Avslöjad och förförd

Sexiganoveller

Jag hittade denna härliga sida för några veckor sedan då jag var ute och surfade och har sedan dess besökt den flitigt med jämna mellanrum. Då jag dessutom har fri tillgång till internet via mitt arbete så blir det ofta sena timmar innan jag är hemma. Så blev det också en kväll förra veckan då jag fastnade i en massa härligt sexiga noveller.

Då jag fick upp en novell av ”Linda L” där hon beskrev hur hon drömde om att bli fistad i en skobutik, kunde jag inte hålla mig längre utan var tvungen att släppa ut mitt värkande stånd.
Kontoret var, som tur var, folktomt så dags, så jag kunde i lugn och ro runka på mitt arbetsrum under tiden som jag läste den eggande berättelsen. Herregud, så kåt jag blev!

Försatsen rann ner efter kuken och det hårda ståndet vibrerade i min hand. Då jag kommit till slutet av novellen slöt jag ögonen och såg framför mig hur den underbara kvinnan blev helt genomknullad av två manshänder.
Mer hann jag inte tänka förrän den första pumpningen kändes i kuken och sperman strömmade ut.

Mitt i den sköna utlösningen hörde jag liksom i fjärran att dörren öppnades och då sista droppen lämnade min kuk tittade jag upp och fick se min sekreterare, Gun, stående bredvid mig med uppspärrade ögon.
-”Förlåt”, stammade hon fram, ”Jag skulle bara hämta några saker och så hörde jag några konstiga ljud som kom från ditt rum så jag tänkte det var bäst att kolla”.
Hon rabblade på som en maskin och jag satt som paralyserad och tittade på henne.

Jag vaknade till och kom på mitt något generade tillstånd. Min halvstyva, kladdiga kuk hängde ut genom gylfen och min dator var fullkomligen indränkt i sperma.
-”Det gör inget” sa jag, ”Vi behöver ju inte prata om det här” föreslog jag.
-”Nej, visst inte”, sa hon och log.
-”Vänta ska jag hjälpa dig” sa hon plötsligt, och innan jag fattade vad som hände höll hon min kuk i ena handen och torkade av den med en näsduk.

Gun kunde vara min mor eftersom hon just passerat 50 och jag inte ens är 30 ännu, men kåthet och åldersskillnad har ju aldrig hängt ihop. Naturligtvis blev jag hård på nytt av hennes smekande händer och hon log pilskt mot mig då ståndet var fullvuxet i hennes hand.
Gun är kanske ingen fotomodell direkt, men en mycket stilig och elegant kvinna med kroppen välbehållen och i gott trim. Hon har ju heller aldrig varit gift och vad jag vet inte haft någon stadig relation de sista åren, vilket kanske varit till hennes fördel.
Den här kvällen var hon klädd i en ljust grå, strikt dräkt, vit blus och svarta pumps, och då hon stod alldeles intill mig kände jag doften av hennes tunga, förföriska parfym. Den strama kjolen framhävde verkligen hennes snygga stjärt och ben som jag faktiskt haft en och annan våt dröm om ibland.

Till min besvikelse stoppade hon tillbaka kuken i byxorna igen och jag tänkte att det blir nog inte mer av detta.
-”Titta så här ser ut!” sa hon och pekade på datorn, ”Det är nog bäst vi ringer efter en städerska”.

Sagt och gjort, innan jag hann reagera hade hon lyft luren och bad att få hit en av de skiftgående städtjejerna. Hon la på luren, ställde sig bredbent framför mig och tittade mig allvarligt i ögonen samtidigt som hon långsamt började dra upp kjolen.

Jag var tvungen att svälja hårt och undrade nästan om detta var sant!

Guns ben var verkligen sexiga, klädda i svarta nylonstrumpor som visade sig vara äkta stay-ups då kjolen kommit upp över låren. Mitt stånd värkte nu lika hårt som tidigare och kvinnan framför mig gjorde allt för att driva mig till vansinne.
Hon drog upp kjolen till midjan och blottade ett par små, svarta, sexiga spetstrosor.
Just då knackade det på dörren och Gun släppte snabbt ner kjolen igen precis som en ung, söt tjej kom in för att ”städa upp i röran”.
-”Hej, var det här som ni ville ha städning?” frågade hon.
-”Jo, här borta” sa Gun och pekade på min kladdiga dator.
Städerskan var runt 20 år och hette Tina enligt namnskylten. Hon var blond, kortklippt hår, ca 160 lång och ganska smal. Den tighta toppen avslöjade ett par vackra små bröst och de lika åtsmitande byxorna skvallrade om en mycket sexig stjärt.
-”Vad är det här för något?” undrade hon då hon böjde sig fram över skrivbordet för att torka upp kladdet.
-”Jag råkade spilla ut lite av några varuprover” ljög jag och log mot Gun samtidigt.
-”Nej, jag menar det som står på datorskärmen” sa städtjejen och läste intresserat.
Herregud, jag hade inte tanke på att jag fortfarande hade den där texten uppe!
-”Ja, jo, hrm… jag råkade stöta på det där på nätet” försökte jag.
-”Vad spännande, man blir ju riktigt upphetsad” sa hon helt fräckt och fnissade.
Gun var inte sen att haka på utan ställde sig bakom Tinas putande stjärt och gned sig mot henne.
-”Du är inte den enda som tänder på det där, raring” sa hon, ”Det kladdiga på datorn är faktiskt sperma som den här herrn tömde ut efter att ha läst just det där”.
Tina vände sig om om log, -”Vad spännande!”, sa hon och betraktade mitt putande skrev.
-”Är det den där som är skyldig?” fortsatte hon och pekade på min styva lem.
-”Det kan man lugnt påstå” sa Gun och släppte raskt ut kuken framför henne.

Utan att skryta så är nog min lem något över medelstorlek och tjejerna brukar bli lätt överraskade då de ser den i full frihet, och så hände även nu.
-”Herregud, den är ju enorm!” flämtade den unga tjejen och sträckte försiktigt ut händerna mot kuken, ungefär som om den skulle kunna bita henne.
Hon runkade mig sakta och jag njöt av hennes små händer som kramade runt kuken. Gun stod bakom henne och smekte den lilla, fasta stjärten, in mellan låren och upp över brösten.
-”Du är verkligen söt, Tina” sa Gun samtidigt som hon drog ner byxorna över hennes stjärt.
-”Mmmm” var det enda Tina fick ur sig eftersom hon just då sög in min kuk i munnen.
-”Vilken fin stjärt hon har!” suckade Gun då Tina stod i bara trosorna och toppen framför henne.

Gun ställde sig på knä bakom henne, särade på Tinas ben och drog stringtrosan åt sidan innan hon lät tungan slicka hela stjärtskåran. Tina suckade med munnen full av kuk och jag hörde hur det smackade då Gun slickade sin nyfunna älskling.

Gun reste sig upp och började klä av sig.
Blusen och kjolen åkte av, liksom bh´n som föll till golvet och hon visade upp ett par fylliga bröst som fortfarande höll formen. Hon var verkligen sexig, en fullt mogen kvinna med välformad kropp, breda höfter, en hyfsat platt mage, slanka ben och lår som lämnade ett vackert mellanrum uppe vid fittan. Hon såg mig i ögonen och gled så sakta ur trosorna. Hennes mus var helt slätrakad förutom en smal, mörk hårsträng ner mot klittan.

Gun vände sig om och visade upp en lika sexigt välformad stjärt. Då hon böjde sig framåt särades hennes blygdläppar och jag såg hur våt och upphetsad hon var.
Hon gick fram till Tina och avbröt hennes sugande, visade henne till konferensbordet där hon ställde henne vid ena kortsidan och böjde henne framåt över bordsskivan.
Tina särade på benen och hennes söta stjärt gapade inbjudande mot mig. Jag ställde mig bakom henne med kuken i högsta beredskap, Gun fattade tag om skaftet och styrde den mot Tinas blonda fitta.

Hon stönade till då jag tryckte in ollonet i den plaskvåta grottan.
-”Ja, ge mig mer, tryck in den, knulla mig!” kved hon.
Resolut tryckte jag in hela kuken i henne och Tina var tvungen att kippa efter andan då jag fyllde hennes trånga hål till bredden så plötsligt.
-”Oh, Gud så härligt!” flämtade hon då jag knullade i djupa drag.
Det var en skön syn att se min grova lem arbeta i hennes lilla fitta.

Gun ville nu också vara med och la sig på bordet framför Tina med vidöppet skrev.
Tina visste vad Gun ville och satte direkt munnen mot hennes fuktiga springa. Jag har varit med om trekanter ett par gånger tidigare, men det här var nog ändå något extra.

Rummet fylldes av sexångor och vi stönade i kapp alla tre. Jag knullade Tina med hårda stötar och för varje juck trycktes hennes mun djupt in i Guns savande fitta. Tjejerna bytte ställning till en 69:a med Gun överst och Tinas stjärt precis vid bordskanten framför mig.
Det var härligt att se den mogna damen Gun slicka i sig den unga kvinnan Tinas drypande safter.
Jag la upp Tinas ben på mina axlar, Gun höll sina händer under Tinas stjärt och särade på skinkorna så mycket hon kunde samtidigt som hon sög och slickade fittan.
Det lilla stjärthålet såg så frestande ut att jag bara var tvungen att tränga in med kuken.

Mitt välsmorda ollon öppnade sakta ringmuskeln och Tina skrek till.
-”Ta det försiktigt, jag har aldrig gjort det förut!” kved hon.
Gun slutade slicka för en stund och betraktade intresserat hur jag sakta pressade in min grova lem i Tinas bak.
-”Ooaajj…!” jämrade sig Tina, ”Ja, mer, fortsätt, ooaahh, det är så skööönt!!”
Hennes stjärt tog emot mer och mer av kuken och lätt förvånad såg jag hur den till sist förvann ända in till roten. Det var himmelskt skönt!

Det snuskigt trånga, varma hålet masserade och kramade kuken så jag trodde att jag skulle komma direkt. Jag vilade en stund med lemmen långt upp i Tinas ändtarm så att både hon och jag hann vänja oss något innan jag började knulla hennes vackra stjärt.
Hon blev helt vild då kuken gled i långa drag ut och in i henne. Tina sög och slickade Gun ännu häftigare och smaken av hennes fitta tillsammans med kuken i häcken fick Tina att komma i en utdragen och intensiv orgasm. Min stake låstes nästan fast i hennes stjärt och hon vred sig orgasmkarmper.

Långsamt gled jag ur henne och Gun som nu var helt i extas sög genast in kuken långt ner i svalget. Jag kände att det inte skulle hålla så mycket längre, men först ville jag knulla min sekreterare innan jag sprutade.

Kuken vajade som en flaggstång då jag la mig på rygg över bordet. Gun grenslade mig och sjönk lugnt ner med sin fitta över lemmen. Den sjönk in i hennes fuktiga värme, hon blundade och flämtade tungt. Hon satt på mina lår med kuken helt inborrad i sig, skruvade och juckade lite med underlivet.
Tina stod bredvid oss och pullade helt ogenerat sin våta fitta. Två fingrar juckade i slidan och den andra handen masserade intensivt klittan.
-”Kom, sätt dig på hans ansikte” förslog Gun, som nu red mig hetsigt. Tina drog av toppen som hon fortfarande hade på sig och hon visade upp två underbart fina bröst.

Hon satte sig grensle över mitt ansikte och jag fick min hungrande mun rakt mot hennes fitta då hon sjönk ned. Gun och Tina kysstes hett där de satt på mig och jag kramade och nöp samtidigt Tinas fasta små bröst. Hon smakade härligt och jag sög och slickade för allt jag var värd. Min tunga delade hennes blygdläppar, spelade över klitoris och juckade i den savande slidan.

Gun var på väg att komma men tydligen ville hon ändå hinna med att få den i stjärten innan orgasmen var ett faktum. Hon lättade på stjärten, placerade kuken lite längre bak och sjönk tungt ner igen med ett ljudligt stön då den hårda staken penetrerade ringmuskeln och försvann upp i häcken.
Med ett högt skrik kom hon samtidigt som hon pressade ner stjärten mot mina lår för att få in mig så långt som möjligt.
Hennes ansikte förvreds av lustar och ögonvitorna blev synliga. Efteråt klev hon av mig på darrande ben och satte sig på en stol för att vila ut.
Tina böjde sig fram och tog över kuken.

Vi låg nu i en fulländad 69:a och inget kunde vara skönare. Hennes tunga och mun fick mig äntligen att släppa satsen. Med ett vrål sprutade jag Tinas mun så full att hon inte hann svälja allt. Jag trodde aldrig att jag kunde producera sådana mängder sperma som nu sköljde ur mig.
Tina gnydde alltmer vartefter hon svalde och hon kom i ytterligare en orgasm. Hon låg helt utslagen över mig och det dröjde en lång stund innan hon orkade resa på sig igen.
Vi städade och klädde på oss och kom överens om att detta kunde mycket

väl inträffa fler gånger!

Redan dagen efter kom Gun in på kontoret och retade mig. Jag satt i ett telefonsamtal då hon ställde sig framför mig, drog upp kjolen och visade att hon inte hade några trosor på sig!
Det blev sedan ännu intressantare då hon satte sig på en stol, drog upp ena benet och genomförde en äkta onanishow framför mig.
Jag hoppas inte min chef i andra änden anade vad som pågick!

 

(0)

Sexnoveller

Clicky