Baksidan med granntjejen

Sexiganoveller

Det var i somras o riktigt varmt. Jag en man på 45+ o var ute i trädgården på baksidan o höll på att fixa iordning där jag som vanligt låg efter lite.
Grannfrun som väl är strax under 40 har visat ett tydligt intresse av mig ibland men har försökt hålla avstånd för artighet mot hennes man, men nu började jag fundera på om hon skulle dyka upp.Tycker hon är ganska sexig med fasta o lagom fylliga bröst, en hud som lockar till smek… kände i mina shorts att min lem började pressa mot byxtyget. Kom på att de hade åkt på semester!

Svetten lackade och försökte jobba på lite då jag hörde hur nått hos grannen, det var visst deras stora dotter som är 17 år. Hon kom fram vid häcken mellan våra tomter och frågade om jag höll på att tvätta också o jo det gjorde jag, Hade hängt upp en maskin på torkvindan precis o skulle snart starta en till. Kunde hon slänga i sina shorts o blus som hon hade på sig, jo det kunde hon väl. Jag slängde i min tröja jag haft när jag jobbat en stund o så startade jag maskinen.

Jag hällde lite kallt att dricka o så satt vi oss på baksidan lite bekvämt. Tjejen som heter Emma satt där oblygt i sina underkläder och hon hade verkligen vuxit till sig de senaste åren, hon hade ett par fasta fina bröst väl fyllde ut en fin spets-bh o hon hade ett par thong-trosor som satt på en rundad men ändå smärt rumpa.

Det började blir trångt i mina byxor, vilket Emma visst även noterade. Kände mig nu riktigt kåt och tog ett finger i munnen som jag sög på och lutade mig lätt fram och smekte hennes hals o över hakan o på läpparna. Jag flyttade ner handen till hennes ena lår som jag smekte och lät fingrarna vandra över trosorna o när de gled utmed blygdläpparna så blötte det igenom o hon stönade till. Lät handen leta sig ner under trosorna o gled i fittöppningen, smekte mig fram till hennes clitta o masserade runt varsamt. Hon stönade igen o tyckte sitt sköte mot min hand. Lät min andra hand smeka bröst o bröst vårtor genom bh:n, drog ner lite så jag kom åt att slicka runt vårtgården o slickade o sög in ena bröstvårtan.. nu kom jag på mig själv med att stöna till o såg hur hon tittade gillande…. hjälpte henne av med trosorna o började kyssa, slicka o smaka hennes våta blygdläppar, hon sa att hon hade precis rakat sig o hon var riktigt känslig men jag kände att hon njöt… ville nu njuta av allt med henne… lät min tunga leka runt clittan o längs de våta läpparna, slickade mellan fitta o anus o sakta tillbaks till clittan.. lät en finger glida in o började pulla samtidigt som jag slickade.. nu stönade Emma skönt framför mig o jag lät min finger glida ur o så provade jag med två fingrar o hon suckade när jag lät fingrarna knulla henne… när jag cirklade runt med tungan kände jag hur hon började stöna mer sammanhängande o jag fortsatt pulla o slicka när hon plötsligt spände sig o började skaka o kom i riktigt våt orgasm…. jag fortsatte dock slicka o kyssa runt den ömma clittan, hon försökte först glida undan men jag smakade ömt o lät min tunga massera varsamt hennes härliga fittsaft smakade så gott… snart så ville fittan mer o jag hörde:

– John, så skönt du gör med mig, sluta inte, snälla… o jag ställde mig framför henne och sa att hon får hjälpa mig av med byxorna, hon knäppte upp o drog ner dem och smekte utan på mina boxershorts där min kuk putade sprängfylld vid detta laget, de åkte av och jag kände hennes hand greppa runt kukroten o jag såg henne i ögonen, det var ett par kåtglansiga ögon jag såg o jag lät hennes tunga utforska mitt ollon o så slöt hon läpparna runt mitt ollon.. jag stönade högljutt ojdå det finns kanske andra grannar men va fan.. vänd på dig sa jag jag vill knulla dig bakifrån…. han ställde sig på alla fyra framför mig o jag smekte hennes sexiga, sköna rumpa, när jag slickade hennes våta fittläppar så gnydde hon och jag lät tungan slicka runt hennes anus innan jag körde in en finger i den våta fittan och tog sedan etta tag runt kuken och lät mitt ollon smeka blygläpparna o clittan åhhh.. sen gled mitt ollon sakta in mellan de våta fittläpparna…. o vad skönt hon kramade men jag kände hon var redo så jag lät kuken börja glida sakta ut och in.. djupare o djupare … lutade mig fram så jag kom åt att smeka hennes clitta mellan benen samtidigt som jag knullade….

– fan vad skön du är fick jag ur mig….
-du med John sa hon, jag har aldrig haft en riktig man innan, lova att du inte slutar än… åhh så skön fitta du har åhhhh. jag kommer nu…. jag dog ut min kuk o sprutade säden på hennes rumpa o upp på ryggen.. det rann lite sperma ner över hennes anus som jag böjde mig fram och slickade o hon svarade skönt när jag lät min tumme glida upp i hennes anus o juckade lätt… … vänd dig Emma sa jag, lägg dig här på bordet, jag slickade o sög hennes bröstvårtor …. fortsatte upp o mötte Emma i en djup tungkyss… åhhh… fortsatte ner mellan hennes ben o började slicka fittan samtidigt som jag lät ett finger glida in i fittan…. mmm… bytte till två fingrar i fittan o körde sakta även in ett finger i anus o fingerknullade henne nu i bägge hålen som jag slickade… du gör så skönt John, snälla ge mig mer… jag har inget annat för mig i dag sa jag och inte i morgon heller …..

-jag vill ha dig hela tiden sa hon, jag rakade mig för dig innan… åhhh åhhh…Emma spände sig igen o hon kom igen i en skön orgasm….

John

(0)

Sexnoveller

Clicky