Badjävlar 2 (analt)

Sexiganoveller

Vi hade varit på badhuset på en drogfri fest. Den slutade med att jag, Petter en kille från ett annat regemente, Lena, Camilla och en tjej som heter Malin gick hem till Camilla och Lena. Eftersom vi kände varann redan var det inte så konstigt att Lena föreslog att vi skulle spela ett kärleksspel hon hade fått av en kille hon var tillsammans med förut. Klockan var ungefär ett på natten mot Lördag så att ingen av oss skulle upp på något särskilt dagen efter.

Camilla gick och hämtade ett par flaskor vin som hon hällde upp i glas. Vi satte oss runt tv-rumsbordet med spelet i mitten. Petter satt mitt emot mig med Lena och Malin på sin högra sida och Camilla på vänster. Vi kom överens om att Camilla skulle börja. Hon slog en sexa och kom på en ruta där det var rökpaus, ingen bra början direkt. När Petter slog en trea jublade vi alla, han skulle smeka valfri medspelare där han ville.

Han satte sin högra hand på Camillas högra bröst samtidigt som han kysste henne. Efter en halvtimme med olika smek och nästan alla var nakna satte Lena på stereon med lite softmusik och klev upp på bordet. Där började hon sakta att ta av sig sina sista klädesplagg. När hon var helt naken ställde hon sig framför mig, hon bresade på benen och särade på sina blygdläppar. Hon tog mitt huvud och förde mot sin glansiga fitta. Jag slickade lätt på hennes clitoris, hon risste till och sa att jag skulle slicka henne hårdare.

Jag reste mig upp och tog av mig mina kalsonger så att Camilla kunde suga den. Petter hade samtidigt fått av Malin hennes kläder. Han gick ut i badrummet och kom tillbaka med en rakhyvel och raklödder. Han skakade flaskan och sprutade ut skum i sin hand. Malin bresade villigt på sina lår så att han kunde gnida in fittan med lödder. Han drog hyveln sakta genom hennes buske och lämnade ett kalt spår efter den. När hon var helt renrakad slickade han henne lite försiktigt så att hon skulle bli våt nog för hans enorma kuk.

Hon lade sig på köksbordet och lade sina ben på hans axlar. Petter drog i sin kuk så att ollonet kom fram, han satte det mot Malins fittöppning och pressade sig sakta in i hennes varma hål. När Petter stod där och knullade var Camilla och hämtade löddret och hyveln. Hon sprutade ut lödder i sin hand och sa åt Lena att de skulle raka min kuk. Lena sken upp och sa att det alltid hade varit hennes dröm att raka en killes kuk. Jag tänkte att det växer väl ut, så jag lät dem gnida in min kuk med löddret.

När de nästan var klara skar de mig på pungen, bara lite men det sved fa’an så mycket mer där än på hakan. Camilla och Lena drog ut mig i badrummet där de knuffade in mig i duschen och sköljde bort löddret. De ställde sig på knä och började att suga på pungen och kuken. Jag hittade en tub med glidmedelssalva på handfatet. Jag tog den och tröck ut salvan i min hand. Jag böjde mig fram och gned in Lenas lilla rövhål. Hon sa att jag skulle sluta men Camilla ville se på så hon gav med sig.

Jag ställde mig på knä på golvet bakom hennes nu insmorda stjärt. Jag hade inte heller provat på att knulla där bak förut, vilket gjorde att jag nästan sprutade av upphetsning. Ollonet pressade sig sakta in samtidigt som Lena sa att det gjorde väldigt ont. Jag slutade och drog mig ur, då var Camilla snabbt där och bytte plats med Lena. Hon drog min kuk mot sitt rövhål och pressade sig bakåt. Kuken gled in med lite motstånd men när den väl var inne pumpade jag på sakta men säkert. Camilla gned sin klitta och sa att jag skulle spruta sperman i hennes röv.

Efter några pump kände jag att satsen kom, jag sköt den upp i hennes otroligt sköna röv. När hon reste sig upp såg jag hur den rann ur hennes bruna hål. Vi gick ut i köket där Malin var i full ritt på Petters kuk. När hon kände att Petter var på väg att komma steg hon av och satte sig bredvid honom och runkade honom lugnt och metodiskt. När sperman kom sprutade den upp i en vid båge rätt i Petters ansikte. Lena gick fram och slickade i sig den med ett leende.

När alla hade lugnat ner sig med lite te och bulle inne i tv-rummet kom vi överens om att vi skulle göra om det här någon gång.Inskriven av: *Mr NoNo*

</font>

(0)

Sexnoveller

Clicky