Badjävlar (BS-mm)

Sexiganoveller

Det var så här att när jag gjorde lumpen så anordnade någon nykterhetsrörelse en drogfri fest på stadens badhus. Det var tre regementen inbjudna och stadens alla tjejer. Det kom cirka 100 militärer och 50-60 brudar. Vilket gjorde att man skulle få tag i en tjej illa kvickt eller vara utan. Jag fick tag i en tjej som hette Camilla, och hon var där med sin kompis Lena. Jag frågade om Camilla ville hänga med till relaxavdelningen och bubbla i poolen, det ville hon gärna.

Sagt och gjort, när vi satt där i poolen och hade det som bäst kom det in en annan kille och en tjej, men de såg oss inte. Killen sa åt tjejen att luta sig över en disk som stod där, hon gjorde det samtidigt som han tog ut sin stora kuk. Jag fattar inte hur han kunde dölja sitt enorma stånd i badbrallorna. Han ställde sig bakom tjejen och nosade med kuken i bakmusen och tryckte till. Tjejen gnydde till och han började knulla för fullt. Då kände jag en hand som tog mig utanpå mina badbyxor som nu stod upp som ett tält.

Camilla tog ett djupt andetag och dök ner under ytan och tog fram min kuk. Hon sög en liten stund sedan måste hon komma upp och andas. Jag satte mig på poolkanten, det plaskade till då så att tjejen som blev påsatt hörde att de inte var ensam. Hon blev rädd, men såg sedan att det var Camilla, de kände tydligen varandra sedan tidigare. När jag hade satt mig på kanten fortsatte Camilla där hon måste sluta p.g.a. andnöd.

Jag drog ner hennes axelband på baddräkten så att hennes välformade bröst kom fram. Jag sa åt henne att kliva ur baddräkten, samtidigt tog jag av mig mina brallor. Hon ställde sig på alla fyra uppe på kanten, vilket gjorde att jag bara hade att ta henne bakifrån. När man stod där och pumpade som bäst öppnades dörren och Lena kom in. Hon hade letat efter oss och undrade vad vi gjorde. När hon såg vad vi höll på med kom hon fram och började suga på Camillas bröstvårtor som var styva som stenkulor. Camilla sa åt Lena att lägga sig framför henne med baddräkten på sidan om sin fitta så att hon kunde slicka henne.

När jag fick se Lenas rakade fitta kände jag satsen komma, jag drog ut kuken och sprutade sperman på Camillas rygg, ända upp i håret, Lena var snabbt där och slickade i sig den. Tjejerna sa åt mig att lägga mig på en bänk sedan ställde Lena sig rakt över min kuk och sänkte sig ner. Det var den tråkigaste fitta jag har känt. Camilla ställde sig över mitt ansikte så att jag kunde slicka henne. Jag behövde bara sticka tungan i henne så skrek hon att hon kom, vilket hon gjorde.

Jag har aldrig sett en tjej spruta men det kunde Camilla. Det kom en strid stråle med fittsaft rakt i mitt ansikte. Hon bad om ursäkt, men jag sa att det bara var härligt att man kunde tillfredsställa en tjej på det viset. Lena som red på min kuk var inte långt efter med sin orgasm men var inte ljudlig alls. Man såg bara på henne och hon drog en vällustig suck och klev av min ganska så mörbultade kuk.

Malin som blev påsatt av den andra kille skrek ut i högan sky när hon kom. Petter som han sa efteråt att han hette satte sin hand för hennes mun så att inte hela badhuset skulle höra vad vi höll på med. Han satte sig på disken med sin enorma kuk i vädret och drog i den lite grann. Lena gick fram till honom och sög in hans enorma lila ollon. Det såg nästan ut som hon hade en apelsin i munnen. Hans kuk var kanske trettiofem centimeter lång, det var den längsta kuk jag sett, tydligen tjejerna också. De var väldigt intresserad av den. Jag blev lite svartsjuk när alla tre tjejerna stod och delade på den.

Men som tur var hade han inte långt kvar till sin orgasm. Hans sperma sprutade in i Lenas mun men hon han inte svälja allt utan det rann i mungipan på henne. Jag stod alldeles bredvid fick en kyss av henne sedan. Jag kände att hon inte hade svalt den utan sprutade ut sperman i min mun. Ingen såg vad hon hade gjort så jag svalde den.

Lena tittade på mig sedan på Petters kuk, hon såg på mig igen och nickade åt kuken. Hon ville att jag skulle suga på Petters kuk. Jag såg på Petter som inte hade märkt vad som skett för han var upptagen med Camillas bröst. Jag böjde mig fram och slickade på ollonet, Lena lade sin hand på min nacke och pressade mitt huvud neråt. Kuken kom in i min mun, det var otroligt upphetsande och stå och suga på en helt okänd mans kuk. Jag har aldrig sugit kuk varken förr eller senare, men det kändes helt naturligt på något sätt.

När Petter såg att det var jag som stod och sög på hans lekpåle sa han ingenting utan lutade sig tillbaka och njöt. Jag drog min tunga runt flensen på ollonet, in i hålet precis som alla brudar har gjort på min. Petter ryckte till och en till sats kom, jag svalde precis som inget hade hänt. Tjejerna applåderade och sa att det var det häftigaste de sett, en kille som suger kuk. De undrade varför alla killar tycker det är okej med tjejsex men tycker det är bara bögar som håller på med killsex. Varken Petter eller jag hade någon aning om varför det var så, (jag själv hade varit likadan tidigare.) Festen började lida mot sitt slut men våran hade precis börjat. Vi gick hem till Lena och Camillas lägenhet och fortsatte där vi hade slutat.Inskriven av: *Mr NoNo*

</font>

(0)

Sexnoveller

Clicky