Analorgie med Bästa Vänninan

Sexiganoveller

Det jag tänkte brätta om hände en kväll nu i sommar. Jag hade köpt hem vin och lite god mat, för min kompis Anna skulle komma över. Semestern hade börjat för oss båda två och det måste ju firas. Jag hoppade in i duschen och passade på att raka min fitta riktigt ordentligt så den blev alldeles mjuk och len. När det var klart var jag så kåt att jag var alldles blöt mellan benen. Jag la mig i soffan och började smeka klitoris och körde upp två fingrar i min redan blöta fitta. Jag hämtade min löskuk och började smeka mej med den. Körde in den djupt i fittan in och ut. Sedan slog jag på vibratorn och masserade fittan. Ohh, så skönt! Jag låg och fantiserade om hur det skulle kännas att älska med en kvinna. Hur det skulle kännas att bli slickad av henne och hur det skulle vara själv slicka en kåt fitta.

Orgasmen kom närmare och närmare. Jag lät fingrarna åka ut och in i fittan samtidigt som löskuken vibrerade på min klitta. Just när det gick körde jag upp kuken i mitt kåta hål. Jag klädde mig riktigt sexigt med svarta strumpeband och strumpor. Jag lämnade skjortan öppen så att mina bröst syntes ganska mycket och tog på mej en kjol med hög slits och ett par högklackade skor. -Tjena, hördes det utifrån hallen. Det var Anna som kommit. -Är jag sen? frågade hon. -Ingen fara, jag har haft fullt upp hela tiden. Vi åt och drack och eftersom tiden gick blev vi lite lulliga bägge två. Vi började prata om karlar och kom in på att det var precis vad vi behövde. Kuk alltså! Just då kom Uffe hem och han var också lite på fyllan. Här har vi en karl, viskade jag till Anna. Hon nickade instämmande. Kom och sätt dej här mellan oss. Du är precis vad vi behöver just nu. Han kom och satte sig mellan oss och såg mycket förvånad ut. -Skämtar ni med mig? frågade han. -Känns det här som ett skämt, sa Anna och började smeka honom på kuken. Hon öppnade försiktigt byxorna och tog fram kuken. Den hade redan börjat bli styv. Hon började runka hans svällande kuk och det syntes att Uffe tyckte att det var skönt. -Oh, Gud ni menar allvar era kåtisar. stönade han. Vi klädde av honom alla kläderna och sedan lät vi honom se på när vi tog av oss nästan allt. Anna var lika sexigt klädd som jag. Med röda strumpeband och strumpor. Vi gick ner på knä brevid honom och började att slicka på kuken och pungen så att den glänste så härligt. Anna ställde sig upp och började smeka sina bröst med olja. Vårtorna stod rakt ut. Hennes händer fortsatte neråt.

Hon drog av sig sina minimala trosor och stod nu endast i strumpor och strumpeband framför oss. Så sexig hon var! Hon satte upp ena benet på soffkanten så att vi kunde se hennes rakade kåta fitta. -Jag vill se när du tar henne Uffe ,sa jag. Anna ställde sig på knä med stjärten putande. Uffe ställde sig bakom henne och styrde in kuken. Längre och längre in åkte kuken i hennes fitta. Det smackade av kåtsafter när han körde kuken i botten. -Vilken härlig grov kuk du har stönade Anna. Min fitta värkte av kåthet. Annas tunga virvlade runt i min fitta och det märktes att hon tyckte om att bli knullad för hon slickade min fitta som ett djur. Knulla mig hårdare, hårdare. Ge mig kuken, stönade hon. Jag kände hur orgasmen närmade sig. En härligt pirrande värme spred sig i kroppen. Ohh, vad hon slickade skönt. Anna började stöna och hela hennes kropp gick i vågor. -Nu vill jag ha dej i stjärten Anna, sa Uffe. Han smorde in kuken med olja och började sakta tränga in i hennes stjärthål. Djupare och djupare ända till roten. Anna gnydde högre och högre. Jag och Anna kom samtidigt i varsin härlig orgasm och när Uffe hörde oss vråla ut våra orgasmer samtidigt som Annas stjärthål kramade krampaktigt om kuken kunde han inte hålla sig längre.

Han sprutade hennes röv full med sperma och sedan sjönk vi alla ihop i sängen, men bara för en kort stund. Uffe flyttade sig så att han kunde suga och slicka Annas bröstvårtor och jag la mej ner och började slicka hennes nyknullade fitta och stjärt. -Vilken härlig rakad fitta du har, jag bli kåt av att slicka den, viskade jag. Nu måste jag ha kuk. Uffe kom och knulla mig i alla hål. Jag sög hans lem tills den var stenhård igen. Då la jag mej på rygg och drog isär mina ben så mycketjag kunde. -Ta mig! sa jag till Uffe. Han körde in kuken i botten. Det var så härligt att känna en varm, grov och hård kuk i min fitta så jag tappade nästan andan. Han höll upp mina ben så att han kunde knulla mej riktigt djupt. Jag började smeka min klitoris samtidigt som han knullade mej som besatt. -Nu vill jag att du knullar mitt stjärthål, Stönade jag fram. Han var inte sen att lyda. Jag ställde mej på knä och blottade mitt stjärthål. Samtidigt som han tryckte in kuken kände jag hur Anna tryckte in löskuken i min fitta medan hon smekte min svullna klitta. -Knulla mig i alla hål, stönade jag. Uffe hade hittat Annas svullna klitta och masserade den.

Det smackade av kåtsaft. Ju mer han smekte henne desto hårdare knullade hon mej med löskuken. Vilken underbar känsla att bli knullad i båda hålen. Jag skrek ut min orgasm och Uffe kom stax efter mej. När vi pustat ut sa Uffe: Nu ska du bli slickad din kåta slyna. Hon särade villigt på benen och blottade den saviga fittan. Uffe lät sin tunga smeka hennes klitta och hon tryckte fittan mot ansiktet. Hennes fitta var alldeles svullen. Jag tog löskuken och tryckte in den i blöthålet och Uffe fortsatte att slicka hennes svullna klitoris. Hennes kropp började gå i vågor och det gick för henne. Som tur är det inte lyhört här. Vi sjönk ihop i sängen och sommnade. Den natten glömmer jag aldrig. Vi har bestämt att göra om det snart igen.

(0)

Sexnoveller

Clicky