Ann och jag

Sexiganoveller

Vi satt nakna i sängen och delade på kall colaburk. Du hade satt på din klockradio och svagt hörde vi Back Street Boys senaste låt. Vi satt där som två nyförälskade. Jag höll din hand i min och vi tittade varandra djupt och kärleksfullt i ögonen. Det var halvskumt i rummet, endast det svaga fladdrande ljuset från de två stearinljusen som fladdrade på sängborden gav oss ljus, men jag kunde ändå se hur dina ögon nästan lös. Under den senaste timman hade vi kommit varandra närmare än vad kanske många andra kommer under ett helt liv. Genom vår sexualitet hade vi funnit våra innersta känslor. En passion och kärlek som vi vågat spela ut utan blygsel. Någonstans kände vi båda två att den väg vi slagit in på bara var början. Det fanns så mycket mer av våra känslor att utforska. Du smekte min kind och log. Ett vacker varmt och kärleksfullt leende och jag kände mitt bröst fylldes av kärlek och tillgivenhet till dig. Min ena handflata vilade mot insidan av ditt ena lår. Mina fingrar strök den lena varma huden. Det f nns en stark tung doft av kvinnligt kön i luften.

Två kvinnor som utsöndrat sina vätskor av sexuell lust. Du släppte min andra hand för att ställa den nu urdruckna colaburken på sängbordet. ” Du har gjort det så skönt för mig, nu vill jag återgälda lite av den njutning som jag fått. Lägg dig ner så jag får smeka dig och slicka dig! Sa du och pekade med handen mot mitten av sängen. Jag kände ilningarna i kroppen. Jag älskade visserligen att göra det skönt för andra men att bara få ligga stilla och ta emot smekningar är härligt. Jag sträckte ut mig på rygg och särade på mina lår. Du satte dig – med stjärten mot mitt ansikte – gränsle över mina bröst och jag kände dina svala skinkor pressas mot mina förväntansfullt svällande bröstvårtor och jag njöt av anblicken av ditt blottade kön som skymtade till, ditt krulliga ljusbruna könshår nästan tycktes glänsa. Allt detta skönjde jag när du lyfte ditt vänsterben över mig för att sätta dig till rätta. Du böjde dig sedan fram. Din rumpa spändes ut och jag kunde ånyo njuta av anblicken av ditt blottade skrev, men nu kunde jag också i den mörka klyftan skönja den lilla putande rosetten mellan din mjuka fylliga stjärthalvor. En ljuvlig trång öppning som min tunga för bara 15 minuter sedan njutningsfullt hade smakat på. Jag kände hur du blottade mitt kön med dina fingrar. Jag hade aldrig haft speciellt kraftig hårväxt kring mitt kön. Könshåret ar ganska kort och stubbat liksom. Du böjde dig fram och började att slicka med din varma tunga utmed springan samtidigt som du masserade min klitoris med fingrarna. Jag kände med ens hur mina könskörtlar pumpade ut sin glatta sekret för svara upp på de nervimpulser som bombarderade mitt lustcentra.

Både fysiskt och mentalt.. Jag hade en kraftig utsöndring när jag blev upphetsad. Något som jag alltid skämts för lite. Din tunga blev allt djärvare och jag kände hur dina fingrar spände ut blygdläpparna för att din tungspets skulle komma åt alla små veck. Jag sköt upp mina höfter för att möte dina ljuva kyssar och borrande tunga. Du hade fått upp min öppning och jag kände hur tungspetsen nu kunde tränga in. Bara känslan av att veta att det var din härliga varma tunga som nu lekte i min inre öppning gjorde mig så kåt. Min man gillar inte oralsex och det gör det alldeles speciellt upphetsande att veta att det är en kvinnas tunga. En av mitt eget kön som nu blandade sin saliv med mitt slidsekret. Jag hörde hur det n ästan kippade och jag förstod att jag snabbt blivit plaskvåt. Så kände jag hur du började gnugga ditt ansikte mot mitt kön. Din tryckte din näsa och mun hårt mot hela skrevet; liksom drog ansiktet från klitoris och ner mot min stjärtöppning. Fram och tillbaks och jag njöt något obeskrivligt. Saliv och sekret hade nu runnit ner mot själva stjärtspringan och jag kände nu hur din högerhand sökte sig in under mina skinkor och sedan hur dina fingrar trevade upp mot mitt ivrigt väntande stjärthål. Jag vickade uppmuntrande med underkroppen och äntligen kände jag din fingerspets tränga in försiktigt i min trånga putande öppning.

Den var uppsmord av kössaft och det gjorde därför inget ont. Jag ville känna hela ditt finger tränga in. Jag tror att du förstod mig för att strax kände jag den hissnande ljuvliga känslan när det gled in i botten. En känsla som jag aldrig kunde vänja mig vid. Så oerhört häftigt. Ja- det låter fel i sammanhanget men jag kan inte hitta ett bättre ord – det var häftigt. Ett finger inborrat i stjärten känns på något sätt mer än ett finger i slidan. ”Kör in tungan i fittan, nyp min klitoris..oh gud vad skönt! Skrek jag. Ditt finger rörde sig nu runt långt inne i min tarm och jag kände hur du började att nafsa och småbita min hårda erigerade klitoris. Jag började att närma mig en orgasm. Den härliga känslan någonstans där i ljumskarna och på ett obestämt ställe inne i magen. Man liksom lyfts upp och det finns plötsligt bara en känsla i kroppen . En känsla och förnimmelse som är så koncentrerad till en liten del av kroppen.

Tiden står still. Åratal av onanerande hade lärt mig hur jag skall knipa med stjärtmuskler, spänna musklerna runt ljumskarna och fokusera och ge hän för den allt mer växande ljuvliga känslan när orgasmen är i antågande. Jag kände nu också hur du smekte min klitoris med dina fingrar, samtidigt som du gnuggade dom så känsliga läpparna runt klitoris mellan dina tänder. Min könsaft fullkomligen flödade ur mitt skrev. Nästan en flod som forsade ner mot stjärten där ditt finger grävde djupt och härligt. ”Ann, älskade! Smörj upp mig ännu mer i stjärten och träng in ett finger till.. snart går det för mig. Fyll min tarm, bit min klitta. Kör in dina härliga fingrar i fittan.. jag dör….” Du lydde mig och min längtande trånga tarm fick ta emot ett ytterligare finger och jag kände hur de båda nu roterade och smekte mitt inre samtidigt som du började att pumpa in och ut med dina andra hands fingrar i min savande ångande fitta. Orgasmens startade sina reflexartade inre kramper och jag skrek högt. ”Fortsätt, fortsätt!” Orgasmens varma våg fortsatte bara att skölja över mig. För några tiondels sekunder kunde den sjunka men för att sedan snabbt återkomma med förnyad kraft och jag lyftes allt högre upp mot njutningens crescendo. Orgasmen varade säkert i närmare 30 sekunder. En obeskrivligt lång njutning under det hade jag kände dina fingrar långt upp i mina båda hål.

(0)

Sexnoveller

Clicky