Båten förra sommaren

Sexiganoveller

Jag sitter på akterdäcket på min 40-fots motorbåt, jag är ensam en bra bit ute i skärgården så kläderna har jag struntat i att sätta på mig efter morgonens uppiggande dopp. Solen värmer skönt och livet leker.

Jag har ankrat upp i en liten vik med sandstrand dit inte många vågar sig in, men med lite erfarenhet och trixande så har jag fått en perfekt plats att ligga på. Jag dricker mitt kaffe och äter ett par smörgåsar och har näsan i en bok när jag hör det välbekanta ljudet av en båt med V8:a i och tänker ”ja ja dom vågar sig ändå inte in hit” Men ljudet närmar sig och jag tittar upp och ser den hyfsat stora motorbåten kryssa sig in mellan grynnorna.

Fan också tänker jag och fortsätter med min läsning, tittar inte ens upp på vad det är för folk ombord på båten.
Hör hur dom på båten snabbt och smidigt får i ankare och förtöjningar på land, jag tittar då upp för första gången, 2 par i min ålder (35-40) i badbyxor på männen och bikini på tjejerna. Dom vinkar och jag vinkar tillbaka, skepparen på båten säger ”Det var fan vilken stor båt du har, är du ensam på den?”. Jag nickar jakande och svarar att hans inte är dålig heller, och att det var lite imponerande att han kunde manövrera sig in här.

Tjejerna och den andre mannen plockar iland lite filtar och sånt medan vi pratar vidare om båtliv och så, deras båt ligger bara 5 m. Från min, men dom ser inte att jag sitter naken då jag sitter högre upp och har skynken hängande i mantågs stöttorna. På stranden har dom fått till det med filtar och sånt och dom ropar på skepparen att han ska komma till dom. Vi säger hej och han hoppar i land. Jag fortsätter med mitt fikande och läsande ett tag till, kaffet tar slut och jag funderar på om jag ska vira handduken runt mig eller gå naken ner i pentryt för att hämta mer, men bestämmer mig för att eftersom jag var först att fortsätta vara naken.

Reser mig upp och ser hur alla 4 kikar åt mitt håll (Ca. 10 m) och jag ler inombords och undrar vad dom tänker. Jag stökar lite nere i båten, häller upp kaffe och så innan jag kommer upp igen, hör att dom är i och badar nu.

Jag går ut med mitt kaffe och ställer det på bordet. Solen skiner från en klar himmel, säkert en 30 grader i skuggan så jag bestämmer mig för att hoppa i jag med, hoppar ifrån badbryggan och simmar runt lite, ser då till min förvåning att alla 4 i grann-båten står och torkar sig på stranden, helt nakna. Alla 4 ser bra ut, tjejerna är brunetter båda 2 med alldeles lagom bröst och välformade kroppar. Inte utan att min kropp ökar lite i värme och att kuken börjar vakna till liv när jag ser dom.

Klättrar upp på min båt igen och sätter mig för att soltorka. Dåsar till lite när jag hör en kvinnoröst strax bakom mig ”Ursäkta, men har du is?” frågar hon, jag reser mig upp på ena armbågen och kisar mot solen som står strax bakom henne, jag kan bara ana konturerna av henne, ”Jag tänkte att du har så stor båt och ja att du kanske har is ombord, vi tänkte ta en G-T och det är godare med is i” Jag svarar att jag har det och reser mig upp, ser henne bättre nu och kan ju inte annat än le lite.

Följ med ner så ska ni få lite is säger jag, nere i ruffen så rotar jag i den kombinerade kylen/frysen efter is-kuberna. Jag står på alla 4 med baken riktad mot henne, det kommer jag på och tänker att det får hon ta. Hon pratar på som om inget hade hänt, jag tänker att hon måste vara van att knalla omkring naken. Jag fiskar upp is-kuberna och reser mig upp.

Vi hamnar nära varandra och min lem har börjat växa och pekar mot hennes välrakade mus. Hon säger bara tack och går ut och bort till sitt sällskap. Jag har ju blivit bra kåt av att ha henne ombord och funderar på vad jag ska göra, dra av den själv eller vänta o se vad som händer.

Beslutar mig för att ta en dusch och raka mig, går ner i duschrummet och kollar så jag har varmvatten utan att behöva starta motorn, vilket jag har. Ställer mig i duschen och känner det svala vattnet strila över min kropp, plockar fram rak prylarnaoch börjar med hakan, kikar ner på kuken och ser att den behöver sig en rakning också. Rakar pungen, ansar håret ovanför och mellan skinkorna, kuken reser sig stenhård av min behandling, men jag tänker att inget runkande här inte och gör mig klar.

När jag kommer upp på däck igen så ligger/sitter paren på stranden igen och pratar och dricker G-T, Skepparen ropar till mig ”Ta med dig lite mer is så får du en G-T du med” Tackar för det svarar jag och kilar snabbt ner och fiskar fram mer is, går sedan fram till dom och vi presenterar oss. Dom bodde grannar med varandra i en förort till sthlm. Dom var ute på en veckas semester, snart hade både en och två G-T runnit ner och stämningen var på topp, vi satt där nakna och hade det så trevligt.

Den tjejen som inte varit inne i min båt ännu undrade om hon inte också skulle kunna få gå ombord och titta, jag föreslog att alla kunde gå ombord, vilket vi gjorde. Jag guidade mina nyfunna vänner runt i båten och alla tyckte hon var så fin och stor. Vi hamnade på akterdäcket och jag bjöd på öl och vin.

Vi satt där i sol-gasset och fortsatte att prata, den ena mannen kikade på mig och sa, ”Fan är det inte svårt att få pungen sådär slät?” lite förvirrad över att det var en man som ställde frågan så svarade jag ”Nej då, det går bra efter lite övning” svarade jag. Se bara på tjejerna (Som båda var mycket väl ansade) det är ju inte heller så enkelt, men man lär sig. Tjejerna nickade och log, Emma den ena tjejen sa då ”Nu när vi ändå pratar om det, kan inte vi få raka er” frågade hon sin man och den andra mannen.

Dom tittade på varann och svarade ”Varför inte”. Ni kan låna mina rakprylar om ni vill sa jag och dom nickade, varvid jag for ner i badrummet och hämtade skum och hyvel.
Först ut var skepparen Peter, Emma (Hans fru) beordrade honom ner på rygg och satte igång att raka pungen inför våra ögon. Hans kuk styvnade genast och det var en rejäl bamse som låg mot hans mage. Lisa och Mats som satt bredvid mig tittade storögt på när Emma rakade sin man. Hon satt mellan mig och Mats, plötsligt känner jag hennes hand på mitt lår, tittar mot henne och ser hennes andra hand på Mats lår, sakta närmade hon sig våra kukar och tog dom i ett fast grepp och började runka oss sakta. Framför oss på däck stod nu Peter på alla 4 och Emma rakade mellan hans särade skinkor.

Han stönade rejält när hon rakade. När hon var klar så sa hon åt Peter att hoppa i vattnet och skölja sig, vilket han något motvillig gjorde. Lisa släppte nu våra kukar och sa till Mats att nu var det hans tur. Emma satte sig bredvid henne nästan mellan mina ben där min kuk stod hård, hon vände sig om och log mot mig innan hon tog den i ett fast grepp och lät den slinka in i munnen. Ilningar gick genom min kropp när hon sög min kuk sakta upp o ner. ”Det ser ju skönt ut det där” säger Peter när han klättrat upp igen, ser att hans kuk har slaknat lite av badet.

Emma reser sig upp och kysser sin man hett och djupt, frågar honom om det var ok att hon smakade på min kuk ”Jodå inga problem, bara du smakar mig också, svarar Peter”
Emma glider kyssande Peters bringa och mage sakta ner till hans kuk, Snabbt suger hon in kuken i munnen och sätter igång och suga honom. Framför mig ser jag hur Lisa rakar Mats mellan skinkorna, hennes fitta glänser i solskenet och dom båda stönar, snabbt hoppa i vattnet och skölj av dig nu, och Mats dyker snabbt ner i det ljumma vattnet.

Lisa kryper fram till mig och ser på mig med kåta ögon, jag böjer ner min kuk mot hennes mun och hon sätter igång och suga ollonet.
Jag tänker ”Vad f-n har jag hamnat i, det här kan ju inte vara sant”. Mats kommer upp och ser sin fru suga min kuk, han bara ler och blinkar åt mig. Till min förvåning så ställer han sig på knä bredvid sin fru och smeker och kysser hennes ansikte, panna och hår. Lisa slutar att suga, håller min kuk i ett fast grepp, sen händer det jag absolut inte trodde skulle hända, Emma styr in min kuk i Mats mun och han sätter igång att suga mig.

Det enda jag tänker på nu är att det är skönt, spelar ingen roll att det är en kille som suger. Det riktigt snurrar i skallen och pirrar i kroppen av att ha honom sugande min kuk. Bredvid mig har Emma slutat suga Peter och dom står och tittar på när jag blir avsugen,
Lisa går fram till Emma och lägger henne på rygg och sätter igång att slicka henne, mina och Emmas stön blandas och jag sluter mina ögon. Plötsligt känner jag hur något hårt stöter mot mina läppar, jag tittar upp igen och det är Peter som håller sin kuk mot min mun.

Jag struntar i vad som händer och öppnar munnen och sätter igång att suga. En bra märklig men, härlig och upphetsande känsla. Jag tittar upp och ser att tjejerna sitter bredvid varandra på durken med varandras händer mellan benen och smeker sakta medan kuk sugandet fortsätter bland oss män. Jag känner hur det börjar bli svårt att koncentrera mig på sugandet, känner hur min kuk vill spruta.

Hör på Peter att det inte är långt ifrån för honom heller, tjejerna måste höra se och märka vad som är på gång och snabbt har jag Emma nere vid min kuk och Lisa kommer upp till mig och hjälper till med Peters kuk. Det tar inte lång stund innan både jag och Peter sprutar kaskader av sperma, jag känner hur min mun fylls och hur mitt ansikte blir kladdigt av sperma.
Emma och jag slickar och kysser varandra rena från sperma, på durken gör Mats och Lisa det samma. Nu är det bara Mats som inte sprutat så tjejerna lägger honom ner på rygg och sätter igång att leka med hans kuk, aldrig förr har min kuk rest sig så snabbt.

Ställer mig på knä bakom Emmas välformade rumpa och sätter ollonet mot fittan, den glider in i det våta hålet, och hon stönar till, Peter tar plats bakom Lisa och gör det samma med henne. Mats tittar upp på oss när vi knullar och bara ler och stönar, han tar tjejernas huvuden och trycker ner dom djupt ner över kuken och vrålar ut ”Ahhhhh jag koooomer” och han skjuter sin sats i och på tjejernas munnar och ansikten. Jag och Peter knullar tjejerna som galningar bakifrån och nästan samtidigt så stönar dom ut i våldsamma orgasmer.

Jag drar ur min kuk ur Emma och sprutar min sats mellan hennes skinkor, medan Peter trycker sig djupt in i Lisa och sprutar i hennes fitta.
Vi hamnar i en hög på durken och pustar ut lite innan vi tar ett dopp.
Efter doppet så har klockan närmat sig middag, jag har ingen speciell mat med mig, men mitt pentry är större än på den andra båten så dom ber mig köra in lite pommes i ugnen medan dom grillar på stranden. Jag sitter nere i mitt pentry och väntar på att pommes frites en ska bli klara och tar en öl och funderar över vad det är för härliga människor jag stött på och dagens händelser helt utan hämningar när jag känner båten gunga till, det är Peter som kommer in naken.

Vi garvar lite och jag bjuder på en öl, vi pratar om vad som hänt och han sa att det var första gången någon annan än Mats som sugit hans kuk och att han inte sugit någon annans kuk än Mats.
Lite full i fan (o ölen hade väl gjort sitt) Så frågade jag om han ville suga mig för att testa det och han bara nickade och klev fram o satte sig på knä mellan mina ben och började runka min slaka kuk, hans tunga börjar slicka mitt ollon och kuken reser sig igen. Han sörplar och suger upp min kuk så den blir stenhård, jag sluter mina ögon och njuter av hans behandling.

Efter en stund så känner jag doften av bränt och helvete ugnen! Ber honom sluta så jag får ta ut pommes fritsen vilket han gör och jag reser mig med saliv-glansig stenhård kuk och börjar rota med ugnen, står lite framåtlutad när jag känner hans fingrar treva mellan mina skinkor. Jag plockar ur pommes fritsen och står bara kvar, anal stimulans har jag bara fått av tjejer hittills, men detta är inte dumt alls.

Känner hur han smeker o leker där bak, när vi hör en röst ”Men pojkar vad gör ni?” och vi rycker till. Det är Emma som tår där naken och sexig, vi rodnande försöker ursäkta oss. Men hon bara ler och ber oss komma bak till mitt sovrum. Vi följer efter hennes vickande rumpa ner i ruffen, hon sätter sig med ryggen mot väggen med brett särade ben och ber oss leka inför henne. Eftersom jag är först in i sängen efter henne så dyker jag in mellan hennes ben och sätter igång och slickar hennes våta fitta. Jag halv ligger på mage och känner hur Peter tar tag i mina skinkor och särar dom, jag slappnar av och låter han leka med mig. Hans tunga letar sig in i mitt anus och han slickar och runkar min kuk samtidigt, efter ett tag glider han in under mig och jag knullar hans mun djupt.

Emma stönar och säger att hon gillar att ha 2 ohämmade män i sängen. Peter kommer fram till henne och kör in kuken i hennes mun, jag reser mig och hjälper henne att suga, vi suger och slickar ett tag när hon säger att hon vill ha kuk i sig. ”Jag vill ha er båda i mig säger hon” Peter lägger sig på rygg och hon gränslar hans kuk, jag kliver in bakom och sätter mitt ollon mot hennes trånga, våta anus hon sitter stilla på Peters kuk när jag sakta trycker mig in i hennes trånga anus. Sakta börjar vi knulla henne, jag känner hur Peters kuk glider i hennes fitta och våra kukar liksom skaver mot varandra. Efter ett tags knullande så stönar Emma ut i orgasm, jag känner att jag inte kan hålla mig särskilt länge till och drar mig ur hennes anus. Peter och Emma byter ställning och hamnar i missionären.

Jag ställer mig på golvet bredvid och runkar min kuk, Peter tar tag i den och drar mig in mellan deras läppar, Emma tar tag i roten o runkar snabbt medan deras tungor spelar över mitt ollon, då kommer jag i en utdragen orgasm och dom delar girigt på min sås. Jag sätter mig bredvid dom i sängen medan Peter knullar vidare, jag smeker över hans skinkor och låter ett finger pilla i hans anus, trycker på lite och masserar mig in i hans anus. Han stönar högt o väser ”Jag kommer” Emma skriker också ut i en orgasm till. Han pumpar henne full innan han hamnar vid hennes sida på rygg, jag kan inte hålla mig utan dyker in mellan Emmas ben och slickar hennes sperma fyllda fitta girigt, som smakar så härligt. Vi ligger ett tag innan vi kommer på våra vänner på stranden. Värmer pommesen lite, när vi kommer ut igen så ligger dom och knullar på filten.

Helgen blev lång och skön.

ls-logga-22

(0)

Sexnoveller

Clicky