Avkoppling del 2

Sexiganoveller

Vaken. Jag slog sömndrucket upp ögonen och blinkade i mörkret. Sneglade på reseväckarklockan jag ställt upp på nattduksbordet. 02:21 lös det med ett svagt rött sken. Det susade i huvudet av trötthet och jag tänkte att det nog var törsten som gjort sig påmind. Läpparna kändes obehagligt torra och tungan likaså. Skulle precis sträcka mig efter vattenglaset jag ställt på nattduksbordet då jag hörde nån ropa utanför. Jag stelnade till. Min hjärna jobbade inte så snabbt än och det tog en stund innan jag insåg att nån faktiskt ropat. Jag spetsade öronen och hörde ett svagt gruffande som borde komma nånstans från ytterdörren. Satte mig upp och satte ned fötterna på det iskalla golvet och svor tyst för mig själv. Rös till när jag kände den kalla luften vid golvet omsluta mina nyss så inbäddade ben. Hela kroppen skrek i protest och ville tillbaka ned i värmen. Det fanns sömn kvar att avverka och det gjorde min kropp ingen hemlis av.

– Hallå!!! Vakna Martin! Rösten kom utanför huset. Nu var jag vaken nog att inse att nån stod utanför och ropade. Jag gnuggade mig i ögonen och stapplade ut i allrummet där även ytterdörren fanns. Det var mörkt i huset så det gick inte fort.
– Kom igen Martin!
Minsann, lät det inte som Lina. Jag ropade ett svar medans jag famlade efter ljusknappen som jag visste fanns bredvid ytterdörren. En lampa i den lilla farstun tändes och jag blinkade till av det plötsliga ljusskenet. Kisande låste jag upp och öppnade ytterdörren. Vilken syn som mötte mig.Framför mig stod Lina och Frida och tittade på mig med trötta och besvärade miner. Mellan sig hade de någon hängandes över axlarna, någon som uppenbarligen inte mådde så bra. Ett blont huvud hängde på en i övrigt tämligen lealös kropp. En frän doft av spyor och alkohol slog emot mig. Innan någon hann säga något öppnade personen i mellan tjejerna munnen och spydde rätt ned på tröskeln så det stänkte på mina nakna ben. Snacka om entré!

– Tack gode gud för att du vaknade, flämtade Lina. Du måste hjälpa oss, det här är min syster Ida och hon har fått i sig lite för mycket.
Jag hade inga problem att tro på den utsagan men avstod från att säga nåt sarkastiskt. Den kalla uteluften tillsammans med mina nydekorerade ben fick mig att vakna till ordentligt.
– Det ser tungt ut, låt mig hjälpa till, sa jag kort och såg på Frida som såg mest ansträngd ut. Jag tog tag i Idas arm och la den runt min nacke.
– Tack pustade Frida.
Tillsammans med Lina släpade jag in Ida, eller vad som var kvar av henne, i vardagsrummet.
– Typiskt att hon skulle bälja i sig för mycket sa Lina med en ursäktande ton.
Hon verkade inte speciellt road av situationen och att släpa henne hit kan inte varit lätt. Nu när jag hade vaknat till hade jag inga som helst problem att sympatisera med de stackars flickorna.
– Vi skulle skölja av henne i vår dusch men Miranda den idioten har duschat slut på allt varmvatten och så här kan vi fan inte lägga Ida.
Jag nickade mot lysknappen för vardagsrummet och Frida tände den.
– Vi tar henne till badrummet direkt bestämde jag och styrde oss mot badrummet.
När Frida förstod vartåt jag gick smet hon före och tände i badrummet. Med en viss ansträngning lyckades vi sen stuva in Ida i duschkabinen som stod i badrummet. Hon mumlade nåt ohörbart men gjorde i övrigt inte mycket för att visa att hon levde.

– Jävla skit! svor Lina och tittade på sig själv.
Hon hade spyor både på tröjan och i håret. Frida hade klarat sig bättre. Själv hade jag fått på mig en hel del, inklusive på det enda plagget jag bar, mina kalsonger. Vi får ta hand om det sen tänkte jag och fokuserade på den överförfriskade flickan i duschkabinen.
– Vi måste duscha av henne och se till att hon får i sig vätska konstaterade jag snabbt. Hjälp mig att få av henne kläderna!
Lina nickade och tittade sen upp mot Frida.
– Kan inte du gå tillbaka till våran stuga och se till att de andra inte river stället. Jag kommer sen.
Frida som verkade tycka det var skönt att slippa åsynen och för all del stanken tog tacksamt emot förslaget och begav sig tillbaka.
Inbillade jag mig, eller fick jag en konstig blick av henne innan hon gått ut ur rummet? Det pirrade till i magtrakten men jag skakade snabbt av de tankarna och fokuserade på Ida igen.

Det visade sig inte helt enkelt att klä av Ida eftersom hon satt ned i duschkabinen och dessutom var tämligen livlös. Tröja av, blus upp och av. Så långt allt bra. Byxorna, som en gång varit vita, satt däremot så tajt att det förvånade mig att hon ens fått dem på sig. Efter mycket om och men var de av med, men då hade även trosorna följt med en bit ned på låren. Även om situationen var så långt ifrån sexuell som den kunde bli kunde jag inte låta bli att kika på den nästan helt kala lilla bullen med en fin liten skåra i som blottades. Motvilligt kunde jag konstatera att det gav en pirrande känsla att klä av nån som praktiskt taget var omedveten om vad som hände. Att det var för ett gott syfte bara förhöjde känslan, det var legitimt på nåt vis. Vyn av den unga, välskapta och nästan nakna kvinnokroppen etsade in sig på mina näthinnor men min upphetsning skapade också ångestkänslor. Hon var ju totalt utelämnad åt oss. Jag försökte fokusera på uppgiften, men det var svårt då hennes underkläder var vita och nu även blöta. Snabbt hade vattnet gjort dem genomsninliga och det enda som hindrade mig från att få praktstånd var doften av spya som hängde kvar i den fuktiga luften.

– Hjälp mig av med det sista sa jag med en neutral ton jag kunde och tillade när jag såg Linas skeptiska min:
– …inte kan hon sova i blöta och nedspydda underkläder, hon får låna nåt.
Sagt och gjort, trosor och BH åkte av. Lina fick för säkerhets skull göra ”hedersjobbet” medans jag höll i Ida, men jag fick en fin vy över Ida där jag stod. Med Idas kläder i en stinkande hög utanför satte vi sen igång duschen och sköljde av det värsta från Ida. Jag kunde konstatera att hon verkade lite kortare in Lina, men en aning rundare. Inte samma atletiska kroppsbyggnad som sin storasyster men i genäld lite större bröst och rundare rumpa. Hennes ansikte var rundare än Linas, men de var ändå otroligt lika. Det rådde inget som helst tvivel om att de var syskon. Ida var en kopia av sin storasyster men det var som om hon inte riktigt växt i sig själv än. Ida hade dock lite längre, tjockare och en aning vågit hår. Det var nästan lika blont som Linas.

När det värsta var borta satte jag upp duschhandtaget i sin hållare och drog ned värmen en aning så att Ida skulle få en chans att kvickna till lite medans det sista rann av henne. Hon såg ganska patetisk ut där hon satt och jag tittade medlidsamt på henne. Det skulle stinka om hennes hår i morgon kom jag på och utan att fundera vidare tryckte jag ut en klick hårschampo på hennes hjässa och masserade in det.
– Värst vad du var hjälpsam då flinade Lina
Ett styng av dåligt samvete träffade mig, för även om tvättandet av Idas hår kommit spontant och som en ren omtanke kunde jag konstatera att jag uppskattade sysselsättningen mer än lovligt. Idas kommentar träffade rätt och fick mig att allvarligt titta på Lina och ursäktande förklara att det inte skulle vara så roligt att vakna med spyor i håret. Till min lättnad verkade Lina köpa mitt resonemang och jag fortsatte. Motvilligt jublade jag inombords. Kåtheten växte sig starkare och jag insåg att jag gick igång på situationen. Jag hade dock ingen lust att visa Lina det så innan tankarna och för all del mina händer vandrade för långt avrundade jag det hela så snabbt jag kunde. När jag var klar tryckte jag ned hennes kläder i den lilla tvättmaskinen som stod bredvid duschkabinen. Jag stod inte ut med tanken på att ha nedspydda kläder liggandes. Lina fattade vinken och förberedde en hink med vatten som stod under handfatet och begav sig med den och en mopp till farstun.

Det verkade som om duschen hjälpte för när tvättmaskinen stod och surrade som bäst och Lina kom tillbaka med hink och mopp övergick Ida från att vara lealös till enbart redlös. Hon gjorde ingen ansats att ta sig ur duschkabinen men såg sig med långsamma rörelser omkring. När hon fick syn på mig log hon lite fånigt och sluddrade nåt ohörbart. Kunde urskönja mitt namn men inte mycket mer. Jag vågade inte ens tänka på vad hon försökt säga. Sen såg hon på Lina och fortsatte sluddra på. Med en unison suck såg Lina och jag på varandra och jag föreslog att vi skulle ta och klä den sluddrande partyprinsessan. Vi slog av vattnet och svepte in henne i en stor handuk. Motvilligt lät jag Lina sköta torkandet och sprang för att leta rätt på nåt att klä Ida i. En stund senare hade vi stuvat ned Ida i dubbelsängen i stora sovrummet iklädd en alldeles för stor bomullsskjorta jag hittat. Innan dess hade vi lyckats få i henne lite vatten. Jag bedömde att hon nog var utom fara men antagligen skulle vakna med en inte helt obefintlig bakfylla i morgon.

– Jag måste duscha av mig, konstaterade jag och tittade på Lina. Du med förresten.
– Kan jag låna duschen här då? undrade Lina och jag log ett skälmskt leende
– Om jag får dela den med dig
Lina tittade på mig och sprack upp i ett leende. Utan ett ord började hon gå mot duschen. Det räckte för mig och jag följde efter. Blotta tanken på en dusch med Lina fick kuken att kvickna till igen och jag njöt av att se plagg efter plagg åka av Lina. När Lina tillsist vad naken konstaterade jag belåtet att hon var minst lika sexig som förut. Stora skillnaden nu var att jag hade bra med ljus så jag kunde njuta av hennes kropp med synen och inte bara känseln. Jag kunde inte hålla tillbaka ett leende när Lina naken klev in i duschkabinen och skruvade på vattnet. Hon böjde bak huvudet och lät vattnet träffa halsen. Hon vände sig mot mig med en blick som inte kunde misstolkas. Mina kalsonger åkte av fortare än kvickt och jag klev in i kabinen.

Hon slog armarna om mig och jag omfamnade henne och tryckte mig emot henne. Vi såg på varandra. Hennes intensiva ögon var blåa och hennes läppar lika intensivt röda. Jag kysste henne och hon besvarade hungrigt kyssen. Min kuk som redan var halvtyv hårdnade till och trängdes otåligt i mellan våra ihoptryckta kroppar. Nu skulle jag minsann inte missa nåt tänkte jag och sträckte mig efter duschcremen. Jag lät händerna mjukt men bestämt fara över kroppsdel till kroppsdel medans jag masserade in duschremen och insöp varenda detalj av det jag såg. Brösten fick nog långt mer intvålning än nödvändigt och skrevet sparade jag till sist. När jag väl var där framme var Lina märkbart påverkad av min omsorgsfulla intvålning. Ståendes på knä bearbetade jag först Venusberget för att tillsist dyka på hennes vid det här laget lätt svullna blygdläppar. Lina självde till och en ljus suck undslapp henne. Även om snabbknullet i bastun var helt underbart hade det känts lite frustrerande att inte få njuta av Lina mer. Nu tog jag igen det med råge. När jag tagit utsidan på musen vek jag försiktigt isär den och lät vattnet som rann längs henne följa skåran ned, samtidigt som jag mjukt masserade varenda vrå med den andra handen. Resultatet lät inte vänta på sig och Linas andhämtning ökade succesivt.

Hon satte plötsligt upp ena benet mot duschväggen och jag förstod direkt hennes avsikt. Hungrigt begravde jag mitt ansikte i hennes skrev och hon tog tag om mitt huvud och tryckte det mot sig. Jag lät tungan arbeta tills jag knappt hade nån känsel i den, runt, in, ut runt igen, upp, ned, först på den yttre lagren och sen in mot mitten. När jag tillslist lite försiktigt sög tag i knappen och samtidigt tryckte in ett finger i springan tjöt Lina till och började skaka. Jag lugnade mig och följde Linas orgasm med mina rörelser. När hon hämtat sig satte hon ned benet och drog upp mig.
– Nu är det din tur att bli ren.
Hon greppade flaskan med duschcreme. Lina var lite otåligare och avverkade snabbt min kropp, men jag njöt i fulla drag ändå. Väl nede vid kuken blev hon desto mer omsorgsfull. Pungen fick också en grundlig genomgång och hennes händer arbetade mjukt men ivrigt. När all tvål var borta sög hon tag i kuken och runkade den snabbt. Jag frustade till av känslan att vara i hennes mun och kände hur behandligen skjutsade mig allt närmre utlösningen. Även om det var underbart ville jag känna hennes mus om mig igen, denna gång så jag kunde se henne. Jag drog upp henne och kysste henne innan jag vände på henne.

Lina satte händerna mot dusckabinen och putade välvilligt med rumpan mot mig. Hon svankade lite och jag fick en underbar vy av hennes skinkor och mus som nu var väl synlig bakifrån. Tog tag i min kuk och drog med andra handen längs hennes skåra tills jag hittade punkten där den gav vika. Stannade upp med handen och lät den guida kuken jag hade i andra. Snabbt var mitt ollon på plats och jag böjde mig ned tills jag kände att vinkeln var rätt. Med en viss ansträngning och Linas hjälpande hand framifrån lyckades jag tillslut penetrera henne så pass att kuken inte behövde nån hjälp för att vara kvar. Det var inte helt enkelt eftersom vattnet effektivt sköljde bort smörjande kroppsvätskor. Med en suck tog jag ett stadigt tag om hennes höfter och stötte upp och in. Fan vad hon var trång! Med halva kuken inne började jag knulla henne i långsamma drag och allt eftersom jag gjorde det kom jag längre och längre in. Jag skulle triumferande trycka in sista biten i en kraftfull stöt när varmvattnet plötsligt tog slut. Den oväntade kylan fick oss båda att tjuta till och på två röda kastade vi oss ur duschkabinen innan vi insett vad som hänt. Vi såg på varandra och började gapskratta.

Vi ryckte åt oss varsin handduk och torkade oss under unisont fnissande.
– Jag är inte klar med dig än sa jag när vi till slut var torra.
– Detsamma! log Lina. Men var fortsätter vi?
– Kom!
Jag drog med mig Lina mot gästrummet.
– Men Ida då? undrade Lina som uppenbarligen konstaterat att hennes syster låg i angränsande rummet.
– Jag skiter i Ida svarade jag sanningsenligt medans jag tände nattduksbordslampan.
– Dessutom lär hon inte vakna så däckad som hon var.
Lina överväge kort och till min lättnad verkade hon komma till samma slutsats. Med ett leende på läpparna klev hon upp på sängen och ställde sig på alla fyra och tittade på mig.
– Här nånstans var vi va’?
Jag nickade och ställde mig på plats bakom henne. Min lem var redan halvstyv igen och vyn av Linas bakdel hjälpte mig snabbt att bli stenhård igen. Lina var förvisso torr utvändigt men när jag väl guidat in ollonet mellan hennes blygdläppar var hon fortfarande våt och hal. Återigen la jag händerna på hennes höfter och tryckte in. Först lite försiktigt men när jag kände att det funkade tryckte jag på allt jag hade. Lina stönade till högt och mötte mig. Jag suckade belåtet medans hennes mus gav vika för min ivriga besökare. Vilken känsla!

Med ett lycklig min studerade jag vyn framför mig. Hade nån sagt att min lugna helg skulle börja så här hade jag bara skrattat. Jag började knulla Lina i långsamma, djupa drag och tillsammans arbetade vi upp en skönt tempo. Lina mötte vältajmat varje stöt och succesivt ökade tempot. Tillslut knullade vi som besatta, det smackade och vi flämtade av ansträngning. Värmen steg i rummet och fönstrena immade snabbt igen. Att vi inte var ensamma var helt bortglömt. Jag beslöt mig för att jag ville ännu längre in och slet åt mig en kudde och placerade under Lina. Sen tryckte jag ned henne så att hon hamnade raklång på mage. Min kuk hoppade ut med ett plopp och svajade till. Jag föste ihop hennes ben så att hon låg raklång med rumpan upp i vädret. Sen satte jag ett knä på vardera sidan om henne och lutade mig framåt och vinklade ned kuken. Den hittade snabbt sitt mål och jag lät min tyngd sakta falla över henne. Jag sjönk djupt in och stönade högt av sensationen. Hon klämde åt underbart. Liggandes på henne på det viset fick jag in kuken långt in och resultatet lätt inte vänta på sig. Lina stönade utdraget och jag höjde rumpan och påbörjade en serie snabba, korta juck djupt inne i henne. Ställningen tog ut sin rätt och jag kände snabbt hur utlösningen närmade sig. Linas ökade ljudnivå vittnade om att hon också var på gång.

När jag kände hur pirret i kuken accellererade kom jag på att jag ville se Linas ansikte när det gick för oss. Snabbt drog jag mig ur och vände på henne, nästan brutalt. Jag vek ihop benen och la dem mot min ena axel. Sen riktade jag in kuken, ivrigt assisterad av Lina. Jag tog tag i hennes ben med ena armen och lutade mig framåt med den andra som stöd. Sen knullade jag henne i långa drag medans pirret slutligen växte sig så starkt att jag med ett utraged stön kände hur satsen kom farandes. Lina var strax efter mig och medans jag högljutt pumpade in min sats i henne kom hon också. Det kändes helt rätt att fylla den unga flickan på detta lite halvporriga vis och min kuk sände ut vällustkänslor som fick mig att vibrera av njutning. När vi båda lugnat oss fortsatte jag knulle henne med halvstyv kuk, bara för att jag helt enkelt inte kunde sluta. Jag släppte benen och vi hamnade i missionären. Sakta rörde jag mig i henne medans vi kysstes intensivt. Min utmattade kuk slaknade sakta och våra rörelser avstannade succesivt. Tillslut låg vi still. Min hjärna började hitta på nya ställningar jag ville prova så fort jag återfått styvheten men till min besvikelse verkade Lina ha andra planer.
– Jag måste verkligen gå och se till de andra och huset.
Jag nickade och drog mig ur. Jag hade verkligen kunnat fortsätta knulla resten av natten, nu hade jag fått blodad tand. Vi satte oss bredvid varandra. Handdukarna som låg på golvet följde med till badrummet. Lina tittade på sin tröja och jag föreslog att vi skulle lägga den i blöt i handfatet och erbjöd en av mina tröjor jag hade med mig.

Sagt och gjort, några minuter senare vinkade jag lite snopet av Lina och återvände till badrummet där jag la både Linas tröja och mina kalsonger i blöt i handfatet. Tvätten som var satt på snabbprogrammet hade precis gått klart så jag beslutade att hänga upp Idas kläder när jag ändå var uppe och höll på. Naken, nyknullad och med ett gott humör som endast en nyknullad kan ha började jag smågnolandes hänga Idas kläder. När jag kom till hennes underkläder stannade jag av och kunde inte hindra mig från att detaljstudera de små plaggen. Jag kände motvilligt hur blodet rusade tillbaka till skrevet. Snabbt hängde jag det sista och riggade tvättställningen framför kaminen, efter att ha återstartat brasan i den.

Förvånansvärt pigg tog jag på mig ett par nya kalsonger, släckte jag lampan och kröp ned i den varma sängen. Det var dock inte bara piggheten som förvånade, kåtheten steg snabbt igen. Bilder av Idas underkläder och hennes nakna kropp i duschen fick tankarna att snurra. Det dröjde inte länge innan jag låg med ett värkande stånd och undrade hur det var möjligt att jag var kåt igen. Tanken på den näst intill nakna kvinnan bara några centimeter bort på andra sidan väggen gnagde inom mig och trängde mer och mer undan det dåliga samvete jag hade över att känna som jag gjorde.

Efter säkert en halvtimmes nästan febrigt fantiserande kände jag att jag inte klarade av det mer. En liten jävel i mig vaknade till liv. Snabbt förträngde jag alla tendenser till logiskt och moraliskt tänkande och begav mig med ett bultande stånd i kalsongerna till rummet bredvid. Jag kikade försiktigt in. Ett jämt snusande hördes från sängen. Jag hade haft sinnesnärvaro nog att slå på elementet när vi la Ida och det var varmt inne i rummet. Lina hade till min stora förtjusning sparkat av sig täcket. Mina ögon hade vant sig så pass i mörkret att jag kunde se att hon låg på mage med händerna under huvudkudden och ena benet uppdraget. Men i övrigt var det alldeles för mörkt. Jag famlade efter knappen till lampan på nattduksbordet bredvid Ida och pulsen steg när jag tände den. Skulle hon vakna? Inget hände, hon andades i samma tempo. Jag tog ett steg tillbaka och ett leende spreds på mina läppar. Lina hade ju inget under skjortan och så lång var den inte. Som hon låg hade skjortan åkt upp över höften och med ena benet uppdraget en bit hade jag full insyn i hennes lätt särade sköte. Det var en vacker syn och min kropp verkade leva ett eget liv. Innan jag visste ordet av var kuken frame och jag stirrade stint på den unga, i mina ögon oskyldiga musen medans jag drog långsamma och njutbara drag. Efter en stund blev jag girigare och modigare. Jag ställde mig försiktigt på knä och med kuken i ena handen närmade jag mig hennes mus med den andra.

Jag stannade upp och lyssnade. Hennes andhämtning var alltjämt lugn. Som i trans rörde sig handen mot springan och jag rös när jag nuddade den mjuka,varma huden. Jag rös till av kåthet och spänning. Jag höll andan och lyssnade medans jag försiktigt och oändligt långsamt drog med fingret långs skåran. Hon verkade sova djupt. Stärkt av framgången höjde jag ribban och ökade trycket med fingret så att fingertoppen gled in. Lät fingret återigen följa skåran men nu mellan blygdläpparna. En långsam utandning och med små, långsamma rörelser rörde jag fingret fram och tillbaka. Jag stelnade till, hon gav ifrån sig ett ljud och rörde på sig. Hjärtat slog dubbla slag men det enda hon gjorde var att dra benet ännu högre upp. Jag kände hur det började bli lite halt där mitt finger farit fram men hennes rörelse fick mig att bli rädd för att hon skulle vakna. Jag drog snabbt tillbaka mitt finger. Se men inte röra. Med blicken fastnaglad på hennes sköte for min hand över min kuk med snabba och bestämda rörelser. Det var så vackert och så oskuldsfullt och jag kände mig verkligen som den fula gubben. På något vis eggade det mig men jag bestämde mig motvilligt för att jag borde låta henne vara. Synen av henne och mina snabba rörelser fick mig snart att komma. Jag höll tillbaka ett stön och lät satsen pumpas ut på golvet, medans jag följde Idas andetag. Spänningen var olidlig men när min orgasm ebbat ur kom paniken krypandes. Tyst som en mus släckte jag lampan, tassade ut och hämtade nåt att torka upp mina spår med.

En kort stund senare låg jag i min säng igen. Pulsen var fortfarande hög och tankarna snurrade. Vad fan höll jag på med? Snacka om dumdristigt. Mitt dåliga samvete hindrade mig en lång stund från att somna men tillslut tog tröttheten över. Det sista jag tänkte innan jag somnade var att det nog var färdigknullat för min del denna helg, jag hade nog tagit ut svängarna så det räckte. Jag sov djupt och drömlöst. Det var först på morgonen drömmarna kom tillbaka och när de gjorde det var det enbart med erotiska inslag. Nakna kroppar och ett febrilt knullande var det återkommande temat i drömmarna där ansikten från främlingar och gamla bekantskaper blandades med Ida, Linas och Fridas anleten. Det var enkom angenäma drömmar och jag gissar att jag sov med ett praktstånd. När jag sakteligen vaknade till var det under en dröm där jag precis skulle bli bestigen av en skön nymf som med ett leende på läpparna försiktigt tog tag i min hårda lem och runkade den några gånger för att sen rikta in den. Vilket underbart sätt att vakna var min första medvetna tanke, innan jag med panik kände att det inte var någon dröm. Någon höll faktiskt om min kuk och jag slog upp ögonen. Det tog en stund för min nyvaknade hjärna att tolka det mina ögon skickade. Jag formade tafatt munnen till ett ovalt O för att säga nåt men hann inte innan en mjuk och lite hes stämma hördes…

Letar du sexleksaker snabba leveranser www.lekosmek.se

(0)

Sexnoveller

Clicky