Barnvakt åt kompisens dotter

Sexiganoveller

Det var en mörk höstkväll i oktober, och jag hade lovat min kompis att sitta barnvakt åt hans dotter. Jag infann mig vid hans villa vid kvart i sex-tiden. Lasse och hans kåta fru Lena var redan lite på lyran. -Hoppas Karina är snäll mot dig i kväll, skrattade Lasse och svepte det sista ur groggen. -Det skall nog gå bra sade jag, och kör försiktigt. -FULL FART, skrek Lasse, och rusade ut till sin Camaro! -Vi ses senare sade Lena, och blinkade med sina kåta ögon.

Karina satt och tittade på video så jag beslöt att göra henne sällskap. -Fan vad tråkig den här Top Gun är, sade Karina efter en stund. -Jag tycker att den verkar rätt så bra, svarade jag och gick i köket efter en öl till. -DET STÅR EN SKVÄTT VIN HÄR VILL DU HA, skrek jag ut till Karina. -Ja, tack, svarade hon. Vi snokade klart på filmen och Karina föreslog att vi skulle snoka på vad för filmer Lasse hade i garderoben. -Jasså? Han har sina filmer där, jag har mina i bokhyllan svarade jag ovetande om vad som hända skulle. Karina sprang iväg och kom tillbaka med en film. Det visade sig att det var en porrfilm. -Är inte du för liten för att se på sådant här, frågade jag försynt? -Nej, jag och pappa brukar ofta snoka på sådant har! -Ja, då är det väl alright då. Vi tittade klart och jag blev allt lite småkåt. Jag sa till Karina att gå upp lägga sig, och hon kilade upp på sitt rum. Jag tog en öl till, och spolade tillbaka porrfilmen. -Man kanske skulle ta sig en liten runk, tänkte jag. Sagt och gjort.

Bäst som jag satt där hördes steg i trappan. Jag slet åt mig en filt för att skyla mitt präktiga stånd. -Tittar du på filmen en gång till, frågade Karina som kom inrusande i bara trosorna. -Er…ja, det var bara finska program på TV fick jag fram. -Jag kan inte somna, sade Karina och kröp in under filten. -Har du inga byxor på dig Berra, frågade hon och tittade på mig med en glimt i ögat. -Nej, jag råkade spilla lite öl på dem, hittade jag på. Mitt präktiga stånd hade inte försvunnit, och jag måste erkänna att det blev inte mindre utav att ha en halvnaken flicka under filten. Jag lade armen om henne och råkade snudda vid hennes knappt märkbara bröst. Plötsligt kände jag en hand på min stake. -Vilken stor pillesnopp du har, sade Karina och smekte den ömt. -Mmmm, stönade jag och smekte hennes ena antydan till bröst. Jag blev modigare och lät min ena hand vandra ned mellan hennes lår, och smekte henne varsamt utanför hennes lilla trosa. -Mmmm, vad skönt, stönade hon. Jag drog försiktigt ned hennes trosor och kysste hennes fjuniga venusberg. Hon särade på benen och jag kom åt hennes hårlösa blygdlappar. Jag slickade hennes klitoris och hon vred sig i vällust. Jag körde försiktigt in ett finger i hennes vagina, det gick med nöd och näppe. -Aaaah, stönade hon och slickade lite på mitt ollon.

Jag drog ut mitt finger och slickade frenetiskt fram och tillbaka från anus till klitoris. Jag stannade till och slickade hennes anus till det blev riktigt fuktigt och då körde jag in ett finger. Det var trångt som i ett tunnelbanetåg i Tokyo, men jag fick in det och juckade lite! -Nu skall du få balk, sade jag barskt och vände henne på alla fyra. Jag nosade lite med kuken vid hennes fitthål, och började pressa in den centimeter för centimeter. En sådan trång fitta hade jag aldrig upplevt förut. Karina skrek som en besatt, medan jag juckade ut och in. Efter en stund drog jag ut den ådrige pålen, och satte ollonet mot hennes fuktiga anushål. -NEJ, skrek hon. Jo, sade jag och fick ta i för Kung och Fosterland, för att få min sprängfylda kuk in i hennes trånga analgång. Det var gudomligt skönt, och även Karina började nog tycka om min behandling. Jag kände att det var nära att gå och drog ut den grove. -Sug nu, sade jag befallande och Karina gjorde som hon blev beodrad. Jag kände den välbekanta ryckningen, och sprutade en jättesats i hennes mun. All sperman lyckades hon inte svälja, så det rann ned för hennes små näpna läppar. -Vad tyckte du om det, frågade jag jag och kysste henne. -Det var underbart, svarade hon, och sade att hon hade studiedag på torsdag och då skulle hennes föräldrar vara i Alingsås på marknaden och jobba.

Eftersom jag hade permission fram till fredag, så passade det ypperligt. Sedan gick Karina upp och lade sig, och jag tog en stor grogg för att slappna av lite efter kvällens övningar. Jag hade precis hunnit börja på en grogg till, när jag hörde mullret utav en V-8 på gården. Lasse och Lena var tillbaka och dom var bra rusiga. Lasse ragglade in och somnade på soffan. -Fy fan vad han kör illa, sladdrade Lena och tog av sig kappan. Hennes välformade stora bröst gungade skönt framför mina ögon. -Vilka vackra bröst du har Lena, sade jag. -Du kan få smaka på dem, sade Lena och tog av sig blusen. Jag tog ett bröst i vardera handen, och kysste hennes styva vårtor. -Nu skall du knulla mitt kåta arsle, sade Lena. Hon drog ned kjolen och satte rumpan i vädret. Hon hade inga trosor på sig, och jag körde in min bultande kuk i hennes hål. Då vaknade Lasse och fick se oss. Han tog fram sin kuk och körde in den i Lenas mun. -NU FÅR DU SMAKA METER I BÅDA ÄNDARNA HOR-KÄRRING, vrålade Lasse. Jag blev helt vild av att se Lasse bli avsugen, och kände hur satsen skulle komma. Jag drog ur kuken och sprutade iväg satsen i Lenas blonda hårsvall. När Lasse såg detta gick det även för honom, och han sprutade i Lenas mun och ansikte. -Hoppas du kan vara barnvakt någon mer gång, sade Lasse. -Gärna, svarade jag glatt, jag behöver ju pengarna. I bilen på väg hem tänkte jag vilken skön kväll det hade varit, och såg fram emot nya sköna äventyr med familjen Karlsson.

(0)

Sexnoveller

Clicky