg ut så frågade hon om det fanns någon toalett i närheten. Eftersom ett av våra gemensamma sex intressen var kiss sex så tog jag en chans och frågade vad hon skulle göra på toan. Hon skrattade till som om hon hade förstått vad jag var ute efter och så sa hon att hon skulle kissa. Jag frågade då om jag fick titta på och efter att ha funderar i ett par sekunder så sa hon att visst det kunde jag få göra. Jag tog henne till en toalett som ligger i en del av skolan som jag visste var tom under sommaren. Väl där inne så drog hon upp sin kjol och drog ner sina trosor och satte sig på toaletten. Jag satte mig på huk framför och jag särade på hennes ben lite så att jag kunde se in mellan dom, hon bara skrattade åt det. Hon hade en rätt hårig fitta men det var inte något tjockt lager med hår utan rätt tunt. Det tog inte lång tid förrän jag kunde se hur de första dropparna letade sig ut mellan blygdläpparna och rätt snart så delade sig läpparna sig lite då hon skickade ut en kraftig stråle. Det såg verkligen läckert ut och jag kände hur min kuk började få det trångt i mina byxor. Jag fick då en ide och bad henne hålla igen. Snabbt så knep hon till med fitt musklerna. Jag tog av henne hennes trosor och bad henne sätta sig längre fram på toa stolen. Jag satte mig tillrätta på golvet framför och särade på hennes ben så mycket det bara gick. Sedan så bad jag henne att börja kissa igen. När hon fick igång strålen igen så förde jag in ansiktet mellan hennes ben, öppnade munnen och sträckte ut min tunga. Jag kände hur hennes urin träffade tungan och rätt snart hade jag fått munnen i rätt läge så att jag kunde fånga det mesta av hennes gyllene vätska. Det smakade så enormt gott och jag blev kåtare och kåtare. Tyvärr så tog hennes urin snart slut och jag försökte med hjälp av tungan fånga hennes sista droppar. Jag hade blundat hela tiden och när jag nu öppnade ögonen så såg jag rakt in i hennes fitta. Hennes klitoris låg öppen framför mig och jag kunde inte motstå frestelsen att föra fram tungan mot den. Hon både stönade och rykte till när jag lät tungspetsen beröra hennes lilla känsliga punkt. Jag tog det som ett tecken på att det var fritt fram och började slicka henne på allvar. Hennes fitta hade en smak som var en blandning mellan urin och kåthet och det våta i fittan var definitivt inte bara urin utan det blev mer och mer av hennes fitt safter. Jag hade väl inte slickat henne i mer än max ett par minuter innan hon stönade till rätt rejält och hennes blygdläppar pressades samman. Jag tittade upp och såg att hon satt med sitt huvud lutat bakåt mot väggen och med stängda ögon, hon andades tungt och jag kunde verkligen se att hon hade njutit av orgasmen. Jag kysste hennes fitta en gång och sedan även på hennes solbrända lår. Jag reste mig upp och kysste henne, hon kysste mig snabbt tillbaka och det var precis som om hon ville få i sig smaken av sin fitta och sitt urin.

Hon frågade mig sedan om inte jag också behövde kissa. Egentligen behövde jag inte det men jag kunde nog klämma fram lite. Medan jag plockade fram den sten hårda kuken så reste hon sig upp och spolade och fällde ner locket på toan och så satte hon sig ner igen. Hon satte sig så att hon hade sin mun strax framför min kuk, hennes underläpp berörde toppen på kuken lite lätt då och då. Jag fick verkligen kämpa för att få fram lite urin, ni vet ju hur svårt det är att kissa när man har ett rejält stånd. Efter ett tag så kom det i alla fall och jag kissade rakt in i hennes mun. Så fort jag hade fyllt hennes mun så svalde hon som om hon verkligen var hur törstig som helst. Jag kunde få fram mer urin än vad jag trodde och hon njöt veklingen av varje droppe. När jag var klar så svalde hon det sista och så tog hon och slickade av toppen av min kuk för att få i sig de sista dropparna. Sedan så tog hon kuken i munnen och började suga. Den här tjejen visste verkligen vad hon gjorde. Hon hade under våra Internet samtal sagt att hon älskade att suga kuk och det märktes verkligen likväl som att det märktes att hon hade stor erfarenhet av det för det var verkligen bra. Helt plötsligt när det var riktigt skönt så slutade hon och så sa hon att hon hellre ville att jag skulle komma i hennes fitta. Hon reste sig upp och trängde sig förbi mig och så bad hon mig att sätta mig ner på toa stolen. Därefter så drog hon av mina byxor. Jag satte mig tillrätta långt fram på stolen och lutade mig bakåt. Hon böjde sig framåt och sög lite till på kuken samtidigt som hon lät sin högra hand smeka sin egen fitta en stund. Sedan så tog hon kuken i sin hand och satte sig gränsle över mig och hjälpte kuken in i den våta fittan. Det hördes ett lätt plaskande ljud när jag gled in i henne och vi båda stönade till. Hon började lugnt och försiktigt att rida mig vilket kändes underbart eftersom jag ville att detta skulle vara länge. Jag tog tag med båda händerna runt hennes lilla fasta bak och höll ett stadigt tag runt den. Efter ett tag så började jag smeka hennes skinkor och jag tog också och slickade på ett av mina fingrar lite och så förde jag sakta in den i hennes bakre hål. Inne från hennes bak så kunde jag känna hur kuken jobbade i fittan.

Med andra handen så lyfte jag upp hennes tröja så pass mycket att jag kunde komma åt och smeka hennes bröst. Hon hjälpte mig genom att ta av sig tröjan och slänga ner den på golvet. Jag smekte hennes bröst utanpå hennes BH först innan jag tog ut ett av dom och började smeka den. Jag lade bröstvårtan mellan min tumme och pekfingret gnuggade det lagom hårt. Hon stönade till och ökade hastigheten. För varje juck hon gjorde så hördes allt tydligare plask ifrån fittan. Hon blev våtare och våtare. Själv kände jag att jag snart var på väg. Jag sa det till henne och hon bad mig då att försöka hålla igen för hon var inte heller långt ifrån en orgasm. Tyvärr så kunde jag inte hålla igen så länge till utan sköt upp min sats i henne. Hon sjönk ner så långt hon kunde över min kuk och började gunga fram och tillbaka med underlivet ett tag, som om hon ville få ur all sperma ur min kuk. Jag plockade ut fingret i från hennes bak och hon reste sig. Sperman rann ut ur hennes fitta och ut med hennes lår. Hon tog lite på sina fingrar och slickade i sig sedan så lutade hon sig mot väggen och tog lite mer sperma på fingrarna och förde sedan handen mot sin fitta och började smeka sig själv. Det tog inte ens en minut innan hon kom i en orgasm. Efter att pustat ut en stund så tog hon en bit toa papper och torkade rent sig både ut med benen och i fittan. Jag var på väg att torka rent kuken då hon böjde sig ner och tog kuken i munnen igen och slickade den ren ifrån sperma och sina fitt safter. Vi tvättade av oss lite sedan och tog på oss och innan vi gick ut ifrån toaletten tog vi ett par tuggummin var för att vi inte skulle smaka och lukta urin från munnen.

(0)

Sexnoveller

Clicky