Avkoppling del 4

Sexiganoveller

En skvätt till. Det pyste återigen hemtrevligt om bastuaggregatet. När jag återigen lutade mig tillbaka mot det heta träet i bastun och kände efter hur kroppen mådde var det med förvåning jag konstaterade att allt var annorlunda. För bara ett dygn sedan hade min återhämtningshelg på polarens landställe tagit en drastisk vändning – just precis i denna bastu. En barndomsvän, skulle man kunna kalla det, hade stormat in i mitt liv på nytt. Och förvandlat det till en dygnslång sexorgie. Jag hade inte bara fått förmånen att sätta på hennes tajta, vältränade kropp utan hade raskt avverkat både hennes yppiga kompis och vilda lillasyster. Eller avverkat och avverkat, helt fel ordval. De hade avverkat mig, jag hade knappt hunnit med i deras tempo. Efter en tämligen vild och lång kväll och natt – och för all del morgon så hade jag betvingat min trötthet och sprungit milen, huggit ved och städat. Och klippt den lilla gräsmattan. Min polare med familj skulle komma någon gång under morgondagen och jag ville ha någorlunda gott samvete när de kom. Dessutom hade det varit skönt att få fokusera på nåt annat än trånga och villiga fittor en stund, hur underbart de än må vara.

Insikten om att något var annorlunda slog mig med kraft. Jag hade åkt ut hit för att påbörja en mental återhämtning och det hade varit välbehövligt. Att slappna av och känna efter kan vara oerhört svårt, ja för att inte säga obehagligt. Men nu upptäckte jag att jag gjorde det automatiskt. Utan någon som helst oönskad bieffekt. Detta hade jag misslyckats med att göra under flera års tid. Hur kunde några unga, sexhungriga kvinnor ändra på detta på mindre än 24 timmar? För det måste väl ändå vara det och inget annat som gett resultat. Att sitta ensam på landet är fridfullt men knappast förlösande? Är det så förbannat enkelt? Att lite kvalitetsknullande och förutsättningslöst och spontant samtalande kunde hjälpa så mot en sönderstressad och deprimerad själ? Eller var det nåt mer? Jag tänkte tillbaka på det gångna dygnet och kunde inte hindra mig själv att le. Tanken på vad jag fått uppleva bara i denna bastu fick kuken att fyllas med blod. Den hade klarat sig förvånansvärt bra och verkade dessutom vara pigg på mer, konstaterade jag och drog förstrött i den där jag satt naken på min lilla handduk.

Ikväll skulle tjejerna ha fest och jag hade möjlighet att komma dit. Först hade jag helt avfärdat det, sen, efter att jag mer eller mindre blivit förförd av Linas lillasyster Ida hade tanken om att vara med på festen känts klart frestande. Men nu hade jag blivit osäker igen. Vad kunde jag få ut av den festen? Jag riktigt kände hur den där lille jäveln på ena axeln poppade upp med gaffeln i handen och väste svaret i mitt ena öra: ”Fitta! Du får massor med fitta!”. På andra axeln stod ängeln och hötte med pekfingret och påminde mig ”De är ju ungdomar. Låt dem gå sin egen väg!”. Satt en lång stund och funderade kring vad jag skulle göra när jag blev avbruten i tankarna av att nån kom till bastun. Men till skillnad från Linas och Fridas entré igår var denna tystare. Men inte obemärkt. Hastigt såg jag nån kika in genom det immiga glaset innan de suddiga konturerna av ett flickansikte försvann igen. Jag hann dock inte se vem det var och med handduken med mig denna gång vidtog jag erfoderliga åtgärder att vara anständig denna gång. Ifall det nu var nån jag inte kände. Men, i linje med mitt nyvunna lugn kände jag mig inte alls stressad av att bli störd. Tvärtom, det enda jag kände var nyfikenhet. Och förväntan. Skulle jag få sällskap av Lina och kanske Frida igen? Kuken ryckte förväntansfullt där den låg lätt blodfylld mellan benen och såg till att handduken putade betänkligt. Vad jag än väntat mig, var det inte vad som sen hände.

In kom inte en utan tre helt främmande tjejer. Nakna. Det fanns absolut ingenting som kunde få mig att säga något vettigt så jag gjorde det enda naturliga. Satt tyst och gapade medans de slog sig ned runt omkring mig. Efter att få en massiv överdos välformade tonårskroppar omkring mig det senaste dygnet var jag ändå inte på nåt vis beredd på detta. En tjej var liten och spinkig, med små toppiga bröst med överdimensionerade bröstvårtor. Hon var söt och hade mörkt och kort hår. Hennes venusberg var helt kalt och i sin litenhet såg hon oerhört ung ut, nästan flickaktig. Sen hade vi en mycket lång tjej, som i kontrast till den korta gjorde det nästan komiskt. Mörkblont, rakt hår som slutade på ryggen. Hon var smal men hade ändå kurvor och bröst att räkna med, men smalheten förstärktes av ett par fotomotellslånga ben. Hon hade, noterade jag i dunklet, en liten porrtofs. Sist ut var en tjej som såg ut som något som påminnor om en kvinnoversion av tjejen i den tecknade filmen Modig. Långt, burrigt rött hår på en smal men välformad kropp med uppnosiga små bröst. En rejäl buske nedtill, välansad men tät och helt och hållet i matchande färg. Allt detta dukades upp runt omkring mig och det gick snabbt att resa tältet under handuken kan jag säga. Den rödhåriga tog till orda, där hon nu satt med ena benet uppdraget så att hennes röda hårbuske delade på sig och visade en röd springa i skenet från kaminen. Jag slet blicken från synen och fick ögonkontakt med henne. För sedan de kommit in för bara en kort stund sen hade vi bara suttit tysta. Jag gapandes och helt ogenerat stirrandes på deras blottade kroppar. De tysta med nån sorts finurliga flin på läpparna.

– Det går rykten om att man kan få sig en ordentlig kuk om man går hit, sa hon. Jag tittade förvånat på henne. Att detta var de kvarvarande kompisarna till Lina och company var uppenbart, men att de körde detta skådespel hade jag inte riktigt tagit in än. Men innan jag han formulera en tanke, än mindre mening så öppnade sig min mun och skötte saken åt mig.
– Då har du hört rätt. Här finns det redigt med kuk åt alla vackra kvinnor som så önskar. Jag stönade inobords åt min plumphet men rödtoppen flinade bara och drog lite teatraliskt med fingrarna längs sin springa.
– Dåså… Hon reste sig och tog klivet fram till mig. Med en blick som påminde om ett barns på julafton fixerade hon bulan under min handduk och jag kunde ana att hon hade smaragdgröna ögon i brasskenet. Ögon som riktigt gnistrade. Utan vidare omsvep drog hon av handuken och flinade stort när min nu markant hårda kuk kikade fram. Det gick en stöt igenom mig när hon tog tag i den med sin hand och prövande drog några drag.
– Najs, Lina hade rätt, flinade hon. Hon ställde sig upp och hoppade utan ett ord upp i mitt knä i halvstående. En hand bakom hennes rygg famlade och fick tag på min kuk som hon vinklade rätt innan hon sjönk ned. Ytterligare en stöt när våra kön möttes och jag kände hur ollonet delade på först hår, sen blygdläppar och tillslist la sig tillrätta i öppningen.
– Ohhh, flämtade den främmande kvinnan i mitt knä innan hon sedan långsamt tryckte sig ned.
– Ohhh! stönade hon när hon tillsist sjunkit ned helt. De andra två satt och tittade fascinerat på medans deras väninna spetsade sig på mig kuk. Utan vidare paus började hon så rida min förvånade kuk, som helt påpassligt nu ånyo befann sig i en välformad fitta. Det var tydligen redan uppvärmt och klart för henne, för hon var såphal från första början. Det riktigt slaskade om oss när hon pumpade upp och ned över skaftet i snabba rörelser. Jag la mina händer på hennes fina höfter och assisterade ivrigt. Hon verkade assistera sin ritt med ett frenetiskt pullande och kort därpå verkade hon dessutom nå i mål då hon stannade upp djupt nedsjunken på min kuk och lät ett utdraget ”Oooooiiiiiiahhhhh” eka i bastun medan hon satt helt blickstilla. När hon suttit så en stund klev hon av och flinade mot mig och sen mot sina väninnor.
– De hade rätt, det var en rejält skön kuk du hade! Nästa! Jag ryckte till och släppte alla tankar på att försöka förstå vad som hände. Innan jag visste ordet av hade den långbenta tjejen sjunkit ned på min av fittsafter såphala kuk och satt och upprepade den rödhårigas ritt. Hennes mus var också skön och hon jobbade hårt en lång stund innan hon också verkade komma, dock helt utan att föra något oväsen.
– Tack! log hon när hon sen klev av och satte sig. Jag såg hur hennes svullna blygdläppar lämnade ett gapande hål där min kuk just varit innan de succesivt slöt sig, blänkandes av safter i det flackande skenet. Synen var överväldigande och jag hade fortsatt stirra på den om inte lilla tjejen hade rest sig och nu stod och tittade på kuken som den vore ett berg hon skulle bestiga.

Och nog besteg hon den alltid! Men inte med ryggen mot, utan hon fick utan problem plats att sätta sig över mig vänd mot mig, då jag ofrivilligt sjunkit ned i halvliggande på laven. Men nu blev jag lite orolig, skulle denna späda lilla varelse verkligen få in min massiva kuk i sig? Och borde hon ens försöka? Om hon var klasskamrat till Lina var hon ju definitivt lovlig, men hade jag inte vetat det hade jag trott hon var en bit under 15. Ida, som inte var mycket äldre än så var mycket mer kvinna i kroppen än vad hon var. Som om hon läst mina tankar tittade hon på mig och flinade:
– Jag vet, jag ser ung ut. Det är en förbannelse. Men nu är det dags att ändra på det, detta kommer nog få mig att känna mig lite äldre igen. Med dom orden drog hon mitt ollon längs sin kala lilla skåra innan hon tryckte sig ned på den. Det var ingen tvekan om att helgens andra oskuld precis höll på att ryka. Det var trångt utan bara helvete och jag började bli mör av värmen. Två sugande fittor på min lätt slitna kuk hade också gjort sitt till och jag kände att hon skulle sitta och gnugga sig ned på min påle i denna takt skulle hon inte komma mycket mer än halvvägs innan det skulle bli dags för mig. Friktionen var i sig inte låg, men det var ofantligt trångt. Det såg helt groteskt ut när min ådriga och fittsaftsglänsande kuk sakta, millimeter för millimeter, gled in mellan de stramande blygdläpparna. Hon verkade dock ha bestämt sig för att fullfölja för med ett sista tryck och ett kort stön (av smärta eller njutning kunde jag inte avgöra) sjönk hon ned så långt det gick. Det fanns en bit kuk kvar men jag bottnade kände jag. Synen var överväldigande och hon tittade på mig med en grimas som antyde smärta snarare än njutning. Sen tittade hon ned mellan oss och kände efter runt och omkring vår förening – som om hon ville kolla att det värkligen stämde att hon fått in allt hon kunde i sin lilla mus. Och det hade hon sannerligen!

Att jag inte kommit var ett under, tusen otrevliga tankar hade krävts för att inte explodera medan hon trätt sig på mig. Men när hon efter en kort stund verkade bestämma sig för att pröva några juck kunde jag inte stå emot längre. Jag bet mig i underläppen, slöt ögonen och lät det ske. Hon måste känt nåt när jag matade på min sats i henne för hon lät undslippa ett litet ”ooohhhh” när det skedde. Hon fortsatte dock sin försiktiga ritt och med en sådan trång fitta fanns det inte en chans i världen att kuken skulle kunna slakna, det var som att ha en ordentlig klämring runt den. Kunde ana hur lite sperma trycktes ut och rann längs kuken men det mesta verkade hållas kvar där inne. Det ökade glidet möjliggjorde lite större utsvävningar och snart studsade den lilla varelsen upp och ned på min vid detta laget tämligen okänsliga kuk som om hon inte gjort annat. Snart tog dock värmen och ansträningen ut sitt och hon verkade, ja, jag tror det, komma. Svårt att säga men hon sjönk ihop på mig och efter det formligen rann av mig med ett slurpande ljud när fittan lämnade kuken. De andra två hade precis gått ut för att doppa sig och både hon och jag stapplade efter. Vi låg sedan i vattnet, som var kav lugnt och tittade på varandra. Tillslut brast vi ut i ett unisont gapflabb.

– Martin, sa jag och sträckte fram handen. Rödtoppen presenterade sig som Felicia, den lilla som Sara och den långbenta som Josefin.
– Sen Lina och Frida hade sin session med dig igår har de fan inte pratat om annat, förklarade Felicia. När sen lilla Ida kom och var så förbannat stöddig, trots att hon i princip haltade fram, så kunde vi inte låta bli att se om vi också fick vara med. Så vi antog Linas vad.
– Vad?
– Ja, hon slog vad om att vi inte skulle våga. Jag skakade på huvudet skrattandes inombords, jojo. Det var bara ett sätt för Lina att få dem att göra det dom gjort tänkte jag.
– Jag misstycker då rakt inte, flinade jag medans vi gick upp. Ironiskt nog verkade de nu blyga och skylde sig. Kan inte bara varit att vattnet kylt dem, tänkte jag.
– Vi skulle fråga om du ville komma förbi. Jag funderade denna gång inte alls utan tackade ja. Nu … ”kände” jag ju alla. Inget att fundera över.

En stund senare satt jag i grannstugan. Det slog mig att jag aldrig varit inne där. Jag hade stått ett antal gånger i dörren och utbytt artigheter med Linas och Idas föräldrar förr i tiden, men inte mer. Nu satt jag inne i stugan och drack cider och snackade skit med 6 underbara tonåringar. Till min lättnad hade vårat sex inte på nåt sätt inverkat i våra nyvunna relationer utan bara hjälpt till. Det enda tillfälle det kändes lite konstigt var när sex unga kvinnor satt helt ogenerat och pratade om sin upplevelse med samma kuk. Vars ägare satt bland dem. Då rodnade jag. Om jag trott att det hela skulle urarta i nån sorts absurd orgie hade jag haft fel, men ett antal timmar senare stapplade jag hem, duktigt rund under fötterna och kraschade i sängen utan att direkt minnas hur det gick till. Tror jag somnade lycklig.

Andra morgonen som sexuellt frigjord man på landet vaknade jag tidigt. Men inte av att vara bakfull. Och inte av att nån höll i min kuk heller för den delen. Jag var kissnödig helt enkelt. Lite förvånad konstaterade jag att jag var helt naken och att mina kläder låg i en knölig hög på golvet. Var jag så trött när jag la mig? Jag masade mig ut och konstaterade att det knappt kunde vara morgon än när jag helt ogenerat ställde mig och pinkade runt husknuten. Mitt hjärta höll på att stanna när jag hörde en stämma en bit bakom mig.

– Ska jag hjälpa dig att skaka av? Forfarande kissandes vände jag mig halvt om och såg .. Frida?! Om jag var allt annat än naturskön där jag stod med draggen i handen och pinkade, så var hon raka motsatsen. Hennes hår var rufsigt och hon var klädd i ett tunt lagan endast, som hon virat runt kroppen. Det högg till i mig när jag såg det och det kändes direkt fånigt att stå där och kissa inför något så vackert. Frida log skevt. Det högg till i mig, av vad vet jag inte men jag tolkade det som en positiv känsla.
– Err… fick jag ur mig. Sagt och gjort, det var något jag klarade av själv. Jag vände mig om och tittade frågande på henne.
– Jag kunde inte sova och så tänkte jag… började Frida och verkade leta efter ord
– … och så tänkte jag smyga ned och överraska dig. Ville.. värma mig lite på dig… Jag kände hur begär och åtrå ersatte min genans.
– Kom! Naken gick jag med henne efter mig i släptåg.
– Kommer strax, sa jag och vek av mot toan för att tvätta mig. När jag sedan kom in i sovrummet låg Frida redan i sängen. Hon vek undan täcket när jag klev in genom dörrkarmen och visade att hon låg helt naken i sängen. Det sög till, inte bara av synen av hennes fulländade kropp utan det faktum att hon nu låg i min säng! Jag kröp ned och hade, mot min vilja förvånades jag av, praktstånd. Det kändes så… opassande. Jag hade en stark känsla av att bara vilja hålla om henne, vilket verkade vara hennes vilja med.
– Håll om mig, bad hon. Hon bökade runt och snart låg vi sked med mina ena arm ovanför våra huvuden och den andra om hennes arm och underbara byst. Min kuk låg hårt inklämd mellan hennes skinkor och jag förbannade den att den inte kunde låta bli för en gångs skull. Men Frida tog det med ro. Hon putade och gnuggade sin underbart välformade bak mot mitt stånd och viskade:
– Verkar som du vill mer än bara kramas. Jag suckade ursäktande
– Ingen fara. Det går att kramas med din sköna kuk i mig också, tillade hon och ändrade ställning så att hon kunde fälla fram min kuk så att den istället hamnade mellan hennes ben, precis under hennes varma sköte. Vi återupptog skedliggandet, men med ett sakta och försiktigt juckande där min kuk gneds mot hennes svullna fitta. En lång stund låg vi så innan Frida lät handen vandra ned längs sin mage och med fingertopparna tog emot min kuk som tittade fram mellan hennes ben. Med flinka fingrar tryckte hon bak den och innan jag visste ordet av var den innanför hennes yttre blygdläppar. Fortfarande kvar med handen på sin mus för att säkerställa att kuken inte gled ur, tryckte hon baken mot mig. Sakta kände jag hur hennes sköte delade på sig för min kuk och succesivt blev mer och mer av den begravd i hennes heta inre. Tillslut var jag så långt in jag kunde nå och där låg vi och bara kramades, precis som hon föreslagit. Kuken bultade och jag andandes ganska snabbt. Jag kände hur Frida jobbade med slidmusklerna och jag masserade förstrött hennes ena av hennes underbara bröst. Det var oändligt skönt och intimt.
– Jag vill att du kommer i mig. Håll inte inne, viskade hon. Du ska få komma så mycket du vill i mig. Hennes ord hetsade mig och ganska snart kände jag att det var dags. Utan att nämnvärt öka tempot eller ändra ställningen tog jag så klivet över kanten och tryckte höften lite extra hårt mot hennes rumpa och stelnade till. Det flimrade för ögonen när jag kom i henne. Hon fortsatte med sina knipövningar långt efter att min orgasm klingat ut. Tillslut slaknade jag och gled ur men vi låg kvar. Och somnade en stund. Rummet var svalt i övrigt med öppet fönster och värmen från våra kroppar var perfekta element.

En stund senare vaknade jag, i samma läge som jag somnat. Frida sov, men det gjorde inte kuken min, som återigen stod som ett spett mellan hennes ben. Jag kunde inte hindra mig. Sakta började jag stöta mot hennes tillslutna blygdläppar och med ena handen assisterade jag. Jag hade tillslut lyckats arbeta in mitt ollon när Frida vaknade.
– Får du aldrig nog? mumlade hon sömnigt men hjälpte mig halvsovande att fullfölja penetrationen. Eftersom hon inte var våt först gick det lite trögt men tillslut var jag inne. Återigen juckade vi långsamt mot varandra och efter en stund viskade Frida.
– Nu är jag vaken. Mysigt sätt att vakna på! Men ta mig som du gjorde igår, det var så skönt! Hon rullade runt på mage och putade med rumpan. Jag satte mig på hennes lår och bände ned kuken. Snart låg jag på henne och pumpade allt annat än försiktigt. Frida pullade sig själv medans hon viskade kåta, uppmuntrande ord och tillslut kom vi tillsammans. Det var en underbar känsla och efter knullet var vi båda klarvakna och vi låg och pratade om ditt och datt. Det kändes som vi känt varandra för evigt. Tillslut somnade vi. Och försov oss.

Jag vaknade av att en liten lintott på 5 år stod och stirrade på mig. Innan jag hann förstå något sprang han ut med ett tjut.
– Pappa, pappa, det ligger en några i mitt rum och de är nakna! Det skramlade och in kikade ett bekant ansikte. Frida gav till ett tjut och drog upp täcket. Min polare tittade med stora ögon på oss. Tillslut verkade han återfå fattningen.
– För fan Martin, det trodde jag inte om dig! Det verkar som du haft det… han tittade på Frida med ett föredömligt knullrufs och blossande kinder … haft det bra, fortsatte han.
– Men klä för fan på er nu, det finns barn här! Han stängde dörren och jag hörde hur han uppehöll familjen med annat för att vi skulle få lite tid på oss. Vi såg på varandra och fnissade. Frida slutade dock fnissa när hon insåg att hon kommit hit endast iförd ett lakarn. När vi fnissat och bökat klart i sängen fann vi oss igen. Själv kunde jag dra på mig kläderna jag slängt ifrån mig och kände samtidigt att jag hade en svag huvudvärk efter gårdagens frikostiga drickande av cider. Frida virade lakanet runt kroppen och såg ut som hon kom från ett bättre toga party när vi så gick ut och mötte familjen som bodde i huset vanligtvis. Jag kunde inte hålla tillbaka ett flin när den undersköna, rufsiga, tunnklädda och väldigt genomknullade Frida presenterade sig. Man kunde ana de runda brösten gunga under lakanet där de spände ut det. Och solen sken in så att man såg konturerna av hennes välformade bak och ben. Hon själv märkte det inte, men det gjorde min kompis så det räckte. Hon var som tagen ur en erotisk film av rang. Efter artigheterna stapplade Frida ut och iväg och lämnade mig att svara på de tusen frågor som nu kom haglande. Vem? Hur? Vad? Eftersom jag inte visste hur jag skulle förklara att jag systematiskt knullat mig igenom ett tjejjäng på sex personer inför min kompis med familj var det inte helt enkelt att svara på frågorna. Men när jag sa Linas kompis verkade han nöjd.

– Fan Martin. Jonas flinade. Jag hade tänkt nämna Lina för dig, hon har gått och blivit en riktig puma (spelat ilsken blick från hans fru). Men hennes kompis verkar ju om möjligt ännu finare (ännu en ilsken blick, nu mindre spelad). Men akta dig för Linas lillasyrra, hon kommer bli farlig.
– Vadå kommer? hann jag få ur mig innan jag bet mig i tungan. Jonas tittade på mig frågande.
– In your dreams, flinade han. Det var tydligen FÖR osannolikt.

Jag var glad att jag arbetat under gårdagen för förutom att jag blivit påkommen med Frida i sängen var stället i oklanderligt skick. Vi tog snabbt igen tiden sen vi setts sist och till min lättnad utan att ta upp mina eskapader igen. Jag hjälpte dem packa upp maten och komma på plats. Solen sken och snart satt vi på altanen i varsin solstol med ölen i handen och tittade på när Jonas och Annas barn sprang omkring och lekte. Jonas försökte, när Anna inte hörde, mjölka mig på snaskiga detaljer om Frida men lyckades inget bra. Men svaren på alla hans funderingar kom gåendes självmant. Tjejerna verkade ha bestämt sig för att ta ett dopp vid bryggan för längs stigen som gick mellan vårat och Lina och Idas hus kom de så gående alla sex, iklädda badkläder och med handdukar i släp. Synen av de sex undersköna unga kvinnorna som kom gåendes under stoj och skratt var fantastisk. Anna verkade vilja gå fram och hålla för ögonen på Jonas, som inte kunde dölja sitt stirrande. Lina studsade fram med ett tjut!

– Heeej Jonas! Hej Anna! Och hej.. var det Albin och Tindra ni hette? Med sitt ogenerade, framfusiga och spontana sätt hade Lina inga som helst problem att presentera sig och sina väninnor för Jonas med familj. De var ju mer bekanta på regelbunden basis än vad jag och Lina varit. Frida verkade dock vara den enda som inte var riktigt bekväm, morgonens oväntade väckning verkade spöka fortfarande. Utan att skämmas det minsta knuffade Lina mig i sidan och berömde min insats i bastun.
– Tjejerna kom nöjda tillbaka därifrån, trodde verkligen inte de skulle anta vadet. Jag kunde riktigt se hur Anna och Jonas utbytte blickar. Sen lutade hon sig fram och viskade i mitt öra nåt som fick mig att rodna och förvånat känna hur hjärtat bultade lite extra:
– Tror förresten du gjort rejält intryck hos… vissa. Hon sneglade bort mot Frida. Vad menade hon? Lina avslutade viskningen med att nafsa mig lätt i öronsnibben och jag noterade att Jonas såg, med stora ögon, tilltaget. Lina lyckades inte övertyga Jonas med familj om att komma med och bada. Jonas hade nog velat men vågade inte. Själv hade jag svårt att tacka nej men kände ändå att jag ville umgås med Jonas. Lite besviket men med löfte om att vi var välkomna om vi ångrade oss fortsatte de mot sjön. Så fort de kommut utom hörhåll attackerade Jonas och för all del Anna mig igen. Jonas spontana var att fråga hur mycket jag betalat för att få Lina att säga så. Men mitt svar på det var lika sant som det var effektivt svar på tilltal:
– Du känner väl Lina, hon säger precis vad hon tycker. Jonas lät det sjunka in innan han sprang upp i ett brett flin.
– Din jävla bock! Hur många av dem..?… Jag såg hur Anna spetsade öronen.. Jag funderade och kom fram till att sanningen alltid är bäst.

– Alla. Jonas tittade på mig frågande.
– Alla?…
– Alla. Bekräftade jag lugnt. Jonas skakade på huvudet, sakta och eftertänksamt medans Anna gav mig en klart ogillande blick. När Jonas efter en stund tagit in vad jag sagt sa han, med hes röst:
– Jag pratade med Lina i veckan faktiskt…började han. Jag tittade frågande på honom.
– Eftersom du skulle ut och jag visste att Kenth (Linas och Idas pappa) skulle ut hit pratade jag med honom om att kolla så reservnyckeln låg där den skulle. Då nämnde han att Lina med kompisar skulle ut. Så jag… pratade faktiskt lite med Lina och bad henne kolla till dig. Först trodde jag inte hon skulle minnas dig, men det gjorde hon mer än väl – hon verkade rejält nyfiken på dig och varför du var där. Ville inte hänga ut dig, men lite var jag tvungen att tala om.
– Men jag trodde inte hon skulle *ta hand* om dig på *det* viset. Och så ordentligt. Jonas skakade återigen på huvudet. Själv funderade jag febrilt.

– Så.. hon visste att jag skulle… vara här, frågade jag tveksamt och tänkte på hur hon och Frida kommit till bastun på fredagen. Givet hur Lina var hade hon planerat det hela, det var jag säker på. Frågan var bara hur mycket av helgens händelser som var planerade och inte. Tankarna snurrade runt.
– Visst gjorde hon det, flinade Jonas. Avlägsna tjut och plaskande gjorde tjejernas närvaro påtaglig och jag skruvade på mig. Denna helg hade gått från oväntad till absurd och därifrån vidare. Jag visste inte vad jag skulle tycka eller känna. Självklart var jag oerhört .. tacksam för att få ha varit med om det, men samtidigt oerhört förvirrad. Tillslut lyckades jag sätta fingret på vad det var som inte stämde i ekvationen när Frida kom gåendes med handduken knuten om sig. Hon kom fram till oss och tittade på mig allvarligt.
– Får jag prata med dig? Samtidigt tvingades hon knyta om handuken som höll på att ramla av. När hon sträckte ut den med armarna för att få upp den blottade hon sin välformade framsida för oss, väl paketerad i en mycket sexig baddräkt innan hon knöt en ny knut ovanför bysten. Jag såg hur Jonas stirrade med öppen mun och jag förstod honom. Fridas kropp och barm hade den effekten och förstärktes av baddräkten ytterligare. Jag nickade och studsade up. Vi gick mot Idas och Fridas stuga. Det tog en stund innan Frida hittade orden, vilket hon verkade ha svårt att göra.

– Jag… äh… du vet… Jag kände hur det sög till och pirrade i magen, men sa inget.
– Jag var ju.. du vet.. otrogen. Jag är inte den… som är det. Mitt hjärta sjönk. Visst var jag glad över att ha fått dela säng med denna vackra kvinna, men att veta att det aldrig skulle ske igen fick mig att må dåligt omgående. Men hennes fortsättning förvånade mig så pass att det tog en stund att fatta.
– Så.. jag.. om .. vi.. du vet… om vi… har sex igen nu… jag tittade frågande på henne.
– Så är jag inte det längre… hon tittade på mig. Otrogen alltså… fyllde hon i. Kuggarna snurrade sakta i mitt huvud. Allt föll på plats, alla känslor, allt. Utan att ens tveka kastade jag mig över henne och kysste henne som jag aldrig kysst nån. Mitt i allt sex hade något annat växt fram, lika snabbt som oväntat. Känslor. Jag tittade förvånat på henne och var tvungen att fråga henne för säkerhets skull.
– Gjorde du… slut med din kille? För mig? Jag svalde hårt. Hon nickade allvarligt.
– Oavsett vad som händer nu, ville jag inte vara uppbunden med… honom. Det sista lät nästan föraktfullt. Hon fortsatte dock i mildare ton:
– Men… jag hoppas nog på att något… händer. Hon såg på mig med sina rådjursögon. Jag tittade tillbaka.

Insikten tog oss båda med storm och med den kåtheten. Vi formligen åt upp varandra! På två röda hade jag bänt Frida över köksbordet, dragit grenen på badräkten åt sidan och tryckt in kuken i botten på henne. Hon hade hunnit bli plaskvåt. Om första knullet vi haft dagen innan varit hetsigt, det andra på natten ömsint så var detta djuriskt. Frida höll inte igen, det märktes, och var annat än tyst. Jag böjde mig fram och drog ned baddräkten över hennes byst så den studsade ur baddräkten och ut på köksbordet. Snabbt, intensivt och våldsamt knullade jag henne mot bordet så det knakade oroligt. Vi nästan skrek ut vår gemensamma orgasm när de övriga tjejerna stormade in. Eftersom vi var mitt i orgasmen var det inte läge att avbryta utan vi fortsatte medans de övriga tittade storögt på oss. Lina klappade händerna och flinade. Jag hade min pulserande kuk fortfarande kvar i Frida när hon tog till orda:

– Antar att det betyder att han tog det på rätt sätt Frida, frågade hon. Frida stönade lätt eftersom jag fortfarande stod och juckade tankspritt.
– Jah…ahh.. Lina spände ögonen i oss och fortsatte…
– Betyder det här att jag inte får knulla med honom mer?
– Eller jag, flek Ida in.
Jag och Frida tittade på varandra och föll ihop i ett gapskratt. Det var så absurt så det fanns inte mycket annat att göra. Jag drog mig ur Frida och drog upp brallorna medans Frida snabbt rätade till baddräkten. Vi såg på varandra.
– Vi får se, sa Frida. Vi tar väl än sak i taget. Sen tog hon min hand och vi lämnade tjejerna, passerade en stirrande Jonas och Anna och gick iväg mot sjön. Det fanns saker att prata om. En framtid att blicka mot, för första gången på länge. Lika oväntad och osannolik som underbar och lovande.
————–

Epilog
Frida och jag blev ett par. Vår åldersskillnad visade sig vara mindre av ett problem än jag befarat, avståndet mellan våra bostäder var det däremot. Men jag behövde ett uppbrott och hittade ett nytt jobb närmre och skaffade en lägenhet där, som Frida efter ett år flyttade in i. Vi fick jobba hårt mot folks fördomar om vår åldersskillnad men det sägs att sann kärlek övervinner allt. Det var först när Frida blev gravid som folk tillslut började acceptera oss. Hennes graviditet hade utlöst smärre kriser, framför allt hos mig och hennes föräldrar som var rörande överens om att det var för tidigt att skaffa barn för henne och för all del oss. Men hon var benhård och hade en tydlig plan för hur hon ville leva sitt liv och i den ingick mödraskapet som en tydlig del. Att få göra Frida med barn var det mest otroliga jag varit med om. Och att se hennes mage växa med mitt, vårt barn innanför den häftigaste resa jag gjort. Men jag skulle aldrig glömma hur den börjat. Det var alltid med viss svårighet vi försökte svara på frågan ”hur möttes ni då?”, vilket var en fråga folk gärna ställde när de insåg att vi var ett par. Vi utelämnade detaljerna:)

Apråpå det. Lina, Ida och tjejerna då? Lina kom alltid att vara en mycket god vän till oss, och senare gudmor till vår dotter. Lina kommer alltid vara Lina men spelreglerna ändrades faktiskt den där dagen när jag och Frida blev ihop. Däremot delade jag och Frida sängen med Lina några gånger innan vi insåg att för mycket stod på spel. Det var några underbara nätter men sedan fortsatte vi som vänner. Ida däremot fick vi vara utan. Hon hittade en kille snabbt som ögat och känner jag henne rätt sysselsatte hon sig gott och väl med honom. Och de övriga, har jag ingen aning om. Bryr mig inte. De var kryddan på moset den där helgen.

Tänk så det kan gå

(0)

Sexnoveller

Clicky