Avkoppling del 1

Sexiganoveller

Del 1

Det fräste till och med en tung suck lutade jag mig tillbaka och kände den sträva träväggen bränna till mot min rygg. Temperaturen var nånstans mellan 70 och 80 grader och det sprakade gemytligt från kaminen. Kaminens lucka var öppnad en bit och utgjorde den enda ljuskällan inne i bastun. Ett svagt men trevligt sken fladdrade i bastun. Några rediga klunkar från den iskalla ölen och jag tittade belåtet ut genom den immiga rutan och studerade sjön som bredde ut sig i dunklet utanför. Äntligen. Trodde att jag glömt förmågan att slappna av men mitt trötta psyke gav sakteligen efter i den rogivande miljön som jag befann mig i. Vedeldad bastu ute i obygden, med en blank sjö intill och inte minst en kall öl i handen…

Det senaste åren hade varit osannolikt tuffa. Tufft på jobbet, tufft hemma. Nu fanns där inget hemma längre och resan tillbaka till ungkarlslivet hade varit turbulent och besvärlig på alla plan. Den desperata lösningen på den våg av mentala och praktiska problem som följde mitt återtåg som ensamstående var jobb. Jobb och mera jobb. Men istället för att lösa problemen hade det sakteligen konsumerat mig och de få krafter jag hade kvar. Lösningen blev mer jobb och den onda cirkeln var sluten. Det var min gamla barndomskompis Jonas som hade räddat mig och mer eller mindre tvingat mig ta en timeout. Han hade sett hur illa det var ställt och hade utan reson sett till att jag fick semester. Tillsvidare. Jag tyckte nånstans inom mig att det var lika bra det men hade aldrig haft den mentala styrkan att styra upp det själv.

Nu stod hans sommarstuga till förfogande och jag såg fram emot en lugn helg i rogivande ensamhet innan han och hans familj skulle ansluta till stugan. Ensamheten var både en medicin och ett gissel. Då är man ju tvungen att känna efter. Men jag kände hur välkommen ensamheten och lugnet var. Om inte jag behövde det behövde min kropp det. Det var förvisso inget fel med fysiken, när jag inte jobbat hade jag tränat och det med en intensitet som var på gränsen till skadlig. Det enda positiva det hade gett var att jag fått fram de med tiden dolda musklerna jag faktiskt hade och nu återigen kunde stoltsera med en ganska välbyggt och trimmad kropp. Nej, det var inte kroppen utan själen som var trasig och det skulle dröja innan den var läkt. Men nånstans måste man börja och här satt jag alltså och konstaterade att de bästa förutsättningar rådde för att försöka slappna av och inte tänka på otrevligheter.

Bastun var en gemensam för de knappa tio-talet stugor som låg utspridda längs ena stranden vid sjön och lite längre upp i skogen, varav min kompis stuga var en. Tyckte det var konstigt att man bara hade en gemensam bastu med all plats som fanns men det fanns säkert en orsak. Stället var ingalunda obekant för mig, min kompis hade nyligen övertagit stugan från sina föräldrar men många var gångerna vi varit här ute när vi var lite yngre. Nu var det ensligt och tomt här, de flesta verkade undvika stället nu på senhösten och hade säkert fullt upp med de stundande julbestyren. Inte mig emot.

Letar du sexleksaker snabba leveranser www.lekosmek.se

Med en ansträngning räckte jag mig efter spannen med vatten och kastade på mera vatten. Jag började bli ordentligt svettig och lät det sista av ölen rinna ner för strupen innan den blev för varm. Lät mina händer gå en hård och skoningslös vandringstur över min kropp. Knådade på hårda muskler, kliade på trött hud och masserade ömma punkter. Med lätt förvåning upptäckte jag hur snabbt kroppen svarade på behandlingen och hur jag blev mer och mer avslappnad. Blundade och söp in tystnaden, endast bruten av eldens sprakande… och fnitter. Fnitter?!?

Jag spetsade öronen och kunde konstatera att jag hört rätt. Jodå, och det var på väg hitåt. Jag blev snabbt spänd igen och kände hur min stressvana kropp genast började jobba. Jag ställde mig upp och lyssnade igen. Glada kvinnoröster närmade sig bastun och var nånstans på baksidan av den. Halvt irriterad och med viss desperation insåg jag att jag inte var ensam och jag funderade som bäst på vad jag skulle göra när jag insåg att jag lämnat handuken utanför. Det rådde nämligen inget tvivel om att de var på väg till bastun. Skulle precis gå ut och snabbt vira in mig i handuken när pratet kompletterades av klampadet av fötter på altanen utanför. Försent. De var redan här. Nu kunde jag ju inte gå ut. Rådvill och överrumplad kröp jag upp i hörnet på den översta laven och undrade vaffan jag skulle göra nu. Det här hade jag inte räknat med.

Efter en stunds lyssnande kunde jag konstatera att vilka det än var utanför var de två stycken och de var ganska unga. Av språket och samtalsämet att döma gissningsvis i gymnasieålder. De hade definitivt fått i sig både en och annan stärkade dryck. Det kändes både komiskt, olustigt och lite intressant att sitta näck i bastun och bli överraskad så här. Men jag var inte direkt upplagt för att vara social och ville absolut inte bli tagen för nåt pervo så jag kände mig inte direkt bekväm trots allt. Hade jag anat att jag inte skulle vara själv här ute hade jag i alla fall tagit med mig handuken in. Jag undrade som bäst på hur de skulle reagera, för de hade bevisligen inte noterat min närvaro, när dörren rycktes upp och en hög ved äntrade bastun, med ett blont hårsvall bakom nånstans. Veden släpptes med ett brak på golvet och en mycket söt tjej tittade förvånat på mig. Ganska lång, smal men välbyggd och iklädd nån sorts träningsmundering och en typisk höstjacka. Skenet från bastun lyste svagt upp ett mycket vackert och förvånat ansikte. Hon hade rakt, tillsynes blont hår som gick en bit ned över axlarna, och ett ganska typiskt ”svensk blondin” utseende. Hon var mycket söt, så mycket kunde jag se.

Hon stirrade tafatt och förvirrat på mig i, en vad det kändes som, evighet. Jag skulle precis säga nåt när hon skrek till i en något fördröjd reaktion och så kastade hon sig ut ur bastun med ett tjut. ”Åh fy fan, åh fy fan” hördes det utanför. Om det var av chocken, eller av åsynen visste jag inte men hoppades och gissade på det första. ”Vad är det” frågade den andra tjejen. ”Det är nån därinne!! Fy fan vad rädd jag blev!!” svarade den första. Dörren rycktes upp och ett docksött, lite runt och en aning fräknigt ansikte inramat i långt, kolsvart, böljande hår dök upp i dörrspringan. Två stora, bruna ögon tittade storögt på mig och sen försvann huvudet och dörren stängdes. Det var tyst utanför. Jag började som bäst undra vad de höll på mig när jag insåg att de stod utanför och fnissade hysteriskt. Tillslut övergick fnissandet till gapsgratt och jag drog en lättnadens suck.

Något mindre olustig men med en viss känsla av utsatthet började jag fundera på situationen. Förutom att jag blivit rejält överraskad och min fridfulla stund hade avbrutits kändes det ändå rätt komiskt. Alla irriterade känslor var som bortblåsta och jag log lite för mig själv. Två söta, välförfriskade tonårsbrudar utanför var ju för all del inte ett tråkigt inslag. De fick väl stå ut med att se lite naket om de envisades med att stanna kvar. Jag kunde konstatera att de nog hade för avsikt att vänta utanför tills jag var klar, men jag kände inte att jag hade nån direkt brådska. Efter en stund bröts också tystnaden (om man kallar fnissande och tisslande och tasslande för tysnad) av att någon ropade: ”Skall du sitta länge till eller?…”

”Kom precis hit” svarade jag med förhoppning att jag på så vis kunde ta den tid jag ville på mig utan att känna mig stressad. ”Är du ensam” undrade de utanför. Jag förklarade kort vad jag gjorde här och tänkte väl att det var bra med den saken. Men dörren öppnades igen och den blonda tjejen tittade återigen in. Att jag satt naken verkade inte bekomma henne. ”Sa du att du lånade Jonas hus? Jonas i gula stugan?” sa hon och tittade utforskande på mig. ”Eh, jepp” svarade jag och undrade vart det här var på väg. ”Du heter väl inte Martin? fortsatte hon enträget. ”Jo” erkände jag och försökte febrilt placera tjejen framför mig. Eftersom jag verkade bekant för henne antog jag att det omvända gällde, kunde bara inte komma på hur. Jag behövde inte fundera länge. Med ett tjut hoppade hon fram till mig och kramade utan att tveka om mig, trots min svettiga och nakna kropp. Jag tittade förvirrat på henne.

”Det är jag, Lina! Kommer du inte ihåg mig?!?”. Poletten trillade äntligen ned. Lina!?! Jag var som bekant ganska ofta ute på landet med Jonas när jag var yngre. Senast vi regelbundet var ute på landet var innan vi slutade gymnasiet och en tid därefter men sen blev det inte så mycket mer. Under de sista åren vi var här ute hade en grannflicka som verkade ganska ensam hängt med oss. Hennes föräldrar lät henne göra lite som hon ville och vi hade i gengäld inget emot att ha henne med, hon var alltid både orädd, nyfiken och rolig att ha att göra med, trots att hon var säkert 8-10 år yngre än oss. Jag hade svårt att koppla ihop den flickan med kvinnan framför mig, men så var det i runda slängar 10 år sen sist.

Sen gick allt väldigt snabbt. En stund senare satt jag och svettades inför två pratglada 19-åringar, pratandes om både ditt och datt. Lina visade sig vara precis lika orädd, nyfiken och rolig som tidigare och det kändes snabbt som att vi känt varandra jämt. Frida var lite tystare men så hade vi ju precis lärt känna varandra. I övrigt var hon också ganska pratglad och öppen, men jag kunde snabbt konstatera att det nog är få som är så öppenhjärtliga och framåt som Lina. Det var hon som snabbt bjudit in sig och Frida till min bastusession och sen frikostigt bjöd sig och Frida på min öl som jag hade ståendes utanför. De var inte ensamma visade det sig, ytterligare tre av deras klasskamrater, samt Linas lillasyster var med, men de övriga var kvar i stugan. Nån sorts ”tjejhelg” var det visst. Jag skrockade lite för mig själv när jag hörde det…

Stämningen var på topp och jag trivdes genast bra med deras sällskap. Även om tjejerna var invirade i varsin handduk kunde jag glädjas åt utsikten av två svettiga kvinnor framför mig i bastun, så mycket som den blygsamma belysningen medgav. Jag hade inte direkt varit entusiastisk över kvinnor senaste åren, och sex hade väl begränsats till försoningssex i slutet av äktenskapet och högerhanden året efter. För första gången på väldigt länge satt jag och trivdes i kvinnosällskap och började tänka på saker jag sedan länge förträngt. Det var svårt att inte göra det, även om tjejerna var som ging och yang utseendemässigt var de båda oerhört söta och man anade sköna former under frottén. Att de var trevliga och pratglada gjorde inte saken sämre.

Jag hade inte tänkt på att gå ut och hämta handduken förrän jag upptäckte att min kuk började reagera på den kvinnliga närvaron. Jag hade dessutom suttit en bra stund och behovet av svalka började bli akut. Jag ursäktade mig och vacklade ut ur bastun, tog de tjugotalet kliven som krävdes för att komma ut på bryggan och med ett plask äntrade jag det kalla vattnet. Det var mörkt och kav lugnt. Vattnet räckte mig till strax ovanför naveln och jag sjönk ihop så att det nådde axlarna och satt sedan still. Lät det kalla vattnet omkring mig värmas av min kropp medans jag lyssnade på tystnaden. Underbart. Nästan religöst. Något inom mig släppte och en storm av känslor vällde fram. Om det var skratt, gråt eller nåt annat vet jag inte men det var oerhört förlösande. Jag reste mig och det uppvärmda vattnet omkring mig byttes mot kallt och jag blev snabbt genomfrusen. Huttrandes, rödögd men med en stor känsla av frihet och lättnad tog jag mig upp och tillbaka till bastun. Precis när jag kom fram kom tjejerna ut. Båda sneglade instiktivt mot mit skrev och Lina log lite illmarigt.

”Den såg mer imponerande ut innan du hoppade i” fnissade hon över axeln på väg mot bryggan. Jag hoppade till, jag hade varit så upptagen med att spana in tjejerna så diskret jag kunde att jag inte övervägt möjligheten att de gjort detsamma på mig. Blotta tanken på att de spanat in mig och min utrustning fick blodet att snabbt forsa tillbaka till den. Jag sneglade mot bryggan i förhoppning att få se lite naket men konstaterade besviket att mörkret effekivt dolde alla intressanta former på det här avståndet. Jag ryckte åt mig handduken på vägen in och virade den runt midjan. Jag hörde plask, glada tjut och prat omvartannat och förbannade.min dåliga tajming. Där hade jag gärna varit med. Nåja… jag hivade in några nya pinnar och slängde på lite vatten så det fräste ordentligt. Snart satt jag återigen i mitt hörn och kände värmen återvända i kroppen. Stojet utanför övergick till tystnad och kort stund därpå hördes aktivitet utanför. Undrade lite snopet om de redan var färdlga när tjejerna återigen kom in i bastun. Ögonen på mig höll på att hoppa ur sina hålor. Kalla, blöta och huttrandes kom de in, men hade till min stora förtjusning inte brytt sig om att vira handukarna runt mer än midjan.

Den kvinnliga fägring som nu exponerades framför mig en mer koncentrerad dos än jag fått på år. Jag kunde konstatera att Lina mycket riktigt var smal men ganska muskulös, med ett par fasta men inte direkt blygsamma bröst. Även om de inte var jättestora var deras mest slående egenskap hur toppiga och fasta de var. De passade hennes vältränade kropp perfekt. Frida däremot var lite rundare i formerna, men absolut inte tjock på nåt vis. Men hennes bröst var allt annat än blygsamma. De var rejäla. Stora, runda, med stora mörka vårtgårdar. De var faktiskt de största jag sett på nån i övrigt så liten människa. Även om Frida inte var väldigt kort gjorde hennes lite rundare former och hennes bröst att hon verkade kortare än hon faktiskt var. Jag kunde dock inte låta bli att bli fullständigt betagen av hennes klotrunda, fullkomligt bedårande bröst som tycktes ovetandes om vad tyngdlagen var. Tjejerna satte sig ned och det märktes tydligt att detta nog varit Linas idé, för hon satte sig helt ogenerat ned och började prata utan tanke på (eller var det just det hon hade?) att hon exponerade sig friskt. Frida däremot försökte lite diskret skyla sina resurser men hon lyckades till min förtjusning inte så bra. Jag gladde mig åt att lämnat en bra glipa i kaminluckan när jag la in sista lasset ved för nu kom det extra ljuset väl till pass.

Min kuk kunde omöjligen avvärja sig mot den syn jag hade framför mig och började obönhörligt göra sin närvaro synlig under handduken. För att rikta uppmärksamheten bort från den klippte jag till med det första jag hade på hjärnan. ”Det är visst inte bara på män kallvatten har effekter” och höll på att bita mig i tungan när jag insåg att jag kanske varit lite väl framfusig. Lina tittade ned på sina bröst där bröstvårtorna stod ut som knappar och hon fnissade lite förläget men gjorde i övrigt inget för att dölja sig. ”Ja, jo, det är ju klart” skrattade hon. ”Jag tyckte att du kunde ha nåt att kika på du med så jag övertalade Frida att vi kunde ju åtminstone visa lite för dig”. Så spände Lina blicken i mig och fortsatte: ”Fast nu har du ju dolt godsakerna igen, så vi kanske borde göra det med. Synd, för du var trevlig att se på!”. Det syntes tydligt att hon sett den allt annat än diskreta bulan under min handduk.

Jag blev upprymd av komplimangen men undrade lite tafatt vad jag skulle hitta på. Jag ville ju inte riskera att de började skyla sig igen, nu hade jag fått blodad tand. Men att börja vifta med rabarbersvajet kanske var lite väl, ja… Lina löste mitt dilemma ganska omgående. ”Jag föregår med gott exempel då!”. Hon ställde sig upp och drog snabbt av sig handduken och slängde den lite teatraliskt på golvet innan hon satte sig ned.Jag hann få en snabb glimt av en smal men kvinnlig höft, ett nästan helt kalt venusberg. En äkta blondin gissade jag, men ljuset var inte tilläckligt för att bekräfta det. Frida verkade inte göra nån ansats till att ta av sig handduken, hon tittade lite osäkert mot Lina som hade all uppmärksamhet mot mig. ”Nu är det din tur!” sa Lina uppfodrande. Det gick runt i huvudet på mig, vart skulle det här leda?!?

Snabbt insåg jag att det enda logiska var att spela med i den lilla lek som hade påbörjats. Att kuken snart stod som ett spett försökte jag låta bli att tänka på när jag reste mig och drog av mig handduken. Inför fyra intensivt stirrande ögon fullbordade kuken sin övergång till fulländat fortplantningsorgan innan jag hann sätta mig igen. Jag försökte se ut som om det regnade. Jag kunde se hur Frida försökte att kika utan att det märktes. Lina däremot, tittade ogenerat på mig och skrockade: ”Det var bättre, nu börjar det likna nåt. Frida, hade de andra vetat att vi fick basta med en naken snygging hade de garanterat velat följa med och basta, eller hur?!”. Jag förvånades över hur generad jag blev. Jag var ju knappast nån barnunge men var inte van vid att bli omtalad så här och det av några tjejej rejält yngre än mig. Inte mig emot, men ovant och genant kändes det ändå.

Vad som mer förvånade mig var hur naturligt och lätt Lina och i viss mån även Frida började prata om helt andra saker. Den sexuella laddningen, om det funnits nån, var som bortblåst och innan jag visste ordet av hade hela min skiljsmässa blivit avhandlad, likväl tiden innan den. Det kändes skönt att få prata ut, även om jag aldrig kunnat drömma om att mitt misslyckade äktenskap med tillhörande depressioner och problem skulle avhandlas sittandes naken, med två nakna 19-åringar som terapeuter. Jag studera tjejerna så diskret jag kunde och anade att de gjorde likadant. Men i övrigt var det som om allt tal om kukar och styva bröstvårtor aldrig ägt rum.

Det var dags att svalka sig igen men denna gång gick vi ut tillsammans. Det var visserligen mörkt ute, men lite kunde man se innan vi försvann ut i dunklet på bryggan. Jag fascinerades av Linas toppiga bröst, spänstiga och muskulösa kropp som rörde sig kattlikt i mörkret. Jag häpnade över Fridas gungande behag, hennes runda höfter och inbjudande bakdel. Vi hoppade i alla tre samtidigt och även om det var ett kort dopp i det iskalla vattnet så hade ögonen vant sig så pass vid mörkret att jag kunde studera hur deras bröst betedde sig när de studsade runt i vattnet. Det var en underbar syn och jag bestämde mig för att låta dem gå upp före mig. Strax därpå kastade sig Lina upp för stegen med Frida tätt inpå. Jag var inte sen att gå efter och hade för en kort sekund Fridas skinkor blott några decimeter framför mitt ansikte. Kunde jag ana en vacker bakmusad bulle? Med ett leende på läpparna följde jag efter tjejerna som struttade in mot bastun igen.

Jag kände mig egentligen färdigbastad men prospektet att få en session till i bastun med tjejerna var mer lockande. ”En vända till?” undrade jag hoppfullt medans vi torkade av oss det kalla vattnet i dunklet utanför bastun. Att se en tjej torka av sig kan vara oerhört upphetsande och min nu allt kåtare hjärna registrerade varenda detalj den kunde. ”Orkar vi en vända till?” undrade Frida. Lina nickade med nåt finurligt i blicken. ”Jag vill få en chans att titta på Martins välhängda kuk lite till innan vi går upp till de andra” sa hon och log menande mot mig. Mitt hjärta tog ett extra skutt och kuken två. Glad och med en accelerande kåthet slängde jag ifrån mig handduken och äntrade bastun. Snart satt vi alla i bastun igen och denna gång var Frida lite mindre noggran med att skyla sig. Förbannat vilka pjäser hon hade, wow! Och Lina var så oerhört läcker. Kuken tog inte lång stund på sig att bli hård som en batong igen. Jag försökte inte skyla den på nåt vis.

”Vet du” fortsatte hon när vi suttit tysta en stund i bastun. ”Jag var så kär i dig förut. Ja, alltså, när jag var liten. Du måste nog varit min första kärlek.” Överraskad, smickrad och med en viss känsla av att det hon sa verkade logiskt tänkte jag efter. Hennes efterhängsenhet då för tio år sen fick en ny innebörd nu. Det är inte självklart man märker om man har en liten beundrare, vi hade mest varit roade av den vilda ungen som hängde med på allt. Hon fortsatte: ”Ni var alltid så snälla mot mig, trots att jag måste varit en skitunge i era ögon. Du var alltid så snäll.” Hon fortsatte snabbt: ”Jag kommer aldrig glömma när jag tjuvkikade på dig när du bastade första gången. Det måste varit min livs första kuk som jag sett och jag minns än idag att min första tanke var att du måste kissa mycket eftersom du behövde en så stor snopp”. Jag log men hann inte svara innan Lina fortsatte igen.. ” men jag kunde inte låta bli att fortsätta försöka få en skymt av den eftersom den fascinerade mig och några år senare, efter att vi slutat ses på landet var det den kuken som hjälpte mig få min första orgasm”.

Det gjorde mig både rörd och kåt av att höra det. Nu rådde det inget tvivel om vilken stämning som rådde i bastun. Lina tittade på mig med en varm, intensiv blick som brände mer än värmen från kaminen. Att få ha varit onaniobjekt var en ny roll för mig och jag trivdes med den. Jag fylldes för ett ögonblick av självsäkerhet vilket kändes så ovant att jag snabbt passade på att utnyttja den. ”Den hjälper dig gärna till en ny om du vill” sa jag med grötig röst och tänkte att det fick bära eller brista. Jag hoppades att hon i sämsta fall skulle skämta bort förslaget. Hon sprack upp i ett leende och jag kände att jag gjort bort mig. Men innan jag hann säga nåt mer reste hon sig och flyttade sig mot mig. ”Vet du, jag trodde aldrig du skulle fråga”. Hon satte sig på knä på laven nedanför och jag sträckte utan att tveka ut benen längs den jag satt på, då jag satt lutad mot ena kortänden. Vad är det som händer här egentligen hann jag tänka innan jag kände en varm hand greppa min stenhårda kuk. Snabb kom en hand till och tog tag i paketet och lite prövande drog Lina några drag i kuken. Jag stönade ofrivilligt av beröringen.

Plötsligt insåg jag att jag satt och porrade mig med Jonas grannes unge, blott 19 och 10 år yngre än mig. Det slog mig att det kanske inte var så lämpligt och innan jag hann tänka över det hade jag frågat ställt frågan. Om det verkligen var lämpligt. Jag bet mig i tungan över min dumhet som höll på att sabba nåt sånt här men kändå ändå att det var det ända rätta. Lina tittade upp mot mig och log: ”efter vad du har gått igenom kan du behöva nåt trevligt, och jag har så länge jag vetat vad knulla innebär velat få en chans på dig”. Med de orden böjde hon sig ned och slöt munnen kring mitt ollon. I och med det var jag fullständigt övertalad. Jag sneglade på Frida, hon verkade lite rådvill men följde våra rörelser med en intensiv blick. Jag frustade till och Lina släppte min kuk. ”Det är varmt och jag är kåt, så vi skippar förspelet va’?” Lina föste resolut ned mina ben så jag satt med ryggen mot långsidan och fötterna på laven nedanför där Lina satt på knä. Hon reste sig och tog tag i min axel medans hon satte sig på knä, gränsle över mig. Vi möttes i en kyss som var intensiv och girig. Jag kände hur Lina stack ned handen mellan oss och tog tag i min kuk, som höll på att få spel redan nu.

Med en bestämd rörelse höjde hon sig, förde in kuken under sig och riktade in den. Vi stannade upp när hon tillslut vilade med sina blygdläppar mot mitt svullna ollon. En sista justering och jag kände att blygdläpparna särade lätt på sig. Hon tittade djupt in i mina ögon och sjönk mjukt men bestämt ned på min kuk. Det var trångt men hon var våt och förberedd så hennes slida gav snabbt efter för sin besökare. Hon stannade upp när jag nått en liten bit in och lät musen anpassa sig. Med en ljudlig suck gled hon sedan ned tills det tog emot och jag stönade till av den plötsliga, intensiva och omtumlande känslan av att få en varm, trång och mjölkande mus runt kuken. Den sensasion min kuk upplevde saknade motstycke. Hennes muskler kramade min lem intensivt och hon tog inte blicken från mig. Vi stannade till och söp in ögonblicket. Hennes fina kropp med de fasta brösten precis framför mig och jag kände att detta kunde bli ganska kortvarigt.

I ögonvrån såg jag hur Frida nu satt med en hand i skrevet och även om hon försökte göra det diskret det rådde det inget tvivel om vad hon gjorde. Samtidigt började Lina sakta rida mig. Hon stönade högt och red mig ganska långsamt i små gnuggande rörelser. Jag tog tag om hennes höfter och följde med i rörelserna samtidigt som jag försiktigt tryckte henne nedåt för att trä på henne så mycket det bara gick. Vi satt helt still, förutom Linas små gnuggande rörelser över min kuk som var begravd djupt i henne. Det var en djurisk, primitiv stämning inne i bastun. Doften av älskog blandades med bastudoften, sprakandet från kaminen blandades med vår alltmer tilltagande andhämtning ackompanjerat av ljudet av kroppar som gnuggas mot varandra. Glipan i kaminluckan släppte ut ett svagt fladdrande sken som spelade på väggar och svettiga kroppar. Lina hade slutit ögonen och hängav sig helt åt sin egen njutning. Hon hade en bestämd, nöjd min och hennes svettiga och vältränade kropp med det svettiga fjunet utgjorde en helt underbar vy. Jag sög tag i hennes fasta bröst med munnen och gjorde vad jag kunde med dem medans Lina succesivt ökade takten. Hennes stön ökade i både frekvens och volym och det verkade som om även hon inte var långt borta.

Vi var båda tagna av värmen, det märktes. Det blev en stillsam men ack så intensiv älskog. Linas muskler och trånga mus bearbetade min kuk på ett sätt jag inte trodde var möjligt, men hon rörde sig inte mycket mer än det lilla gnuggandet fram och tillbaka. Min insats förblev att girigt suga på varje del av hennes bröst samtidigt som jag följde med hennes rörelser med händerna på hennes höfter. Hennes bröst smakade svett och ungdom och var helt fantastiska. Då och då sneglade jag mot Frida som tycktes följa vårat tempo väl. Våra ögon möttes och hon log mot mig med kåta ögon. Det kändes som en evighet men kan inte varit många minuter innan jag kände att min kropp började ge vika för den extrema njutning som Lina gav mig. Av att döma på hennes andning och läten gällde detsamma för henne.

Utan förvarning gav Lina upp ett långraget ”Oiiiiiiii” samtidigt som hon spände sig som en fiolsträng. Jag kunde känna hur hennes slidmuskler krampade om min lem och det tog mig direkt och utan förvarning över kanten. Det svartnade för ögonen när min kropp tog sats från ett djup jag inte trodde fanns och med nästintill smärtsamma sammandragningar skickade upp vad som kändes som mitt livs största sats djupt i Linas mus. Jag skrek ofriviligt ut min njutning medans jag tryckte ned Lina så hårt jag kunde mot mig. Nånstans i bakgrunden kunde jag höra Frida gå samma väg som oss, om än något mer diskret. Både Lina och jag satt helt stilla medans våra könsorgan mjölkade ur varandra allt vi hade. En kompakt men fridfull tystnad sänkte sig till sist över bastun. Lina öppnade ögonen och tittade på mig med lyckliga ögon. Bultandet i min kuk klingade sakta av men den var fortfarande hård.

”Åfyfan så in i helvete fantastiskt” flämtade jag men kände att inga svordomar i världen kunde ge rätta åt den urladdning jag just varit med om. Lina log: ”Det var det snabbaste knull jag nånsin haft. Och skönaste. Det här har jag längtat efter länge”. Min kuk var fortfarande hård när Lina försiktigt klev av mig och med en suck sjönk ned bredvid mig. Hon tittade mot Frida satt med handen fortfarande mellan benen och med ett leende på läpparna. ”Det här skulle du prova, jag lovar dig att du kommer gilla det”. Frida tittade med ett plågat uttryck på mig och svarade: ”Mhm, vore mysigt men jag tror inte det vore bra för mitt förhållande med Anton.” Jag hade inte direkt räknat med en trekant, faktum var att jag inte räknat med sex i över huvud taget men jag kunde ändå inte låta bli att känna mig lite besviken över att inte få sätta på Frida. Hennes kurviga kropp och fantastiska bröst måste vara nåt alldeles extra tänkte jag. ”Din kille är en lyckans ost” sa jag och försökte att inte låta besviken. Samtidigt insåg jag att jag inte orkat sitta i bastun mer, än mindre knulla.

Unisont reste vi oss och stapplade ut till bryggan. Det kalla vattnet kändes om möjligt än mer välkommet nu och under tystnad sköljde vi bort svett och kroppsvätskor innan vi återigen begav oss tillbaka till bastun och våra handdukar. Under samma tystnad klädde vi sen på oss och hjälptes sedan åt att städa undan i bastun efter oss. När det var dags för oss att dela på oss bröt Lina tystnaden: ”Om du blir ensam får du gärna komma förbi oss, vi sitter och snackar skit och pimplar cider. Jag tror inte de andra skulle ha nåt emot att du är med!”. Jag log vid tanken på att sitta och festa med 6 tjejer men nu var jag inte bara psykiskt utmattad utan även fysiskt utpumpad som efter ett bättre träningspass. ”Tack för erbjudandet” sa jag, ”… men jag avvaktar nog, måste hem och dö lite först, jag är inte van att bli förförd på det här viset”. Lina skrattade och tyckte att jag fick ångra mig om jag ville. ”Och kanske kan det bli en repris” sa hon och blinkade.

”Tack för en fantastisk upplevelse” sa jag när vi så skiljdes åt. Tjejerna log och vinkade och jag stapplade tillbaka till stugan för att dricka så många liter vatten min mage tålde. Något förvirrad lyckades jag göra mitt bästa för att förbereda för natten, några pinnar i kaminen och en snabbäddning i en av sängarna i gästrummet. En stund senare kröp jag ned i en kall men skön säng och slöt ögonen. Jonas aldrig skulle tro mig. Förförd och påsatt av en tonåring på tre röda. Lina dessutom! Med sin kompis tittande. Jag somnade med ett leende på läpparna.

Föga anade jag att detta bara var början..

Letar du sexleksaker snabba leveranser www.lekosmek.se

(0)

Sexnoveller

Clicky