Avkoppling del 3

Sexiganoveller

  • Säg inget, viskade Frida i låg ton. Mina sömngrusiga ögon mötte hennes mörka ögon. Frida?! De utstrålade… något? Kåthet? Som om hennes stadiga grepp om min kuk inte var tecken nog på det. Min hjärna försökte febrilt sortera ut intrycken men det absurda i situationen gjorde inte saken lätt. Frida?! Men vad… Med sin lediga hand avbröt hon mina tankar: hon la pekfingret över min mun i en gest som bara kunde tolkas på ett sätt. Jag stängde munnen instinktivt och avbröt alla eventuella försök att säga något – vilket nog var bra för vad kunde jag sagt som inte hade verkat fånigt? Innan jag hann göra några större framsteg i att greppa situationen tog hon bort sitt finger från min mun, släppte min kuk som med ett dask slog emot min mage och reste sig upp. Jag följde hennes rörelser med blicken utan att röra mig, än mindre säga något.

Hon tog tag i byxlinningen på sina träningsoverallsbyxor och drog i en snabb rörelse ned dem under knäna. Med i rörelsen åkte trosorna och hon sparkade av sig sig plaggen inför mina häpna, stirrande ögon. Det var, om man tänker efter, den mest osexiga avklädningen jag beskådat. Men i detta nu var det magiskt, trots bristen på finess. Min blick drogs automatiskt ned från hennes ansikte till hennes underliv där en liten, mörk och väl avgränsad tofs prydde ett vackert välvt venusberg. Knappt hann jag få en skymt av det, sedan igår så åtråvärda, innan hon avbröt sin avklädning genom att snabbt, tyst och smidigt satte ena knät på sängen och svinga det andra över mig. Jag måste sett rejält dum ut för hennes först allvarliga min förbyttes i ett glatt, nästan flinande leende. Sittandes på huk över mig tog hon utan dröjsmål tag i min sprängfärdiga kuk och sjönk ned så pass att våra kön möttes. Det gick en stöt genom mig vid beröringen. Hon drog mitt blålila ollon längs sina blygdläppar och jag tittade som förhäxad på vår kontaktpunkt. Att hon var bakmusad fick jag nu bekräftat. Den täta men välansade lilla tofsen slutade i en diskret men väldefinierad springa som ledde bakåt i en vacker bulle. Mitt ollon var vått av försats och vättes ännu mera av hennes uppenbart våta blygdläppar. Hon fortsatte att dra min kuk längs sin springa medans hon sakta sänkte sig. Vår andhämtning ökade unisont. Tillslut hade hon sänkt sig så pass att ollonet gled upp längs hennes springa och delade den med hår och allt. Hon tryckte tillbaka kuken under sig och den la sig till rätta under hennes öppning. Vi höll båda instinktivt andan och det enda som hördes var vår tyngd på madrassen. Andra handen la hon bestämt under min haka och tryckte den uppåt i en uppfodrande gest. Motvilligt lämnade jag våra kön med blicken och mötte hennes.

Samtidigt som vi fick ögonkontakt slappnade hon av i låren och lät tyngdlagen fullborda vår förening. Hon var trång men våt och hon sjönk sakta men resolut ned över min kuk samtidigt som hon gjorde en lång utandning. Frida satt helt still och under ett ögonblick hörde man bara vår andhämtning. Det svartnade nästan för ögonen då oceaner av lusta och åtrå byggdes upp och kanaliserades genom min bultande mandom, som nu var så djupt begraven i denna unga vackra kvinna. För ett dygn sedan hade jag inte ens känt till hennes existens, för några timmar sedan hade jag suktat efter hennes skönhet. Nu åtrådde jag henne som jag aldrig åtrått någon förr. Lustkänslorna gick i stötar ut från mitt underliv och jag kved ofrivilligt till. Hon tog tag i sin tröja med båda händerna och drog över huvudet. Hennes sport-BH följde bitvis med. Den vita BH’n var i sig inte sexig men med de klot som spände ut den gjorde den till något helt fantastiskt, speciellt som BH’n var halvt uppdragen så att bröstens välrundade och ihoptryckte underdelar syntes. Ena vårtgården var också blottlagd. Mina händer var snabbare än hjärnan och hamnade instinktivt och girigt på hennes magnifika bröst där de ivrigt assisterade blottläggandet. Jag kavlade upp BH’n så den vilade ovanpå brösten där den fick stanna. På nära håll bekräftades verkligen vad jag sett igår. Hennes bröst var magnifika. Stora, mogna klot som upphävde tyngdlagen men som på alla vis såg så naturliga ut som ett par tonårsbröst kan göra. De var, för en bröstfixerad person som mig, det mest fulländade jag skådat. Jag vägrade släppa dem.

Med små, gnuggande rörelser började Frida röra sig och tog tag om mina händer och hjälpte mig knåda hennes bröst. Jag trodde jag skulle svimma och visste inte var jag skulle fästa blicken; mot hennes vackra ögon som tittade koncentrerat på mig, brösten som vi gemensamt höll om, eller musen man anade inne i skuggan mellan hennes ben och under hennes vackert väldefinierade venusberg – där min kuk just för tillfället upplevde sin livs ögonblick. Fridas fantastiska fitta kramade mig ljuvligt och hennes små rörelser multiplicerade njutningen mångfalt. Ganska snabbt och till min min fasa insåg jag att det här inte skulle bli långlivat. Samtidigt ökade Frida tempot stadigt och innan jag hann fundera mer på det kved hon till, bet sig i läppen för att inte skrika till. Hon släppte mina händer och gnuggade hetsigt sitt underliv mot mitt samtidigt som hon vibrerade i hela kroppen. Det gick inte att ta miste på hennes orgasm. Jag tog tag i hennes höfter och trädde henne hårt på mig medans jag med ett dovt morr gav efter mina egna lustar. Med på gränsen till smärtsamma kramper sprutade jag min sats djupt in i Fridas vibrerande fitta samtidgt som jag hårt tryckte hennes höfter mot mig i en fortsatt gnuggande rörelse. Det kändes som våran gemensamma orgasm pågick i evighet men tillslut avtog kramperna och vi stannade upp. Frida föll ned mot mig och vi låg still en lång stund och bara andades, min kuk fortfarande djupt i henne, utan tecken på att vekna – den hade det alldeles för bra för att komma på några sådana tankar. Vi hann aldrig ens bli anfådda.

Där låg jag, med Frida uppträdd på mig och med ett fast grepp om hennes stjärt. Efter vad som kändes som en evighet men antagligen inte var någon lång stund alls la Frida sina händer på mina axlar och höjde sig så pass att vi kunde få ögonkontakt. Hon såg på mig med ögon som fick mig att smälta men hennes blick var allvarlig.
– Detta för absolut inte komma ut, viskade hon och tog inte blicken från min.
– Självklart inte, sa jag automatiskt. Jag menade det, men hon var påstridig:
– Jag menar det. Inte ens till Lina. Detta är mellan dig och mig. Här och nu. Jag nickade i samförstånd och vi tittade utforskande på varandra.

Letar du sexleksaker snabba leveranser www.lekosmek.se

Jag insåg att detta kanske var enda gången och ville ha mer. Min kuk var vid detta laget halvhård men fortfarande kvar i Frida. Detta var för bra för att inte utnyttja. Mitt grepp om hennes skinkor hårdnade och jag började sakta använda hela Frida som onanihjälpmedel genom bestämda rörelser och motjuck. Resultatet lät inte vänta på sig, kuken styvnade direkt och Frida såg på mig med en road blick.
– Inte fått nog?
– Inte på långa vägar, replikerade jag snabbt.
– Du vet… jag är ute och tar min morgonjoggingtur nu. Borde… vara tillbaka… snart. Hon lät osäker och mitt tilltagande juckande i henne försämrade uppenbarligen hennes koncentration.
– Än så länge har du ”joggat” en ganska kort stund, sa jag med övertygande röst samtidigt som jag synkade mina juck med orden. Du hinner med några kilometer till.
– Ohh… kej… flämtade Frida tillbaka, samtidigt som jag släppte mitt grepp om hennes skinkor och kuperade brösten istället. Girigt sög jag till det ena. Det var tydligen en känslig punkt för Frida skalv till och gav till ett pip. Sporrad slängde jag i en snabb och förvånansvärt smidig rörelse över Frida på rygg. Smidighet till trots dunsade det till betänkligt men jag hindrade Fridas eventuella protester effektivt genom att fortsätta attackera hennes uppenbart känsliga bröst med min mun. Med händer och mun gick jag sen loss på hennes bröst med en frenesi och inlevelse som skulle fått vilken ammande unge som helst att blekna i jämförelse. Jag var som en tonårspojke som första gången fått tillgång till ett bara kvinnobröst. Sporrad av Fridas uppenbara känslighet lät jag hennes kvävda ljud guida mig. När Frida verkade bli näst intill besvärad av att inte kunna leva ut sina lustar högljutt lämnade jag hennes bröst med munnen och rörde mig snabbt nedåt – fortfarande knådades hennes runda klot, girigt.

Frida gjorde en ansats att hindra mig att gå ned på henne men jag var målmedveten och min mun hittade snabbt sitt mål. Frida ålade sig som en mask under mig när jag ivrigt lapade i mig hennes safter och lät tunga och läppar utforska varje skrymsle av hennes heligaste och känsligaste. Spåren från min laddning var uppenbara men den vackra musen fick mig att slå bort all eventuell tvekan inför detta. Den vackra musen ville få och fick all min uppmärksamhet.
– Kan inte… måste…. få … kan inte, flämtade Frida i ett desperat tonfall. Jag sporrades ännu mer och sket högaktningsfullt i att Ida låg vägg i vägg med oss. Jag lät ena handen assistera min mun och tillsammans utforskade vi Fridas mus minutiöst. Jag njöt av varje kvadratmillimeter av hennes kön. Det var så vackert och jag var helt såld. Vägrade sluta, det var som om man hittat sin absoluta favoriträtt och precis upptäckt att man kan äta hur mycket som helst och ändå inte bli mätt. Fridas osammanhängade mummel verkade mest gå ut på att hon mitt i lustan hade ångest över att Ida eller någon annan kunde höra oss gjorde mig bara mer tänd. Tillslut lyckades hon stöta fram ett budskap som dock fick mig att snabbt byta sysselsättning.
– Ge… mig…. kuk… Ge mig din kuk… nu!.. knulla mig.. fyll mig! flämtade hon och jag såg upp på henne. Vyn var fantastisk där jag låg mellan hennes ben och med hennes sköte några centimeter framför mig. Min tunga värkte av ansträngningen och ansiktet var nedsölat men jag kunde inte varit mer belåten. Jag satte mig på knä och tog tag i hennes vader och höll upp och ihop hennes ben samtidigt som jag böjde dem framot mot hennes överkropp. Inte smidigaste positionen men ack så porrigt där jag fällde ihop henne som en fällkniv samtidigt som jag positionerade mig. Jag la upp hennes ihopslagna ben mot min ena axel och lät min vid det här laget lite ömma med stenhårda kuk åter plöja sin väg in i hennes sköte. Snabba, hårda stötar och ett hårt grepp om hennes ben fick henne, hennes bröst och hela sängen att skaka. Frida verkade ha gett upp om att vara helt tyst utan flämtade i takt med vårt knullande. Jag särade på hennes raka ben och pumpade taktfast medans jag njöt av alla intryck min krop tog emot.
– Bakifrån… bakifrån kommenderade Frida efter en stund och jag kände att det var en bra idé att byta ställning då musklerna jag hittills använde var helst slut av ansträngningen. Dessutom misstänkte jag att Fridas bakmusade fysionomi gjorde sig som bäst bakifrån. Ivrigt ompositionerade vi oss och jag kunde direkt se att jag haft rätt. En svullen, blöt, bullig och vacker mus tornade upp sig framför mig. Mina händer attackerade instinktivt och jag fingrade på, i och runt detta mästerverk till fitta. Frida njöt men manade mig otåligt att fortsätta knullandet genom att famla efter min kuk och dra den mot springan.
– Mer kuk! Mer kuk nu.. fyll mig med kuk. Utan reson penetrerade jag henne och vi fortsatte knulla hetsigt. Hennes bröst gungade tungt av stötarna men trycktes sedan sakta ihop när hon inte orkade hålla sig uppe utan lät överkroppen falla ned mot sängen. Nu började vi få upp tempot rejält och det var uppenbart att Frida närmade sig någon sorts extra klimax. Precis när jag märkte att hon var på väg fick jag inspiration och böjde mig framåt lite så jag kunde ta tag i hennes axel. Med andra handen på hennes rumpa knixade jag bestämt men milt in tummen i hennes rosett. Det var hon inte beredd på alls för hon stelnade till, men effekten lät inte vänta sig: hon föll över kanten och gav ifrån sig ett gutteralt stön och kom i en orgasm som var så våldsam att jag nästan blev rädd. Jag släppte hennes axel och pumpade henne i takt med hennes orgasm, alltjämt med tummen kvar i hennes bak. Kände att jag inte var riktigt där än så när hennes orgasm ebbat ut föll jag framåt med henne under mig. Nu låg hon raklång på mage och jag på henne, med mina ben utanför hennes.
– Åhhh.. åhhh… ja, stora underbara kuk, spruta djupt i mig Martin, vill känna dig komma djupt i mig. Fridas kåtsnack, som förvånade mig, tog mig snabbt mot min egen utlösning och med ett morr tryckte jag in kuken så långt det gick och stannade där medans den ryckande levererade satsen i Frida. Det var utan tvivel den mest tillfredsställande stunden i mitt liv. Jag höll hårt i Fridas höfter medans kukens konvulsioner sakta avtog i den vackra kvinnan som låg under mig. Vi föll ihop på sängen.
– Nu måste… jag verkligen gå.. sa Frida tillslut där jag låg och förstrött pillade på hennes bröst och tittade på henne. Jag nickade motvilligt.
– Det var det bästa jag gjort sa jag helt sanningsenligt, som för bara några timmar sen redan fått mitt livs knull. Två toppnoteringar på några timmar!
– Samma här, sa Frida med eftertyck.
– Finns det chans till repris, frågade jag hoppfullt medans Frida hoppade ur sängen och drog på sig sina kläder.

Frida stannade upp och såg på mig begrundande.
– Hade tänkt mig detta som en engångsgrej. Vi får se vad framtiden har i sitt… sköte. Hon log menande och drog samtidigt ett finger längs sin nu välknullade fitta. Hennes hand blev våt av safterna från den. Det gick en våg av eufori när jag såg hennes välsvarvade kropp och spermadränkta hand som lämnade fittan. Min sperma. Från hennes fitta. Belåten såg jag henne klä på sig, lika snabbt och effektivt som avklädningen skett. Hon böjde sig ned och gav mig en puss på munnen och klapp på kuken.

Innan jag visste ordet av var hon borta och jag låg själv i rummet igen. Ett rum som nu återigen osade svett och älskog. Rutorna var helt igenimmade och lakanen ihopknycklade och blöta. Jag flinade när jag såg ”förödelsen” och gick tillslut upp och ut ur rummet för att ta en dusch. Det susade i öronen och bultade i hjärtat och jag kände ett rus av nattens och morgonens händelser. På vägen till duschen passerade jag kylen och jag insåg hur törstig jag var. Öppnade, tog fram en liter mjölk som jag svepte på stående fot. Bilder av Lina och Frida flimrade förbi allteftersom den iskalla drycken rann ner i halsen. Min kladdiga och nu inte så respektingivande lem reste sig halvhjärtat vid minnet av det fantastiska jag just varit med om. När jag med ett leende sänkte tetran och gav till en hög rap mötte min blick två förvånade ögon. Ida och jag stirrade på varandra.Kan nog inte tänka mig ett konstigare sätt att träffa någon på för första gången (förra gången räknades knappt).
– God morgon! hasplade jag ur mig automatiskt. Samtidigt insåg jag att det absurda i situationen inte gav utrymme för att få panik (vilket nog borde varit den naturliga reaktionen). Det var också nåt i Idas uppenbarelse (förutom det faktum att jag sett henne naken under allt annat än smickrande omständigheter) som gjorde mig lugn. Av någon outgrundlig anledning gjorde jag ingen ansats att skyla mig och jag förvånade mig själv med att låta lugnare än vad jag var där jag stod näck och med nedsölad kuk som svajade i riktning mot den uppenbarligen nyvakna unga flickan, eller snarare, kvinnan framför mig:
– God morgon, allt väl? Frågan var helt ärligt och spontan men Ida stod ändå stum och stirrade på mig och jag klandrade henne inte. Hon hade en klart röd nyans i ansiktet men såg annars inte så besvärad ut som hon borde.
– Jag skall bara ta en dusch, fortsatte jag, för jag kände att paniken ändå började byggas upp. Det finns frukost i kylen, ta för dig om du vill. Innan situationen på något vis eskalerade till nåt ännu mera pinsamt vände jag på klacken och gick mot duschen. Jag skakade huvudet åt den absurda situation som just utspelats och slog bort ambitionerna på att hitta på bra sätt att ursäkta mig, det fick vänta. När duschens strålar började spola bort svett och kärlekssafter var det som de spolade bort min oro med. En stund senare efter en stunds grundlig fysisk och mental kroppsvård kom jag åter ut till köket med en handduk runt midjan. Ida satt vid köksbordet med ett glas mjölk och såg oförskämt pigg ut. Hon var fortfarande rosig om kinderna. Till min stora förstjusning, för det gav henne en helt bedårande look. Hon såg helt enkelt bedårande ut. Jag försökte utröna vad hon kände och hur hon mådde men hon sa inget som kunde hjälpa mig. Den för stora skjortan på henne gav mig, mot min vilja, goda möjligheter att då och då låta en förstulen blick få en skymt av delar av hennes fasta och uppnosiga tonårsbröst. Mot min vilja kanske är fel att säga, hon var vacker som en dag där hon satt och förstrött mumsade på frukosten men samvetet mitt påminde mig om nattens såväl som morgonens fadäs. Det var, efter en stunds tystnad, Ida som bröt tystnaden.
– Var jag mycket pinsam igår?
– Mer pinsam än jag precis var? frågade jag retoriskt.
– Typ. För första gången drog hon lite på mungipan. Jag kände att isen var bruten, om den nu funnits.
– Well, du spydde ned dig själv, mig och golvet. Vi fick duscha av dig och kasta dig i säng. Men inte värre än så.

Hon såg lite tveksam ut, som om hon funderade över vad hon skulle säga
– Så du har sett mig… naken? Hennes kinder färgades snabbt underbart rosa men hon vek inte undan med blicken.
– Ja, sa jag odramatiskt. Men det var tyvärr nödvändigt under omständigheterna fyllde jag snabbt i och fortsatte i en så lättsam ton jag kunde:
– Och du har sett mig naken, så det jämnar ut sig.

Hennes kinder blossade till ytterligare och hon log försiktigt. Vi fortsatte äta frukost och hade en otroligt trevlig och trivsam stund. Ida visade sig vara minst lika glad och framåt som sin storasyster, bara lite mer nedtonad till sitt sätt. Efter en lång stunds prat och frukostätande blev det tillslut tyst. En tystnad av den bekväma sorten. Ida blev allvarlig och såg ut att fundera hårt på något innan hon slutligen såg på mig med en forskande blick.
– Vad tyckte du då? Hon slog ned blicken men höjde den sen igen och såg forskande på mig.
– Om vad? svarade jag dumt för frågan stämde inte in på något vi pratat om.
– Om vad du… såg? Hon bet sig i underläppen men sänkte fortfarande inte blicken. Jag måste fortfarande sett ut som ett frågetecken så hon fyllde i:
– När du tog… hand om mig igår? Poletten trillade ned och jag började så smått känna paniken komma.
– Menar du att du undrar vad jag tyckte om att se… dig… naken? sa jag för att köpa mig tid och minimera risken att min jag trots allt missförstått frågan. Idas kinder fick ytterligare en rödare nyans och hon nickade men slog fortfarande inte bort blicken. Jag slogs av hur lik hon var sin storasyster. Viljestark och framåt. Men hennes tonårsblyghet gav detta en mycket besynnerlig men angenäm kontrast. Jag tittade på henne och insåg att ärlighet var det enda raka:
– Det finns inget sexigt med en aspackad, nedspydd tjej. Idas min blev allvarlig och antog en ledsam ton så jag fortsatte snabbt och utan eftertanke:
– Men det lilla jag fick se av dig då gjorde mig så galen av kåthet att… att… jag… inte kunde hindra mig att runka vid blotta tanken på dig. (Jag bytte i sista sekund ut ”vid blotta synen” mot ”blotta tanken” men annars var det ju helt ärligt. Nu var det min tur att rodna kände jag. Denna frukoststund hade tagit en intressant vändning. Ändå var jag inte beredd alls på fortsättningen. Ida såg oroveckande missnöjd ut över mitt svar och spände ögonen i mig.
– Säkert. Varför skulle du tycka det? Jag är ju typ asful om man jämför med syrran som har värsta kroppen eller Frida med tuttar som får alla att gapa.
Jag funderade. Denna bristande självkänsla och utseendefixeringen. Jag kvävde en suck och fortsatte på den inslagna banan i ärlighetens tecken:
– Dumheter. Jag skall erkänna att Fridas… tuttar är en liga för sig, absolut. Och javisst, din sy.., jag menar Lina är också fantastisk. Men fan Ida, det är du med, på ditt sätt. Jag menar det! (Ida himlade med ögonen).
– Hur? avrbröt Ida.
– Du är lite rundare än Lina, vilket gör dig, om möjligt, snäppet kvinnligare. Speciellt med dina helt otroligt… uppnosiga och fasta tonårsbröst. De är magnifika, jag vet kvinnor som skulle döda för att ha sådana och vilken kille som helst skulle dö bara för att få än skymt av dem. Dessutom är du ju ung, och det är få förunnat att redan se så feminin ut som du gör. Du är en perfekt mix mellan ungdom och kvinnlighet. Hela utläggningen kändes smått absurd men det kändes ändå helt självklart. Ida krävde ärligt svar och det fick hon.
Ida verkade tveksam men hennes blick avslöjade att hon uppskattade berömet. Jag fyllde i med något för mig högst väsentligt:
– Dessutom är du trevlig och verkar vara en tjej med skinn på näsan och en god portion humor. Sånt är grymt sexigt. Nu såg Ida förlägen ut på riktigt och jag mös.

Tillslut kunde jag inte låta bli frågan som legat och malt i bakhuvudet.
– Väckte jag, jag menar vi dig förut?
– Menar när du och syrran porrade er, eller när du och Frida gjorde det? replikerade Ida blixtsnabbt och såg så road ut att jag direkt ångrade frågan.
– Ehh, glöm det! resignerade jag.
– Jag var typ asfull igår men ni var ju inte direkt tysta, fortsatte Ida. Och du och Frida höll ju på… så att det skakade i huset.
Min förhoppning om att vi lyckats vara diskreta grusades grundligt, liksom mitt löfte om diskretion till Frida. Ida verkade tycka det var lustigt och fortsatte att fråga ut mig om allt som skett, in i minsta detalj. Precis som jag kvällen innan förvånats över hur lätt det varit att prata allvarliga saker med Lina och Frida i bastun var det samma sak med Ida. Hennes nyfikenhet verkade inte känna några gränser. Mitt i vår utdragna frukost stormade Lina in.
– Hej på er! Lina slog sig ned på en stol och tog utan omsvep för sig av frukosten medans hon fortsatte:
– Tänkte kolla till dig lilla syster yster, och du verkar ju ha det förträffligt bra. Sen slog hon blicken i mig och såg forskande på mig innan hon sprack upp i ett triumferande leende som fick mig att känna mig högst illa till mods.
– Ha! Var det mysigt med Frida i morse? Lina flinade brett och jag kände hur jag rodnade.
– Syns det så tydlit? frågade jag förbluffat
– Skojar du? Det lyser nyknullad om dig och det är inte min förtjänst. Om inte du Ida varit framme förstås? Nu var det Idas tur att rodna men hon himlade med ögonen på ett avvärjande sätt. Lina fortsatte:
– Ja, men framför allt var Frida *väldigt* angelägen om att ta en joggingtur i morse, och så hurtig brukar hon inte vara. Och HON såg definitivt mer nyknullad ut än hon borde när hon kom tillbaka. Hon måste fått en ordentlig åktur. Jag rodnade om möjligt ännu mer.
– Kul för henne, kul för dig. Tror hon behövde det, hennes kille är ett pucko. Och du, ja du behöver så mycket fitta du kan få din stackare. Lina klappade mig på huvudet och jag skakade på det. Hon blinkade när hon sa det och reste sig sen upp.
– Kom när du är klar Ida, de andra har inte vaknat än. Det blir väl nån bakfyllelunch senare. Du är också välkommen Martin. Och visst ja, om det är nån mer som behöver en ordentlig åktur så är det lilla syster yster här. Mycket prat, lite verkstad. Nu har du chansen Ida, han är provåkt och godkänd. Med de orden lämnade Lina oss i en definitivt pinsam tystnad. Vi tävlade nog båda om att lysa röda som tomater. Jag började nervöst plocka undan frukosten. Ida försvann in i sitt rum men kom en kort stund senare ut och dröjde sig kvar i dörröppningen.

Hon tittade på mig forskande, hennes kinder var rosiga men uppsynen allvarlig.
– Men skulle du vilja ha sex med mig då? Jag stelnade till och stirrade på henne. Denna framfusighet!? Återigen hängde jag inte med i svängarna vilket måste ha märkts.
– Jag menar… syrran har rätt. Jag skulle.. gärna… vilja ta en… åktur? Jag höll på att få slag. Skojar hon?!? Jag samlade mig för ett lagom neutralt avvisande, dels för att jag inte trodde på vad hon sa men också för att jag inte ville riskera att göra bort mig mer än nödvändigt.
– Alltså… rent teoretiskt sett absolut, vem skulle inte det? Men… jag vägde orden. En stunds tystnad medans jag letade efter en lagom kompromiss mellan moralpredikan och sunt förnuft.
– Du får inte skämta sådär, fortsatte jag men Ida avbröt mig. Hon fixerade mig med blicken och på ett ögonblick försvann osäkerheten.
– Du.. jag har fortfarande inget under skjortan… Hon drog upp den lite och jag trodde jag skulle svimma. Det stämde, så mycket var säkert. Stod jag här och blev förförd av en…?

Hjärnan kortslöt direkt vid åsynen. Innan jag visste ordet av var jag framme vid Ida och tryckte henne bakåt mot hennes säng med ena handen girigt glidandes uppför hennes ben där den mötte den lilla fjuniga musen som redan gett mig en utlösning bara vid blotta åsynen. Den var mjuk, varm och… våt! Plaskvåt! Jag grymtade och puttade milt ned henne på sängen där hon blev sittande. Hon såg på mig när jag slet bort handduken och blottade det hon redan sett, men nu mitt framför hennes ansikte och med hennes medgivande. Den måste sett hotfull ut för plötsligt återfick hon sin osäkra min och såg lite rädd ut.
– Var försiktig med mig bara, jag är osk.. hon tystnade, utan att lämna den svajande kuken med blicken. Helgens händelser hade definitivt förvandlat mig till något av ett sexmonster och jag hörde bara vagt vad hon sa. Som ett rovdjur med korn på ett byte mätte jag upp allt det vackra framför mig. Jag nickade dock till svar innan jag dök ned mellan hennes ben. Det luktade fräscht. En blandning mellan kåthet och ungdom.

Men nu, nu hände något märkligt och oväntat. Något jag aldrig varit med om och som alltid kommer vara något av det mest gåtfulla men mest fantastiska jag varit med om: Idas lilla oskuldsfulla uppenbarelse, all den osäkerhet hon visat försvann som i ett trollslag när min mun träffade hennes fitta och fingrarna letade sig in i hennes väloljade och oanvända hål. Kan inte säga annat än att hon blev som förbytt, att hennes kropp tog över kontrollen och gav efter de mest primala drifterna – utan minsta tanke på att låta några hämningar eller inlärda beteenden styra. Hon har efteråt själv beskrivit det som att hon ”inte var sig själv, att någon annan tog kontrollen”. Jag tror henne. Hon tog tag i mitt huvud och tryckte det hårt mot sitt underliv, medan hon saxade benen om mig och låste mig helt. Ur hennes lilla mun strömmade en fors av ord som fick mig att nästan komma av mig, men istället sporrade de mig:
– Jahhh! Slicka min fitta. Slicka min lilla oskuldsfitta, den har längtat så. Hårdare. Mmm… ja, ett finger in. Så ja. Fortare. Åhhhh… GUUUD! Min fitta behöver det här. Slicka för fan, mera! Hon manövrerade mitt huvud som om det vore en röststyrd sexleksak. Jag slickade fitta som om livet mitt berodde på det. Blotta tanken på att detta var första gången för henne sporrade mig att ta ut allt jag hade på hennes lilla oskuldsmus. Efter vad som kändes som en evighet, under en strid ström av grova ord, hårdnade hennes grepp om min nacke. Jag hade nu två fingrar i hennes otroligt trånga lilla mus och började massera rosetten med tummen. Då tog det hus i helvete på allvar.
– In med tummen i rumpan! Oh, ja. Fan vad så in i helvete jävla skööö – öönt. Jag tror… ahhh. Jag… koo…ooo – oommer!… Nu! Hon spände hela kroppen vilket resulterade i att hon tryckte höfterna mer mot mitt ansikte samtidigt som hon lät benen krama mig hårt. Sen kom hon. Jävlar i min lilla låda vad hon kom. Jag trodde hennes tjut skulle lyfta taket. Själv trodde jag att jag skulle kvävas och tanken att detta skulle vara det optimala sättet att dö på föresvävade mig.

Precis som jag trodde att jag skulle få lite andrum knuffade hon plötsligt bort mig från sig. Hon såg allt annat än oskuldsfull ut nu, med bena brett isär och sitt sköte rött, blött och öppet för min syn. Hon masserade sin ena bröstvårta och med en rosig men bestämd min sa hon andfått:
– Knulla nu min oksuldsfitta med den där kuken. Jag vill ha kuk i mig. Fort! Visa inte fittan någon nåd!! Jag fattade inte var hon fick allt ifrån men tänkte inte vara den som ifrågasatte. Jag tog tag i hennes ben och drog henne så att rumpan hamnade lite bättre på sängkanten. Höjden var perfekt. Ida famlade ivrigt efter min bultande kuk som nu svajade ovanför hennes så vackra mus. Som jag för några timmar sen kommit vid blotta åsynen av. Hon tog tag i sina knäveck och putade vad hon kunde. Jag la handen på hennes väljoljade mus och lät fingrarna följa vätan in. Sen tog jag andra handen och bände ned kuken. Vi ryckte båda till när mitt ollon nuddade sin tredje fitta på bara några timmar. Jag lät ollonet gnidas fram och tillbaka i den lilla skåran och bara njöt av att få göra det. Wow. Ida var dock otåligare.
– In med kukhelvetet för fan. Jag har väntat i sexton år och tänker fan inte vänta mer nu. För första gången slogs jag av tanken på preventivmedel men Ida verkade läsa mina tankar: Knulla mig… nu!! morrade hon. Fuck kådis, det är lugnt! Fyll mig med kuk och sperma. Hon släppte sina knäveck och famlade efter mina höfter som hon försökte trycka mot sig. Jag hade fortfarande inte vant mig vid hennes förvandling men lät mig styras av hennes direktiv. Resolut tryckte jag ned ollonet längs hennes skåra. Det delade den som en het kniv delar smör och med ett extra tryck var vinkeln rätt. Jag tryckte på med höften och ollonet påbörjade resan in. Men det tog stopp nästan direkt. Det må vara såphalt, men det var trångt. Riktigt jävla trångt. Ida verkade dock inte tappa fattningen.
– Fortsätt! Den är trång, jag vet, men in ska kuken, manade hon på. Hon försökte trycka höfterna mot mig samtidigt som hon drog. Det fick bära eller brista (helst både och!) tänkte jag och tryckte på för kung och fosterland. In åkte kuken, långsamt men obevekligt. Ida skrek till och öste ur sig en flod av svordomar. Kuken var halvägs in och satt som i ett skruvstäd. För en sekund tystnade vi båda och såg unisont på vad som skedde. Det såg nästan groteskt ut – den lilla, välformade men späda kvinnan, den fjuniga lilla musen delad av en ådrig, grov kuk. Jag kände hur Idas fitta sakta anpassade sig för det nya och det var enbart på grund av att jag var tämligen nyknullad som jag inte kom direkt.
– Oh helvete, det spänner… Idas fingrar hade letat sig ned till vår förening där de kände runt kuken och längs fittan – som för att kolla att kroppens signaler stämde och att kuken verkligen satt där.
– Så jävla cool. En fet kuk… i mig.. jag vill ha… resten med! Jag tryckte upp hennes ben mot hennes bröstkorg och lät min tyngd falla mot henne. Detta kunde hennes oknullade mus inte värja sig mot och innan jag visste ordet av hade jag bottnat i henne. Det tog emot längst in men inne var den, helt och hållet. För första gången sen vi påbörjat denna besynnerliga akt så jag ett uns av osäkerhet i Idas ansikte. Hon låg och kände efter. Jag höll mig still och lät tog in alla känslor. Från de i magtrakten till de mer konkreta i kuken som återigen befann sig i kukhimlen. Sen drog jag ut kuken halvägs och stötte in igen, som för att se vad som hände. Ida drog efter andan och sen satte hon igång igen.
– Ja… kuk. Mera kuk. Hon visade med hela kroppen att hon ville ha mer och innan jag visste ordet av knullade vi som kaniner. Jag höll i hennes ben där hon låg på sängen med huvudet upp mot väggen och pumpade hennes fitta med så mycket kuk mina muskler bara orkade med. Allt medan hon mötte med sin kropp och en strid ström av skrik och kåta haranger. Det var det vildaste knullet jag varit med om. Utan förvarning knuffade så Ida bort mig. Mina mjölksyrefyllda musklar klarade inte hantera detta och jag ramlade bakåt. Kuken åkte ur med ett plopp.

Innan jag visste ordet av hade Ida knuffat ned mig sittandes på sängkanten. Sen tog hon tag i min indränkta kuk och satte sig på den, med ryggen mot mig. Den hittade direkt, men tro fan att det var lika trångt som första gången. Marginellt lättare gick det när hon sjönk ned på den. Jag tog tag i hennes höfte och trädde henne bokstavligen på mig. Sen påbörjade hon en ritt som om hennes, inte mitt, liv berodde på det. Min kuk var som sagt i himlen men ganska öm. Ida red och svor och stannade bara upp för att hämta andan.
– Fingret. Rumpan. In med det, väste hon. Jag lydde blint och snart satt Ida och gnuggade sig mot mig med min kuk djupt i sig och min tumme så långt in i hennes rumpa jag förmådde.
– Helvete… skrek Ida och sen kom hon igen. Återigen fick jag fascinerat studera hennes våldsamma orgasm. När hon lugnat sig vände hon sig mot mig, helt svettig i ansiktet med en finurlig min.
– Fan Martin. När du ändå tagit min ena oskuld kan du lika gärna ta nästa med. Jag trodde inte jag hörde rätt. Har personligen aldrig varit nån fan av analsex men det var inte läge för argumentation eller ens reflektion. Ida tryckte ned mig på sängen så jag låg i den, och gränslade mig i reverse cowgirl. Innan jag visste ordet av tog hon tag i kuken och vätte den genom att dra den längs sin plaskvåta skåra. Utan reson tryckte hon sen ner sig över kuken, denna gång med ollonet obevekligt positionerat mot sin rumpa. Ironiskt nog gick det, åtminstone i början, lättare än vad defloreringen av hennes mus gjort. Målmedvetet och under en hel del svordomar arbetade hon sig ned längs skaftet. Halvvägs ned verkade hon var nöjd och påbörjade att rida mig. Denna gång betydligt försiktigare, men absolut inte mindre resolut. Kuken verkade trivas i detta hål med och snart verkade Ida njuta minst lika mycket som tidigare. Jag låg bara och häpnade, men njöt desto mer. Sakta kände jag hur min kuk började hämta krafter för ännu en utlösning. Ida verkade inte ta notis om mig nämnvärt utan ägnade full fokus åt att knulla min kuk som om den vore ett sexhjälpmedel.
– Rumpan bra, fittan bättre sa hon plötsligt och hoppade av mig. Ta mig doggy nu, har alltid velat testa. Hon ställde sig på fyra och viftade med rumpan. Snabbt var jag på plats och tryckte in kuken i henne. Tredje gången gillt, nu gick det lite lättare men fortfarande satt den som en våt handske kring kuken. Det var en syn för gudarna och jag började knulla det lilla kåtstycket besinningslöst, ivrigt påhejad. Ida mötte varje stöt med bårde ord och handling och återigen kände jag utlöstningen byggas upp.
– Jag kommer snart, morrade jag varnande.
– Fyll mig, replikerade Ida snabbt och stötte emot mig hårdare. Tummen, fortsatte hon. Jag tryckte in tummen i hennes lilla rosett och återigen visade Ida tecken på att orgasmen var nära. Själv kände jag att min kuk nu gav efter för den trånga kåta fittan och med ett dovt morr som övergick till ett vrål matade jag på allt jag hade i henne. Jag stelnade till och lät kuken skjuta ut allt vad den kunde ge längst in i hennes oskuldsfitta. Ida kom hon med och tillsammans skrek vi ut orgasmen innan vi föll ihop i en hög. Med ett ”slorp” åkte kuken ur och jag låg bredvid denna unga nymf och såg hennes likväl vackra mus lätt delad, glänsande, sipprades av sperma. Det var helt surrealistiskt. Hade jag just varit med om detta? Ida vände sig mot mig och i ett ögonblick hade hon förvandlats tillbaka till den oskuldsfulla tonåringen jag precis lärt känna. Hon titta på mig, svettig, rosig, men med ett glatt leende.
– Oj. Vad hände där? frågade hon med en oskuldsfull min som var en så grov motsägelse mot vad som just hänt att jag genast började tvivla på att det faktiskt gjort det.
– Vi knullade som kaniner, sa jag kort i brist på bättre att säga. Ida log men fick en fundersam min direkt
– Inte visste jag… att jag var… sån… fortsatte hon eftertänksamt.
– Det var det vildaste knull jag varit med om, erkände jag och hon såg på mig förvånat.
– Jag menar det, fortsatte jag. Du var verkligen som helt förbytt. Men det var en sjukt häftig åktur, flinade jag. Ida flinade med. Vi låg och pratade en stund om det som hänt och var helt överens om (till mim stora glädje) att det inte var sista gången. Nu var hon som vilken blyg och osäker tonåring som helst, bortsett från att hon låg naken bredvid mig, med min sperma rinnande från sin mus.

För andra gången på några timmar stod jag sen och duschade med en vacker ung kvinna. Det var klart roligare att tvåla in henne nu än tidigare under natten. Men till både min och hennes besvikelse hade min kuk bestämt sig för att ta semester och den reste sig bara halvhjärtat när Ida försökte sig på att suga kuk för första gången. Jag hade knullat henne där och då om det inte varit för att hon helt enkelt var för trång för att försöka få in en halvmesyr till ståfräs i henne. Något snopen gav jag henne ytterligare en orgasm med händerna och munnen innan vi klädde på oss. När vi sen kom ut för en nypa frisk luft, nyduschade och nypåklädda möttes vi av Frida och Lina som kom gåendes från deras stuga. De flinade stort och applåderade teatraliskt. Jag skakade förläget på huvudet och Ida såg ut att vilja sjunka ned genom jorden.
– Fan Ida, det trodde jag inte om dig. Du hördes över hela nejden, flinade Lina. Frida tittade på mig med en fundersam blick men sprack även hon upp i ett flin.
– Nu är du definitivt inte oskuld längre. Grattis, eller nåt, fortsatte Lina. Lilla kåtstycke där. Men istället för att bli ännu mer förlägen kontrade Ida med ett skratt:
– Ja, jag blev av med båda två dessutom. Men direkt när hon sagt det satte hon handen för munnen och såg förlägen ut, vilket såg väldigt gulligt ut. Hela tiden dessa tvära kast.
För första gången såg Lina ut att tappa fattningen.
– Jävlar mumlade hon, i något som bara kan beskrivas som imponerat tonfall. Det trodde jag verkligen inte om dig syrran, du var fanimej het på gröten. Där har inte jag släppt in någon än, fortsatte hon och tittade på mig. Du då Frida? Frida skakade snabbt på huvudet. Då har vi nåt att göra ikväll då, skrattade Lina och knuffade Frida i sidan. Frida rodnade, jag med. Jag undrade var denna helg skulle ta vägen. Den hade gått från otroligt till absurd och vidare. Men på ett bra sätt.
– Inte trodde jag att tre av oss skulle få knulla när vi åkte ut hit, sa Lina. Det är bara hälften kvar nu då skrattade hon. Själv var jag nu något avtrubbad men efter allt som hänt kändes det inte längre absurt. Kanske skulle ta och tacka ja till den där inbjudan om fest hos Lina i alla fall tänkte jag.

Letar du sexleksaker snabba leveranser www.lekosmek.se

 

(0)

Sexnoveller

Clicky