Avrunkad på bussen

Sexiganoveller

Jag tänkte berätta en händelse som hände mig för ett par veckor sen. Jag och min sköna bästis Michaela var på väg hem från ett disco. Vi var ganska glada efter ett par drinkar för många. Vi stapplade på bussen och satte oss ganska långt bak i den samma. Vi var nog ganska fnissiga och jobbiga.

Vi satt och pratade om sex och våra favoritställningar (och annat liknande). Mikkan, som Michaela kallas märkte att en kille längre bak i bussen satt och lyssande på oss. Hon pekade på honom och vi flyttade till sätet framför honom. Han märkte att vi flyttade på oss, såklart. Men han verkade inte bry sig, snarare tvärt om. Mikkan berättade om när hon hade analsex första gången och killen bakom började göra konstiga ljud, han satt och stönade. Vi nochalerade honom till en början, men allteftersom våra historier blev värre och värre så blev han stönande högre och högre.

Mikkan sa till mig att flytta bak, och sitta bredvid honom. Jag gjorde som hon sa och plötsligt så satt jag bredvid honom. Mikkan vände sig mot honom och visade sakta:

– Nu ska du bli avrunkad… Killen blänge dumt på henne. Men Mikkans röst var säker på sin sak.

– Knäpp upp hans byxor Jossan. Jag gjorde återigen som hon sade, jag var som hennes lilla sexrobot.

– Mmm, så ja.

Hon verkade mycket nöjd med mig när jag hade knäppt upp dem. Killen satt fortfarande lite skräckslagen. Han tittade ovartannat på mig, Mikkan och sitt eget skrev. Att han hade stånd syntes tydligt genom kalsongerna.

– Dra av dem. Jag lydde återigen henne och ett präktigt stånd floppade fram ur kallingarna.

– Så, nu runka honom…

Försiktigt så förde jag min hand mot hans längtande kuk, han stönade till och när jag sedan sakta börja runka av honom så dröjde det inte länge innan han började vibrera i hela kroppen. Jag förstod vad som var på gång. och ett par drag senare så sprutade han ut sin sats. det mesta kom på sätesryggen framför honom, men lite fick jag på min hand. Jag förde den mot Mikkan och hon tog fingret i sin mun och slickade i sig killens sperma. Nästa hållplats så gick vi av, fast att det inte var vårt stopp. En annan kille gick av efter oss. men det ska jag berätta om en annan gång…

(0)

Sexnoveller

Clicky