2 Killar och en tjej första gången

Sexiganoveller

Vaknar och blir påmind om besöket som dök upp mitt i natten. Ibland är det inget vidare att bo mitt i stan eftersom det är så lätt för folk att knalla förbi och chansa på att man är hemma. Nu gjorde det i och för sig inte så mycket för dessa killarna är två av mina favoriter. Särskilt Patrik är ett riktigt charmtroll!

Vid tretiden ringde det på första gången och eftersom det var väldigt lätt att räkna ut att det var nån partyglad så låtsades jag att jag inte var hemma. Det tricket funkade inte vidare för efter en kort stund ringde på telefonen istället och till slut insåg jag att hela huset skulle vakna om jag inte släppte in dom. Inte helt otippat var dom sexenödiga men det hade dom inte mycket för. Jag gillar inte att ha sex med massa alkohol inblandat så vi kramades mest och låg ihopslingrade i soffan medan dom berättade om sin kväll. Rätt mysigt med lite sällskap ändå och det slutade med att dom sov över i varsin del på hörnsoffan.

Det som gör att jag vaknar är att en bakfull Patrik vill krypa ner bredvid mig i sängen. Inte helt lätt eftersom jag bara lånar lägenheten och sover i en tältsäng. Men finns viljan går det mesta så han knör sig ner och börjar berätta en saga medan han smeker mig sakta över armen och vidare upp i håret som han ligger och leker med medan han berättar vidare på sin rätt fåniga men roliga lilla saga. Fick jag välja en kille på jorden att ha sex med skulle det utan tvekan vara just honom så jag känner mig hur nöjd som helst och ligger bara och njuter. Är man två nakna kroppar på så liten yta finns det ju rätt stor chans att det kommer bli en tursam dag för min del tänker jag för mig själv.

Hans händer smyger sig in under täcket och smeker mig vidare så långt ner på kroppen som han når medan han kysser mig sakta och väldigt mjukt över halsen. Vilken njutning! Jag är redan hur våt som helst och längtar efter att hans hand ska leta sig in mellan mina ben. Märker att han vill dra ut på njutningen för han smeker mig bara nära, nära min våta springa och koncentrerar sig på insidan av mina lår och min mage. Han låter mig inte röra vid honom så jag ligger bara där och njuter, njuter, njuter.

Nu äntligen låter han ett finger glida in mellan mina fuktiga läppar. Det går som en stöt av njutning genom hela kroppen! Han är utan tvekan väldigt erfaren och smeker mig fantastiskt skönt. Ett finger glider in i mig och efter en kort stund ett till. Jag längtar efter att han ska tränga in i mig men kan inte låta bli att undra hur jag ska kunna hålla mig mer än nån sekund.
Han reser sig upp på ena armbågen, ler mot mig och säger på sin charmiga dialekt ”har damen nåt emot att jag tränger in i henne”. Jag smälter…… Vilken fråga! Självklart får han det. Han lägger sig över mig och retas med sin kuk runt min väldigt våta öppning innan han glider hela vägen in i ett drag. Det går en våg av njutning genom hela min kropp! Han ligger där helt still och vi hånglar en bra stund innan han börjar röra sig in och ut. Jag viskar att jag inte kan hålla mig och efter ett par juck till kommer jag. Fittan känns som att den aldrig vill sluta krama om honom…..

Letar du efter en dildo www.taboo.se

Helt matt ligger jag där och bara ler med honom kvar inne i mig när jag helt plötsligt känner att Thomas har kommit fram till sängen. Tänk att jag har varit så kåt så jag glömde av att han var i rummet. Jag har aldrig haft sex med mer än en person och gillar verkligen inte att visa upp mig och så har jag alltså haft sex med honom ett par meter bort! Han ser väldigt nöjd ut och ler stort när han ställer sig på knä vid sängen, böjer sig fram och kysser mig. Vi har haft mycket sex ihop innan så han vet mycket väl att jag inte är vidare pryd.

Patrik drar sig ur mig och lägger sig på insidan och vänder mig så vi ligger sked samtidigt som Thomas fortsätter hångla med mig. Vilken känsla! En härlig kropp som ligger längs med hela min baksida och en annan helt naken man framför ögonen. Patrik smeker mina bröst men blir snart bortmotad av Thomas mun som kysser först den ena och sen den andra bröstvårtan. Munnen letar sig vidare ner mot mitt sköte och Patrik märker nog att jag stelnar till lite av tanken på vad som förmoligen är på väg att hända. Han reser sig på ena armbågen och vänder mitt huvud mot hans och kysser mig hårt. Han småbiter mig lite, nafsar och låter mig inte komma en millimeter ifrån hans mun. Thomas märker det och flyttar sig längre ner, särar på mina ben och låter sig tunga leta sig in mot klittan. Vart ska jag ta vägen nu! Inser att det bara är att slappna av och låta dom göra det dom uppenbarligen vill. Tur att det gick för mig nyss så jag kommer kunna njuta längre nu.

Thomas tar tag runt mina höfter samtidigt som han fortsätter slicka mig och drar mig ut över sängkanten samtidigt som Patrik fortsätter grovhångla med mig. En av hans fingrar börjar smeka mig där bak samtidigt som han fortsätter slicka mig och jag känner att jag måste få stopp på Patrik om jag ska kunna hålla mig. Lyckas ta mig ur hans grepp och han hoppar till min förvåning ur sängen och går ut i hallen.
Ska han gå nu hinner jag tänka innan han kommer tillbaks med ett stort leende och en tub glidmedel i handen. Han kryper tillbaks ner i sängen, tar en rejäl klick på fingret och fortsätter smeka mig. Vilken känsla! Naken hud överallt och att bli smekt både fram och bak samtidigt har jag alltid tyckt är otroligt skönt. Ett par av Thomas fingrar är inne i fittan och rör sig sakta fram och tillbaks medan han slickar mig lite då och då. Misstänker att han förstår hur nära jag är och vill förmodligen inte att jag ska komma ännu.

Patrik lyckas vända oss om så att jag ligger ovanpå honom istället. Han drar ner mitt huvud och kysser mig intensivt medan jag känner att Thomas ställer sig på knä bakom mig i sängen. Han fortsätter smeka mig där bak och jag känner hur han titt som tätt byter ut fingrarna mot sin nyinsmorda kuk. Plötsligt stannar den kvar och han trycker sig hårt mot min öppning så ollonet letar sig in. Åh vad underbart det är att vara så här kåt! Patriks fingrar letar sig upp till klittan och han smeker mig samtidigt som Thomas juckar sig längre och längre in. Han har gjort sig ordentligt hal innan och det är otroligt skönt att känna hur jag fylls upp mer och mer. När han är hela vägen inne så tar han ett fast tag om mina höfter och drar ner mig mot Patriks kuk. Den är redan stenhård och leter sig snabbt mot fittan och tränger sakta, sakta in.

Jag hinner inte tänka, njuter bara, slappnar av och låter hans fasta grepp röra mina höfter upp och ner tills Patrik är helt inne i mig. Jag är helt fylld av två härliga kukar och vet inte vart jag ska ta vägen. Tur att han håller mig så hårt och styr rytmen både på mig och sina egna juck. Jag lutar huvudet bakåt och när min tunga möter hans går det för mig direkt. Jag har aldrig varit med om en liknande njutning….. Fittan pulserar och det går otroliga vågor av njutning genom hela min kropp medan Thomas fortsätter hålla en stadigt grepp om mig. Jag ser att Patrik också är nära och mina hårda inre kramar får honom också att komma. När Thomas märker det drar han sig ur och drar ett par snabba tag så han också kommer. Det här var det skönaste jag har varit med om i hela mitt liv!!

När vi börjar komma till sans lite är det svårt att förstå hur tre vuxna kan få plats i en tältsäng men det enda jag kan tänka på är att det är tur att det är tidig morgon och att vi har en lång dag framför oss så jag har gott om tid att göra det lika skönt för dom som dom just gjorde för mig. Om det nu är möjligt…….

Och ja, detta är en sann historia, det enda som inte stämmer är killarnas namn.

Sexleksaker finns här www.taboo.se

(0)

Sexnoveller

Clicky