Aldrig mera mörkrädd

Sexiganoveller

Jag heter Sabine och är 24 år. Det jag ska berätta nu hände för ungefär ett år sedan. Jag och min pojkvän Fredrik var bjudna på en fest I en stad inte långt härifrån och vi hade sett fram emot den länge. Jag hade packat det I skulle ha med oss och var ganska förväntans full inför kvällen.

Många vänner jag inte hade träffat på länge skulle vara där och Magnus en kill kompis skulle presentera sin nya flickvän för oss.
Vi satte oss I bilen och åkte söderut.
Vi hade inte kört länge förrän jag började få en pirrande känsla och kände mig lite småkåt. Jag började smeka Fredrik men han var irriterad för att bilen gick konstigt. Så suckande så slutade jag.

Vi hade knappt kört 4 mil förrän bilen bara stannade. Fredrik var nu arg som ett bi och jag kunde inte låta bli att irritera mig på det. Det låg en mack knappt 1.5 mil framåt och Fredrik började gå. Han skulle köpa nån del som tydligen behövde bytas ut.
Så där satt jag finklädd, mörkt ute, ensam I bilen.

Jag klev ur bilen för att röka och hade väl inte stått där många minuter förrän en bil passerade. Den stannade 10 meter framför mig och en kvinna klev ur. Hon hade kort ljust hår, klarblåa livliga ögon, 1.68 med en vältränad kropp. Hon var otroligt vacker, så konstigt nog började jag titta närmare på henne medan hon frågade om jag behövde hjälp. Det var inte mycket hon kunde göra men hon erbjöd sig att vänta med mig. Det tackade jag för, jag var nyfiken på henne.

Vi satte oss I hennes bil o pratade mest som man gör när man inte känner varann. Jag hade en svart åtsittande klänning med svartglittriga fina stayups och kvällen till ära hade jag inga trosor på mig. Jag satt där och bara tittade på henne, och hon måste ha känt det eftersom hon började titta utforskande på mina ben. Kanten från stayupsen syntes tydligt och när jag såg att hon tittade särade jag försiktigt på mina ben.
Hon frågade nåt om mina stayups och jag svarade vart jag köpt dom och erbjöd henne att känna på dom. Jag som aldrig varit med en kvinna, vad höll jag på med ?
Hon log fundersamt men la sedan handen på mitt knä och tittade mig in I mina ögon. Sedan förde hon handen uppåt utan att släppa min blick. Hon stannade vid kanten o drog bort handen, jag såg att hon fått en konstig blick nu.
Hon bad mig ta en väska från baksätet och jag satte mig på knä för att nå den, när hon plötsligt drog upp min klänning o satte sin tunga mellan mina ben.

Jag stönade till av kåthet, och juckade sakta mot hennes tunga. Jag kände hennes tunga slicka min stjärt och det var otroligt upphetsande. Hon slickade hårdare och hårdare och förde in ett finger I min stjärt. Hon tryckte det allt längre och hårdare in mig.
Jag stönade och bad henne sluta men hon fortsatte.
Tungan jobbade frenetiskt över min klitoris och hon daskade och slog mig över mina skinkor. Jag kände jag var på väg att komma, men jag ville se henne. Så jag vände mig om och hängde med armarna på ryggstöden.
Hon reste sig framför mig och kysste mig. Min första kyss av en kvinna, den var djup och varmt våt.
Hon tryckte in flera fingrar in I min dyblöta fitta och juckade dom hårt medan hennes tungade virvlade runt I min mun. Jag kom hårt och länge och fullkomligt skrek ut min orgasm.

När min orgasm lämnat min kropp började jag dra av hennes topp som hon hade på sig. Hon hade små fasta bröst, lätt brunbrända. Dom var så vackra, och jag skulle få slicka dom. Jag kände att det inte skulle räcka, jag ville se hela hennes kropp.
Vi förflyttade oss till baksätet, jag tog av hennes kläder.
Där låg hon framför mig, naken vacker och otroligt upphetsad. Det var fantastiskt att se en annan kvinna så.
Jag kysste henne djupt och gned mig mot henne. Det kändes otroligt att känna hennes kön mot mitt. Efter en stund började jag sedan slicka hennes kropp långsamt neråt. Över hennes bröst, över hennes mage, allt medan hon låg där och kved.
Jag var så kåt, av att jag en kvinna, gjorde en annan kvinna så upphetsad. Jag närmade mig hennes välansade fitta, och slickade försiktigt först. Jag visste hur jag smakade för Fredrik brukar knulla mig och sen stoppa sin kuk I min mun. Men jag var ändå nervöst upphetsad av smaken.
Hon smakade salt och var alldeles mjuk. Hon var våt och varm och hennes rörelser under min tunga blev häftigare och häftigare.
Precis när jag skulle stoppa in mitt finger I hennes stjärt såg jag något I min ögonvrå. Jag tittade upp och såg Fredrik stå och titta in I bilen med en grumlig blick.

Jag spände ögonen I honom och körde sedan in fingret I stjärten. Där låg jag och slickade henne samtidigt som jag körde fingret hårt I hennes stjärt hela tiden tittandes på honom.
Det var en märklig upphetsande känsla. Hennes stön blev allt högre när jag kände att hennes kropp började rycka och en varm orgasm mötte min tunga.
Jag såg på hennes ansikte när hon kom, och det var en otrolig syn. Jag la mig sedan ovanpå henne och vi kysstes mjukt.

Efter ett tag tittade jag försiktigt upp men Fredrik var borta. Vi klädde på oss och tittade mest på varandra utan att säga något.
Jag mumlade något om att jag borde gå tillbaka till vår bil, för att min pojkvän nog skulle komma strax.
Hon log och kysste mig och berättade att hon hette Jeanette. Hon letade I sin väska och gav mig en lapp med hennes telefon nummer på ett visitkort.
Jag sa inget men kysste henne och klev ur bilen och började gå mot vår bil. Hon körde förbi med ett leende och jag log tillbaka.

När jag kom fram till bilen satt Fredrik med gylfen öppen, jag klev in och väntade att han skulle säga något. Han sa inget men tog tag om mitt huvud och pressade ner mot hans stenhårda kuk. Jag hann inte suga länge förrän han kom I min mun. Jag svalde hans sperma och slickade av den det som kommit längs kuken.

Vad som hände sen ? Tja, det kanske kommer en fortsättning ……

 

(0)

Sexnoveller

Clicky